Bestil

Valencia Halvmaraton

Super Half Marathon

Valencia halvmaraton er kåret til det bedste halvmaraton i Spanien og fejrer i år 30-års jubilæum. Så snør løbeskoene, og glæd dig til et uforglemmeligt løb i fantastiske omgivelser i smukke Valencia. 

In stock
Travel Code
M-VA-001
Rejsens højdepunkter
blue encircled check Kåret til Spaniens bedste halvmarathon
blue encircled check Oplev Valencias perfekte kombination af historie og modernitet
blue encircled check Indkvartering på moderne hotel, tæt på shopping og strand
calendar iconIngen dato sat
transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png Egen transport
clock icon3 nætter

Rejsen

down v arrow

Valencia er en storby på alle niveauer.

Og en fantastisk hovedstad for sport og specielt løb. Men det er ikke alt, hvad Valencia har at byde på. Byen tilbyder sine besøgende mange kulturelle og kulinariske oplevelser, udover de enestående løb!

Valencia er blevet en af de mest dynamiske turistdestinationer de seneste år. Byen har utrolig meget at tilbyde på tværs af alle aldersgrupper. Den kombinerer historie, tradition og modernitet, på en overraskende måde. Byen er en anderledes traditionel og innovativ by rig på kontraster. Valencias arkitektur strækker sig fra 1. århundrede og helt frem til det futuristiske 21. århundrede. Med sine middelalderlige slotte og tårne, til moderne bygninger med hyggelige små butikker, til store shoppingcentre, har Valencia det hele! Og naturligvis er der fabelagtige steder til at finde en bid mad eller nyde en drink. 

Valencia Half Marathon 

Trinidad Alfonso EDP València Half Marathon er et af de største sportsbegivenheder i det spanske efterår. Denne udfordring byder mænd og kvinder til et fantastisk løb rundt i et kredsløb om Valencias bymidte. Valencia halvmaraton er det hurtigste løb på distancen, og holder på verdensrekorden for kvinder. Derudover er det blevet kåret til det bedste halvmaraton i Spanien af Royal Spanish Athletics Federation (RFEA). 

Super Halfs

Valencia Half Marathon er en del af de løb som kaldes Super Halfs. Super Halfs er 5 halvmaratonløb som er placeret under én fane, for at promovere løb, bæredygtighed og turisme i alle byerne. De fem løb er placeret i 5 særlige byer, som alle har stor fokus på, kvalitet, beliggenhed, popularitet og deres fokus på bæredygtighed. De fem byer er: Valencia, København, Prag, Lissabon og Cardiff. I alle byerne er der masser af muligheder for at få en på opleveren, udover selve løbet. Alle værtsbyerne forpligter sig på en række bæredygtige mål, som skal overholdes, for at reducere CO2-aftrykket af begivenheden. 

Must see i Valencia

En af de ting som folk associerer Spanien med, er den høje temperatur og mange solksindsdage i landet. Derfor er det oplagt under sit besøg at slå et smut forbi de lækre strande i Valencia. Byen har en bred kystlinje med masser af sandstrande, hvor omgivelserne til at nyde sin paella og sangria simpelthen ikke bliver bedre. Strandene ligger minutters gang fra centrum og bliver derfor ikke mere tilgængeligt, for dig som besøgende. 

Torres de Serranos er den ældgamle indgang, gennem den faldne bymur til Valencia. Dette historiske monument stammer fra det 14. århundrede og har i flere århundreder været med til at forsvare byen fra sine fjender. Desuden er der en skøn udsigt udover den smukke by fra tårnene. Det er muligt at komme op i tårnene, for et beskedent beløb. 

I Valencias hjerte finder du katedralen over dem alle, som du ikke vil gå glip af under dit besøg. I denne katedral findes den såkaldte Hellige Gral, som siges at være det bæger, Jesus drak af under den sidste nadver. Den Hellige Gral kan beskues gennem beskyttet glas i et sideliggende kapel i højre side. Udover denne smukke katedral, som er en historisk og visuel oplevelse i sig selv, kan du hver torsdag kl. 12 på bagsiden af katedralen overvære den såkaldte Tribunal Del Agua, her samles nogle lokale for at afgøre uenighederne om vandkanalerne i Valencia. Denne tusind år gamle tradition er kendt af mange turister, så kom i god tid. 

Har du børn med på din ferie, er Valencias moderne zoologiske have, Bioparc Valencia, en oplagt mulighed. Parkens mission er at skabe bevidsthed omkring bevaring og opretholdelse af de naturlige økosystemer for dyrene. Parken har mange dyr i fangenskab men gør en kæmpe indsat for, at dyrene får en sund og naturlig kost og lever under de samme forhold som i naturen. Bioparc Valencia har mere end 100.000 kvadratmeter, engageret til det afrikanske kontinent, hvor det bl.a. er muligt at se gazeller, krokodiller, giraffer, elefanter og meget mere! 

Indkvartering

down v arrow

Hotel Eurostars Acteón****

Hotel Eurostars Acteón ligger i bydelen Camins al Grau tæt på shopping, Valencia Katedralen og ikke mindst stranden. 

Hotellet er moderne indrettet med en indbydende atmosfære og mange forskellige faciliteter, blandt andet en hyggelig bar, restaurant og terasse.

Hotellets restaurant serverer et stort udvalg af lækre middelhavsretter tilberedt på friske italienske råvarer. Der serveres en varieret morgenbuffet, hvilket er inkl. i prisen

Desuden er der gratis wi-fi over hele hotellet.

Hotel Eurostars Acteón i Valencia Hotel Eurostars Acteón i Valencia Hotel Eurostars Acteón i Valencia

  Kort og godt

  • 187 værelser
  • Betalt Parkeringsmuligheder
  • Gratis wi-fi 
  • Ikkeryger-hotel
  • Restaurant og bar på hotellet
  • Børne / familievenligt hotel
  • Check-in: 14:00-23:59 
    Check-out: Inden klokken 12:00
  • 24-timer room service 

Løbsfakta

down v arrow
Løbsdato:  2024
Start: Kl. 08:30 til 11:12
Løbere der gennemfører indenfor 1 time, 45 minutter og 59 sekunder.  Kl. 8:30
Løbere der gennemfører mellem 1 time og 46 minutter, og 1 time, 59 minutter og 59 sekunder Kl. 8:36
Løbere der gennemfører efter 2 timer Kl. 8:42
Tidsgrænse: 2 timer og 30 minutter
Temperatur: 13-23 grader
Antal deltagere: 15.000+
Løbet siden: 1990
Terræn: Lettere kuperet
Underlag:  Asfalteret
Rute: Se kort
Rekord mand: 58:18
Rekord kvinde:  1:04:51

Kort

down v arrow

*Vi gør opmærksom på at kortet er vejledende og derfor ikke indeholder præcise angivelser.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Valencia Halvmaraton
Jeg accepterer Marathon Travel Club Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow
Gå til toppen af siden