Bestil

Valencia Marathon

Valencia Marathon, som er blandt de hurtigste løb i verden, set på løbstiden, byder endnu en gang på et løb i særklasse til sit 40 års jubilæum! 

In stock
Travel Code
M-VA-002
Rejsens højdepunkter
blue encircled check Forsøg at slå rekorden i ét af verdens hurtigste løb
blue encircled check Få kulturelle og kulinariske oplevelser i Valencia
blue encircled check Moderne hotel tæt på shopping, strand og Valencia Katedralen
calendar iconIngen dato sat
transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png Egen transport
clock icon3 nætter

Valencia er en storby på alle niveauer.

down v arrow

Og en fantastisk hovedstad for sport og specielt løb. Men det er ikke alt hvad Valencia har at byde på! Byen tilbyder sine besøgende mange kulturelle og kulinariske oplevelser udover deres enestående løb!

Valencia er blevet en af de mest dynamiske turistdestinationer de seneste år. Byen har utrolig meget at tilbyde på tværs af alle aldersgrupper. Den kombinerer historie, tradition og modernitet på en overraskende måde. Byen er en anderledes traditionel, innovativ by rig på kontraster. Byens arkitektur strækker sig fra 1. århundrede helt frem til det futuristiske 21. århundrede. Med sine middelalderlige slotte og tårne, til moderne bygninger med hyggelige små butikker, til store shopping-centre, har Valencia det hele! Og naturligvis er der fabelagtige steder til at finde en bid mad eller nyde en drink. 

Must see i Valencia

En af de ting som folk associerer Spanien med er den høje temperatur og mange solskinsdage i landet. Derfor er det oplagt under sit besøg at slå et smut forbi de lækre strande i Valencia. Valencia har en bred kystlinje med masser af sandstrande, hvor omgivelserne til at nyde sin paella og sangria simpelthen ikke bliver bedre. Strandene ligger minutters gang fra centrum og bliver derfor ikke mere tilgængeligt for dig som besøgende. 

Torres de Serranos er den ældgamle indgang gennem den faldne bymur til Valencia. Dette historiske monument stammer tilbage fra det 14. århundrede og har i flere århundreder været med til at forsvare Valencia fra deres fjender. Desuden er der en skøn udsigt udover den smukke by fra tårnene. Det er muligt at komme op i tårnene for et beskedent beløb. 

I Valencias hjerte finder du katedralen over dem alle, som du ikke vil gå glip af under dit besøg i Valencia. I Valencias katedral findes den såkaldte Hellige Gral, som siges at være det bæger, som Jesus drak af under den sidste nadver. Den Hellige Gral kan beskues igennem beskyttet glas, i et sideliggende kapel i højre side. Udover denne smukke katedral, som er en historisk og visuel oplevelse i sig selv, kan der hver torsdag kl. 12 på bagsiden af katedralen overværes den såkaldte Tribunal Del Agua - her samles nogen lokale for at afgøre uenighederne om vandkanalerne i Valencia. Denne tusind år gamle tradition er bekendt af mange turister, så kom i god tid. 

Har du børn med på din ferie, så er Valencias moderne zoologiske have, Bioparc Valencia, en oplagt mulighed. Parkens mission er at skabe bevidsthed om, at bevare og opretholde de naturlige økosystemer for dyrene. Parken har mange dyr i fangenskab, men gør en kæmpe indsat for, at dyrene får en sund og naturlig kost, og lever under de samme forhold som i naturen. Bioparc Valencia har mere end 100.000 kvadratmeter, engageret til det afrikanske kontinent, hvor det bl.a. er muligt at se gazeller, krokodiller, giraffer, elefanter og meget mere! 

Indkvartering

down v arrow

Hotel Eurostars Acteón****

Hotel Eurostars Acteón ligger i bydelen Camins al Grau tæt på shopping, Valencia Katedralen og ikke mindst stranden. 

Hotellet er moderne indrettet med en indbydende atmosfære og mange forskellige faciliteter, blandt andet en hyggelig bar, restaurant og terasse.

Hotellets restaurant serverer et stort udvalg af lækre middelhavsretter tilberedt på friske italienske råvarer. Der serveres en varieret morgenbuffet, hvilket er inkl. i prisen

Desuden er der gratis wi-fi over hele hotellet.

Hotel Eurostars Acteón i Valencia Hotel Eurostars Acteón i Valencia Hotel Eurostars Acteón i Valencia

  Kort og godt

  • 187 værelser
  • Betalt Parkeringsmuligheder
  • Gratis wi-fi 
  • Ikkeryger-hotel
  • Restaurant og bar på hotellet
  • Børne / familievenligt hotel
  • Check-in: 14:00-23:59 
    Check-out: Inden klokken 12:00
  • 24-timer room service 

Løbsfakta

down v arrow

Løbsdato: 

2024

Start:

08:30

Alder på løbsdagen

18 år

 

 

 

 

Tidsgrænse:

5 timer og 30 minutter

Temperatur:

13-23 grader

Antal deltagere:

15.000+

Løbet siden:

1990

Terræn:

Underlag: 

Asfalteret

Rute:

Se kort

Rekord mand:

02:03:00

Rekord kvinde: 

02:17:13

down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow
Gå til toppen af siden