Bestil

DesertRun

Et enestående løb over 3 dage i Marokko

Desert Run er som navnet indikerer, et løb i ørkenen, men som flere hundrede løbere fra tidligere år har opdaget, så er Desert Run meget mere end bare det.

In stock
Travel Code
M-MA-001
Rejsens højdepunkter
blue encircled check Oplev den marokkanske ørken iført et par løbesko
blue encircled check Smukt etapeløb over tre dage, hvor du løber 62 km.
blue encircled check Fantastiske naturoplevelser i Saharaørkenen
calendar iconIngen dato sat
transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png Egen transport
clock icon5 nætter

Rejsen

down v arrow

Desert Run er en eksotisk rejse, hvor du vil opleve ørkenens fascinerende skønhed, de smukkeste solopgange og en stjernehimmel uden lige. 


Et enestående løb over 3 dage i ørkenen i Marokko

Glæd dig til en helt sublim løbeoplevelse, når du sammen med vennerne, løbeklubben eller familien drager mod ørkenen i Marokko.

Desert Run er en løberejse, hvor I udover at løbe kan se frem til en naturrejse i ørkenen i Sahara, der vil byde på fantastiske solopgange og nedgange, fantastiske panoramudsigter og selvfølgelig en masse udsøgt marokkansk mad. Tro os - dette er absolut en oplevelse du som løber vil have med i bagagen.

Løb i ørkenen

Desert Run kommer til at foregå som et tre dages etapeløb, hvor etaperne ser ud som følger:

  1. dag: 15 km
  2. dag: 21 km
  3. dag: 26 km

Og du kan godt se frem til nogle fantastiske dage i ørkenen. Desert Run er totalt gennemført - fra start til slut. Lige fra vi træder ud af flyveren og bliver modtaget i lufthavnen med te, marokkanske kager og folkedans til vi nogle dage senere, og en masse fantastiske oplevelser rigere, får medaljerne hængt om halsen til en smuk ceremoni. 

Har du aldrig været i ørkenen før, så kan du se frem til nogle uforglemmelige solopgange og en stjernehimmel uden lige for ikke at tale om turen på kamleryg, mens solen går ned over sandet. Det er syn du aldrig glemmer. Dét at være midt i ørkenen er bare noget helt specielt. 

Desert Run er ikke et ekstremløb - selvom det er hårdt at løbe i det meget, meget fine sand, men det er en oplevelse for livet, hvor du udover at løbe også kommer til at opleve naturen, traditioner og en kultur, som du kun troede fandtes på film. Desert Run er en løbeferie fyldt med oplevelser. Oplevelser som du aldrig glemmer og som du, hvis du spørger os, absolut ikke vil gå glip af.Hotellet

down v arrow

Kasbah Hotel Xaluca:

Dette skønne 4-stjernede hotel ligger ved indgangen til Sahara-ørkenen, blot 5 minutters kørsel fra byens centrum. Det er beliggende i byen Arfoud og er kendt for at være "the door to the desert" - døren til ørkenen. 

Kort og godt  
• 114 værelser • Restaurant og bar/lounge
• Indendørs- og udendørs pool • Tagterrasse
• Morgenmad tilgængelig • Udendørs tennisbane
• Spafaciliteter • Døgnåben reception
• Aircondition • Daglig rengøring
• Gratis toiletartikler  • Pengeskab i receptionen
• Gratis Wi-Fi  • Privat badeværelse

 

Bivouac Belle Etoile:

Denne ekstraordinære Jaimas Camp er placeret i et spekulært sted ude i midten af de store klitter ved Erg Chebbi. Teltene er super komfortable, derudover er toilet- og badefaciliteter meget vigtigt for at sikre tilfredsheden for alle deltagere.

Kasbah Hotel Tombouctou: 

En enik overnatning i ørkenen, hvor der er et unikt landskab og en special atmosfære. Værelserne er designet med varme farver, traditionel indretning og de forskellige områder af Tombouctou. Denne indkvartering giver dig mulighed for at nyde et uforglemmeligt ophold i ørkenen med en ekstra privilegium ved at have en svømmingpool, sauna og massage. 

Løbefakta

down v arrow
Løbsdato: 2024 - Dato følger
   
Løbet siden:  2008
   
Start: Om morgenen
Etaper:
Distancer:  15 km, 21 km, 26 km
   
Rejsens varighed: 6 dage / 5 nætter
Temperatur: 20-25 grader
   
Terræn: Bakket
Underlag: Sand, grus

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

DesertRun
Jeg accepterer Marathon Travel Club Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow
Gå til toppen af siden