INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

DesertRun

Et enestående løb over 3 dage i Marokko

Desert Run er som navnet indikerer, et løb i ørkenen, men som flere hundrede løbere fra tidligere år har opdaget, så er Desert Run meget mere end bare det.

In stock
Travel Code
M-MA-001

Rejsen

Desert Run er en eksotisk rejse, hvor du vil opleve ørkenens fascinerende skønhed, de smukkeste solopgange og en stjernehimmel uden lige. 


Et enestående løb over 3 dage i ørkenen i Marokko

Glæd dig til en helt sublim løbeoplevelse, når du sammen med vennerne, løbeklubben eller familien drager mod ørkenen i Marokko.

Desert Run er en løberejse, hvor I udover at løbe kan se frem til en naturrejse i ørkenen i Sahara, der vil byde på fantastiske solopgange og nedgange, fantastiske panoramudsigter og selvfølgelig en masse udsøgt marokkansk mad. Tro os - dette er absolut en oplevelse du som løber vil have med i bagagen.

Løb i ørkenen

Desert Run kommer til at foregå som et tre dages etapeløb, hvor etaperne ser ud som følger:

 1. dag: 15 km
 2. dag: 21 km
 3. dag: 26 km

Og du kan godt se frem til nogle fantastiske dage i ørkenen. Desert Run er totalt gennemført - fra start til slut. Lige fra vi træder ud af flyveren og bliver modtaget i lufthavnen med te, marokkanske kager og folkedans til vi nogle dage senere, og en masse fantastiske oplevelser rigere, får medaljerne hængt om halsen til en smuk ceremoni. 

Har du aldrig været i ørkenen før, så kan du se frem til nogle uforglemmelige solopgange og en stjernehimmel uden lige for ikke at tale om turen på kamleryg, mens solen går ned over sandet. Det er syn du aldrig glemmer. Dét at være midt i ørkenen er bare noget helt specielt. 

Desert Run er ikke et ekstremløb - selvom det er hårdt at løbe i det meget, meget fine sand, men det er en oplevelse for livet, hvor du udover at løbe også kommer til at opleve naturen, traditioner og en kultur, som du kun troede fandtes på film. Desert Run er en løbeferie fyldt med oplevelser. Oplevelser som du aldrig glemmer og som du, hvis du spørger os, absolut ikke vil gå glip af.Dagsprogram

Herunder ser du et programforslag - der kan forekomme ændringer fra år til år

Bemærk at det er arrangørerne af Desert Run, der laver programmet og at man under løbet følges ad som en samlet gruppe til de forskellige steder.
 
 
Onsdag
 
Vi flyver samlet fra Barcelona kl. 19.40 til Er-Rachidia med ankomst kl. 00.25 (+1) , hvor vi bliver modtaget i lufthavnen med te, marokkanske kager og folkedans. Herefter går turen i pickup ind mod byen Arfoud (ca. 70 km.), der også bliver kaldt 'the gateway to the desert' hvor vi skal overnatte i de karakteristiske Kasbah, der er meget kendetegnende for Marokko, men selvfølgelig med moderne interiør. 
 
Torsdag
 
Om morgenen vil vi besøge et lokalt marked. Når vi kommer tilbage på hotellet, har I resten af dagen til fri benyttelse. Her kan I hvile jer på Hotel El Xaluca og gøre brug af hotellets vidunderlige faciliteter.  
 
Fredag

På dag to starter den første etape. 15 km hvor de sidste 2 foregår i klitterne. Herefter spiser vi sammen og fortsætter mod 'Erd Chebbi', hvor pickup bilerne bliver udskiftet med kameler på grund af det meget fine sand. Vi fortsætter mod Bivouc Belle Etoil på kamelryg, mens vi nyder den smukke solnedgang. Aftensmaden indtages under stjernerne og vi overnatter i de hyggelige bivuakker, der har både bad og toiletter.
 

Lørdag

Løberne står tidligt op for at se den flotte solopgang i ørkenen og begiver sig herefter ud på den 21 kilometer lange etape, der går fra Erg til byen Merzouga. Her spiser vi frokost, hvorefter turen igen går i bil ud i ørkenen, hvor vi skal besøge nomadelandsbyer. Vi fortsætter herfra i sporene af Dakar Rally og videre mod byen Sudanese origin Champaign Khamlia, hvor der vil være traditionel dans og myntete. Dagen ender i Kasbah Tombouctou.

 

Søndag

Tredje og sidste etape, der også er den længste. Her løber vi i forskellige landskaber og ender ved Oasis of Tisserdimine, hvor store dele af filmen 'Sahara' blev filmet. Vi spiser frokost sammen i en Kasbah og herefter kan man enten vælge at slappe af eller tage på udflugt til byen Arfoud. Om aftenen er der sejrsmiddag med medaljeoverrækkelse og vi overnatter igen i de karakteristiske Kasbah.

 

Mandag

På den sidste dag går turen mod lufthavnen i Er- Rachidia. Vi flyver kl. 07.30 og lander i Barcelona kl. 12.40 (med mellemlanding i Casablanca) 

Hotellet

Kasbah Hotel Xaluca:

Dette skønne 4-stjernede hotel ligger ved indgangen til Sahara-ørkenen, blot 5 minutters kørsel fra byens centrum. Det er beliggende i byen Arfoud og er kendt for at være "the door to the desert" - døren til ørkenen. 

Kort og godt  
• 114 værelser • Restaurant og bar/lounge
• Indendørs- og udendørs pool • Tagterrasse
• Morgenmad tilgængelig • Udendørs tennisbane
• Spafaciliteter • Døgnåben reception
• Aircondition • Daglig rengøring
• Gratis toiletartikler  • Pengeskab i receptionen
• Gratis Wi-Fi  • Privat badeværelse

 

Bivouac Belle Etoile:

Denne ekstraordinære Jaimas Camp er placeret i et spekulært sted ude i midten af de store klitter ved Erg Chebbi. Teltene er super komfortable, derudover er toilet- og badefaciliteter meget vigtigt for at sikre tilfredsheden for alle deltagere.

Kasbah Hotel Tombouctou: 

En enik overnatning i ørkenen, hvor der er et unikt landskab og en special atmosfære. Værelserne er designet med varme farver, traditionel indretning og de forskellige områder af Tombouctou. Denne indkvartering giver dig mulighed for at nyde et uforglemmeligt ophold i ørkenen med en ekstra privilegium ved at have en svømmingpool, sauna og massage. 

Løbefakta

Løbsdato:
   
Løbet siden:  2008
   
Start: Om morgenen
Etaper:
Distancer:  15 km, 21 km, 26 km
   
Rejsens varighed: 6 dage / 5 nætter
Temperatur: 20-25 grader
   
Terræn: Bakket
Underlag: Sand, grus

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

DesertRun
Jeg accepterer Marathon Travel Club Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Transport:
Vi flyver fra Barcelona og lander i Casablanca – herfra flyver vi videre til Er-Rachidia.

Vi anbefaler jer at købe fly med Vueling fra København til Barcelona, uden at tage en overnatning i Barcelona på udrejsen.

Prisen inkluderer:

 • Privat fly fra Barcelone/Er-Rachidia
 • Transfer fra Er-Rachidia til hotel
 • Kørsel fra hotel til startområder og retur
 • 5 hotelovernatninger i delt dobbeltværelse
 • ½ dagsudflugt på dromedar
 • 4 x 4 turer
 • Fuld pension (drikkevarer ikke inkluderet)


Tillæg:

 • Startnummer (3 etaper): 475 kr.
 • Overnatning i Barcelone (skal selv arrangeres)
   

Deleværelser:
Ved booking af et delt værelse kan vi ikke garantere, at du kommer til at bo med den person, som du evt. har ønsket. Samtidig forbeholder vi os retten til at opgradere dig til et enkeltværelse mod evt. tillæg, i det tilfælde at du har booket en plads i et delt værelse, og det ikke går op med rejsens totale antal af bookinger.

Gå til toppen af siden