Ferietype
Rejseform
Afrejse uge
Rejsemål

Halvmarathon

Se vores rejser herunder

Mange af de store og mest populære løb verden over tilbyder både maratondistancen og den halve distance på 21 km. Derfor kan du også med et halvmaraton glæde dig til at mærke stemningen og festglæden blandt både deltagere og tilskuer i byen ved så stort et løb.

For den almindelige fritidsløber kan et maraton måske virke som en stor mundfuld, og har du endnu ikke helt arbejdet dig op til den fulde maratondistance, så er et halvmaraton den oplagte mulighed for at teste dig selv af.

Deltagere i et halvmaraton har ofte vidt forskellige mål med deres deltagelse. Er det første gang du skal prøve kræfter med de 21 km, kan det være et mål i sig selv bare at gennemføre. Andre som tidligere har løbet halvmaraton, og måske endda også et helt maraton, går måske også efter at forbedre deres tid. Eller måske blev du så bidt af stemningen til dit første halvmaraton at du nu ønsker at genleve følelsen ved at deltage i endnu flere halvmaratoner.

Med det store udvalg af halvmaratoner verden over er du forkælet med muligheder. Prøv fx kræfter med klassikere som London Half Marathon, Berlin Half Marathon eller New York City Half Marathon. Eller hvis du ønsker det lidt mere eksotisk, er Cuba Havana Marathon et oplagt valg – fuld af rytme, musik og fest. Find inspiration til hvor du skal løbe næste gang, med vores rejser herunder.

 

Se et udvalg af vores rejser herunder
per side
Tysk grundighed og masser af fest i gaden

Oplev den multikulturelle storby Berlin på nært hold. Lad dig fortrylle af den fantastiske atsmofære, der opstår, når mere end 30.000 løbere samles i den tyske hovedstad.


  • Ingen dato sat
  • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
    Bus eller kør selv
  • 2 nætter
Forespørg
En smuk løbeoplevelse down under

Australiens største og mest berømte by byder blandt andet på Operahuset i Sydney tegnet af den danske arkitekt Jørn Utzon, som siden 2007 har været på UNESCO's verdensarvsliste.


  • Ingen dato sat
  • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
    Egen transport
  • 3 nætter
Forespørg
 
Ofte stillede spørgsmål
Hvad skal man spise op til et halvmarathon?

En god huskeregel er at indtage et hovedmåltid 3-4 timer inden start, så du kan nå at fordøje det, inden løbet skydes igang. Dit måltid skal være rigt på kulhydrater og protein.

Hvad er distancen på et halvmarathon?

Distancen på et halvmarathon lyder på 21,1 km.

Hvilke halvmarathon tilbyder Marathon Travel Club?

Hos Marathon Travel Club kan du fx prøve kræfter med klassikere som London Half Marathon, Berlin Half Marathon, Paris Half Marathon eller New York City Half Marathon.