Bestil

Frozen Lake Marathon

Løb på is i frostklar stilhed

Se frem til at løbe et helt eller halvt maraton på is gennem en frostklar og hvid Tisleifjord. Ved dette løb er naturoplevelsen det primære, og du vil på plads til mange tanker. 

In stock
Travel Code
M-NO-001
Rejsens højdepunkter
blue encircled check Tag med til Norge, og streg et marathon på is af bucket-listen
blue encircled check Utrolig smuk og afstressende naturoplevelse
blue encircled check Hyggeligt hotel med pool, kun 10 minutter fra løbet
calendar iconIngen dato sat
transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png Egen transport
clock icon4 nætter

Rejsen

down v arrow

Hvis du elsker langrend, vil du også nyde at løbe på is i et snedækket landskab. Den overvældende og omfavnende natur med langstrakte vidder og en helt hvidklædt baggrund får en særlig ro til at brede sig i hele kroppen, mens du løber derudaf skridt for skridt. Det er en dejlig måde at komme ud af sin komfortzone på og samtidig er det fuldstændig afstressende at løbe gennem et ensformigt landskab, som tilmed er utrolig smukt. Det er nok ikke på denne tur, at du sætter din personlige rekord, men det vajer oplevelsen uden tvivl op for.

Løbet foregår i Tisleifjorden nær Hemsedal nord for Oslo og vest for Lillehammer. Du kan vælge mellem en rejse på 4 og 2 nætter.

Vi tilpasser os forholdene på isen
Hvordan er det egentlig at løbe på is? Vores erfarne rejseleder vurderer, at risikoen ikke er større for at falde på is, end når du deltager i et cross- eller trailløb. Her løber du også efter forholdene, og hvis ruten er meget mudret eller meget stejl, så tænker du lidt mere over hvor du sætter fødderne. På samme måde med is. I starten tænker du mere over hvordan foden rammer isen, end du ville gøre på en almindelig løbetur, men efterhånden så slapper du af og kan fokusere på at nyde naturen i stedet. Arrangørerne kræver desuden, at alle deltagere har pigsko på, og så står foden rigtig godt fast for hvert skidt du tager.

Du er altid velkommen til at kontakte Britt – der løb i 2019 – på +45 28 60 54 90, hvis du har spørgsmål – fx om det at løbe på is. 

Du kan læse mere om løbet på den officielle hjemmeside.

Indkvartering

down v arrow

Vi kommer til at bo på The Frozen Lake Marathons officielle hotel Oset Høyfjellshotell. Det er et familiedrevet højfjledshotel med en hyggelig og varm atmosfære. Siden 1880 har hotellet været kendt for sit køkken, og desuden finder du her indendørs pool og bar. Hotel er beliggende 10 minutter fra løbsområdet.

Løbefakta

down v arrow
Løbsdato: 23. marts 2024
   
Start:
Maraton Kl. 10.00
Halvmaraton Kl. 11.00
   
Tidsgrænse:
Maraton 6 timer
Halvmaraton 5 timer
   
Underlag: Is
   
Rekord mand 2019: 2:59:29 
Rekord kvinde 2019: 3:20:44

Bestil

Send rejseforespørgsel

Frozen Lake Marathon
Jeg accepterer Marathon Travel Club Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow
Gå til toppen af siden