Berlin Marathon - Blandt verdens største

Kendt som et af verdens største, bedste, hurtigste og mest populære løb

Slå verdensrekorden eller blot din egen personlige rekord på den flade og meget hurtige rute i Berlin

Berlin Marathon er et af verdens største og mest populære løb

Med 40.000 deltagere er Berlin Marathon blandt verdens største løb. Det er også kendt som et af de bedste og som verdens hurtigste, hvilket måske er grunden til, at det samtidig er et af de mest populære. 

Når dertil kommer, at det er formet af tysk grundighed med garanti for, at alt fungerer – og at det samtidig er festligt og sjovt og har en opbakning fra publikum, der med omkring en million tilskuere er helt unik – ja, så kan man godt forstå, at det er danskernes mest populære udenlandske løb.

Som Tine fra Bagsværd udtrykker det: "Jeg har været med Marathon Travel Club på flere ture. Typisk en gang til en destination – men jeg har været i Berlin tre gange, fordi løbet, stemningen, ruten og byen bare er fantastisk."

Eller Gert fra Varde: "Berlin er et godt løb, og det er fint, at man kan få så god en oplevelse uden at bruge mere end en weekend."

Berlin udgør sammen med London, Tokyo, Boston, Chicago og New York de såkaldte World Marathon Majors, verdens største og mest prestigefyldte løb.

Og det er i Berlin at verdensrekorderne bliver sat – og slået igen. Patrick Makau fra Kenya satte i 2012 verdensrekord med 2.03.38 og overhalede dermed Haile Gebrselassies tidligere verdensrekorder fra 2008 på 2.03.58 og 2007 på 2.04.26. Blandt kvinderne satte Florence Kiplagat fra Kenya rekorden i 2011, hvor hun løb på 2.19.44.

Det første Berlin Marathon fandt sted den 13. oktober 1974. I de første år var deltagerantallet under 400, i 1985 var der 10.000 løbere, i 1990 var antallet eksploderet til 25.000 – og nu skriver vi altså over 40.000.

Marathon Travel Club sørger for, at alt omkring løbet er optimalt. Vi tager os ekstra af vores gæster, lige fra fælles afhentning af startnumre til shuttlebusservice til og fra mål og hoteller, ligesom vi byder på festaften og diverse udflugter i Tysklands dejlige hovedstad.

Læs mere
per side

3 Items

Tysk grundighed og masser af fest i gaden

Oplev den multikulturelle storby Berlin på nært hold. Lad dig fortrylle af den fantastiske atsmofære, der opstår, når mere end 30.000 løbere samles i den tyske hovedstad.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
 • 2 nætter
Forespørg
Weltklasse!

Prøv kræfter med et af de i alt seks World Marathon Major-løb i den tyske hovedstad, Berlin. Danskerne elsker Berlin Marathon. Det kan både ses og ikke mindst høres på den 42,195 kilometer lange rute.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
 • 1 overnatning
Forespørg
Weltklasse!

Danskerne elsker Berlin Marathon. Det kan både ses og ikke mindst høres på den 42,195 kilometer lange rute, hvor den hårrejsende jubel løfter dig igennem ruten i den tyske hovedstad.
 


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
 • 3 nætter
Forespørg

Turist i Berlin

Maratonløberne oplever Berlins mange attraktioner under løbet, men før og efter løbet – og for ægtefæller og børn og andre medrejsende – er Berlin også en spændende by at besøge. Byen har en god atmosfære, Berlinerne er meget venlige, og Berlin har alt, hvad du kan forvente af en moderne storby og metropol med masser af kultur og seværdigheder, som fx Rigsdagens enestående arkitektur, grænsemuseerne med flygtningenes historier og skæbner, Checkpoint Charlie, Unter den Linden og Brandenburger Tor.

Og selvfølgelig byder byen på utrolig shopping fra små smarte modebutikker over fornemme mærkevarebutikker til det kolossale KaDeWe – Kaufhaus Des Westens som tager pusten fra dig med bl.a. en delikatesseafdeling på størrelse med en fodboldbane. Og alt i shop-in-shops med alle de kendte mærkevarer.

Berlin og Berlin Marathon er på alle måder en sublim oplevelse.

Se alle vores maratonrejser her