Verden ligger for dine fødder

 - og vi bringer dig derud

Marathon Travel Club/Marathon.dk ApS er en del af Ruby Rejser og Danmarks og et af Europas største og mest dedikerede specialrejsebureauer, når det handler om at bringe dig ud til løbeoplevelser overalt i den store verden.

Vi har omkring 30 destinationer på vores verdenskort, primært maratonløb og halvmaratonløb – men også korte 5 og 10 km løb, specialløb for kvinder og lange og seje ekstremløb og triatlon.Der er løb og oplevelser for enhver, og du skal kun tænke på at snøre dine løbesko og nå frem til målet  – alt andet tager vi os af: Rejse, transfer, startnummer, hotel, diverse udflugter, ja, selv en fælles sejrsmiddag.

Gennem mere end 25 år har tusindvis af glade løbere rejst med os, og rigtig mange har vi sagt goddag til flere gange. Så uanset du ønsker en hurtig weekendtur syd for grænsen eller to uger på Cuba – og om du hygger dig med et fem km kvindeløb eller syrer til i et ekstremløb, er du hjerteligt velkommen hos os.

I 2019 blev Marathon Travel Club en del af det aktive rejsebureau Ruby Rejser, der i mere en 45 år har arbejdet med alt fra skirejser til vandreferier og cykelrejser. Med det aktive som omdrejningspunkt er det et perfekt match, og vi fortsætter vores løbeeventyr for fuld styrke. Foruden Ruby Rejser er også bl.a. Magic Tours og SKIERS med i familien af rejsebureauer.

KONTAKT OS

Marathon.dk ApS
- En del af Ruby Rejser

P-nummer: 1025321827
Cvr Nummer 18422298
Medlem af Rejsegarantifonden med nummer 206

Adresse:
Europaplads 16, 1. sal
8000 Aarhus

Telefon:
(+45) 8662 2210 

E-mail:
mtc@marathon.dk

Åbningstider:
Mandag - fredag 9.00-15.00