INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Forhåndsreservation til Tokyo Marathon

Eksotisk, fremmedartet og en kæmpe oplevelse

Allerede nu kan du se frem til en rejse, du aldrig glemmer, fyldt med anderledes oplevelser og masser af nye indtryk 

In stock
Travel Code
M-JA-001-F

Forhåndsreservationer

Ved køb af forhåndsreservationer gælder følgende regler:

 1. Det indbetalte beløb er et depositum, som ved den endelige booking indgår i betalingen for rejsen.
 2. Såfremt man afmelder sin interesse, eller ikke vil med på turen, når man får tilbuddet, mistes det indbetalte depositum.
 3. Såfremt man jfr. Pkt. 2 ikke vil med, men vil udskyde til et andet år, kommer man bagest i køen og det indbetalte depositum mistes.
 4. Det er ikke muligt at lave navneændring.
 5. Startnumre sælges ikke uden hotelophold.
 6. Er forhåndsreservationen gratis, er det samtidig gratis af afmelde sin interesse.

Rejsen

Tokyo er det nyeste medlem af Abbott World Marathon Majors, der endvidere omfatter London, Berlin, New York, Boston og Chicago.
 
Vi har været så heldige atter at få tildelt et antal startnumre til et af de løb i hele verden, som er allersværest at få adgang til, og hvor de 40.000 startnumre rækker som en dråbe i havet. Deltagerne på denne rejse får mulighed for at gå på opdagelse på egen hånd i den legendariske storby og få en bedre forståelse for Japan samt landets og byens unikke kultur. Under hele forløbet er der en kyndig dansktalende lokalkendt guide samt en rejseleder fra Marathon Travel Club, som er klar til at vejlede og hjælpe til.

Vi benytter offentlige transportmidler og spiser vores måltider på udsøgte restauranter. Skal du have Tokyo Marathon med på listen over gennemførte maratoner, skal du derfor tænke en del år frem.

Dagsprogram

Herunder ser du et programforslag - der kan forekomme ændringer fra år til år


Dag 1: Afrejse fra Danmark (måltid på fly)

Vi mødes i Kastrup lufthavn kl. 13:30 i terminal 3 under uret, når alle er samlet tjekker vi ind og flyver med SAS direkte til Tokyo kl. 15:45.

Måltider samt ikke alkoholiske drikke til maden er inkluderet ombord.

Ønskers yderligere drikke, kan dette tilkøbes.

 

Dag 2: Ankomst til Tokyo og sightseeing (morgenmad på fly, frokost)

Vi ankommer til Tokyo Narita lufthavn kl. 10:40 lokal tid. hvor vi sammen kører i bus ind Tokyo by. Undervejs vil vores guide Ethan byde velkommen til Japan og Tokyo, han vil fortælle os lidt om landet og byen. Vi vil også få praktisk information, så alle er klædt på dagene i Tokyo, en af verdens største om mest imponerende byer.

Vi starter med at besøge Asakusa Kannon Templet, der er Tokyos ældste og er tilegnet buddhismens gudinde for bamhjertighed, Kannon. Op til templet ligger Nakamise-gaden og her kan man købe traditionelle japanske varer til en rimelig pris.

Vi fortsætter til den centrale del af Tokyo og spiser en let frokost, inden vi går til Imperial Palace, hvor vi gør kort et stop ved ydermuren. Her finder man det største grønne areal i Tokyo, som mange af byens løbere benytter. Man må dog kun løbe rundt om, da paladset er et lukket område.

Vi slutter af med Meiji Jinjgu, en smuk shinto-helligdom der ligger midt i Yoyogi parken. Derefter kører vi til vores hotel og tjekker ind. Husk at holde jer i gang hele dagen, så kommer i nemmere over jetlag!

Kl. 19:30 mødes dem der har tilkøbt den valgfrie middag i lobbyen. Vi går til den nærliggende Aqua City, hvor vi får serveret en lækker buffet med både japanske og vestlige anretninger.

 

Dag 3: (morgenmad)

Vi vågner op i en af verdenens største metropoler.

Kl. 08:30 går vi samlet over til Tokyo Big Site (nabo til hotellet), hvor vi skal pre-registreres til Tokyo Marathon 2020.

Kl. 09:30 Går starten på ”Friendship run” hvor der efterfølgende vil være lidt underholdning.

For dem der ikke skal løbe ligger dagen åben og I kan opleve Tokyo på egen hånd. Byen byder på dybe traditioner og en unik kultur sammensat med det nyeste nye gør byen helt unik. Tokyo har verdens mest innovative arkitektur og niché-butikker af enhver art. Den har også verdensrekord i Michelin-stjernede restauranter. Mad, historie, kultur, design eller god gammeldags ”people watching” - hvad I end interesserer jer for, kan I opleve det i en unik version i Tokyo. I kommer nemt ind til bydelene som f.eks. Shinjuku, Shibuya, eller Asakusa, fra Daiba station, som ligger lige ved siden af hotellet.

Kl. 18:45 går dem der har tilkøbt middagen denne aften til den nærliggende Aqua City, hvor vi får serveret en speciel pasta middag, perfekt for dagen inden løbet.

 

Dag 4: Tokyo Marathon 2020 – løbedag! (morgenmad)

Tid til den store præstation!

Kl. 06:00 serveres morgenmaden

Kl. 06:45 Kører vi til bydelen Shinjuku, hvor Tokyo Marathon 2020 løber af stablen i dag, vi tager med metro til Shinjuku Station og går til startlinjen ved Tokyo Metropolitan Government Building, som ligger ca. 10 min. Væk.

Kl. 9:10 går startskuddet og du og næsten 40.000 andre løbere starter jeres 42 km lange løbetur gennem Tokyo by. Ruten på Tokyo Marathon er nøje planlagt og sørger for, at I får set alle byens vartegn på vejen. I starter blandt Shinjukus skyskrabere og fortsætter langs livlige gader til Kejserpaladset og Hibiya Park, hvor I får et grønt indslag. Derefter løber I forbi Tokyo Tower og videre sydpå langs den brede Hibiyadori vej hvor skyskrabere og ældre bygninger står side om side. I vender tilbage mod Tokyos absolutte centrum og når kort tid efter halvvejspunktet det glamurøse shopping-distrikt Ginza. I fortsætter forbi Nihonbashi-broen, et af Tokyos absolut vigtigste historiske steder. Broen her var endestationen for rejsende og centrum for al den handel, der langsomt forvandlede Tokyo fra en lille fiskerby til den massive metropol, vi kender i dag. Turen fortsætter til downtown området Asakusa, hvor I kommer forbi Asakusa Kannon Templet, Tokyos ældste tempel. I løber forbi verdens højeste tårn, det nyåbnede Tokyo Skytree og passerer verdens største fiskemarked Tsujiki. Sidste del af turen løber I over broer og småøer inden I når målstregen ved Tokyo Big Sight. Under hele turen er der masser af fremmødte folk, der nok skal heppe jer på vej, ligesom det pulserende byliv giver ekstra energi. Tokyo sover aldrig, heller ikke søndag morgen!
Resten af dagen har I naturligvis til fri afbenyttelse.

 

Der er shuttle bus tilbage til hotellet hver ½ time fra kl. 13:00 – 17:00

Kl. 18:00 bliver vi hentet og kører til sejrsmiddag, Celebration Six star Medal

Der er shuttle retur til hotellet enten kl. 20:30 – 21:00

 

Dag 5: Tokyo på egen hånd (morgenmad)

I dag vil der være mulighed for at slappe af ovenpå løbedagen og opleve denne fantastiske by.

Hele dagen er til fri disposition. I kan f.eks. se på fascinerende arkitektur og moderne kunst i Tokyo Midtown, eller besøge den kontroversielle Yasukuni Helligdom, der er tilegnet de japanske døde i 2. verdenskrig. Shinjuku-området med skyskrabere så langt, øjet rækker, er et must-see. Her ligger også Tokyo Rådhus, hvor I gratis kan komme op og se en panorama udsigt over byen fra 45. etage. På skyfrie dage kan man se helt ud til Fuji-bjerget! Verdens største fiskemarked er værd at stå tidligt op efter og kan kombineres med en tidlig frokost med dugfrisk sushi. Ueno område har den store folkelige park og den store zoo med bl.a. pandaer er et godt bud, hvis vejret er godt. Endelig kan I også bare sidde og se på mennesker på en af byens mange caféer.

Kl. 18:30 mødes dem der har tilkøbt den valgfrie middag i lobbyen. Vi tager til bydelen Ginza, hvor vi vil spise en dejlig middag med en masse forskellige japanske specialiteter.

 

Dag 6: Hjemrejse (morgenmad, måltider på fly / frokost) (undtaget hvis forlænget tur er valgt)

Kl. 09:15 tjekker vi ud fra hotellet og bussen kører os til Narita Lufthavn.

Kl. 10:30 tjekker vi bagage ind.  

Kl. 12:30 afgår SAS SK984 imod København.

Kl. 16:05 Ankomst i København

Informationer omkring forlænget tur tilgår

Bestil

1 person. Forhåndsreservation til Tokyo Marathon

Fra 2.000,- DKK
Praktiske Informationer

Forhåndsreservation for Tokyo Marathon er i øjeblikket lukket. Vi melder ud her på siden, når der er en dato for tilmelding til forhåndsreservation.

 

Præcise tider og datoer vides ikke for alle løb endnu, men vil tilgå så snart vi ved mere. Datoerne der ses herover er derfor vejledende.

 

Betingelser:

Ved køb af forhåndsreservationer gælder følgende regler:

 1. Det indbetalte beløb er et depositum, som ved den endelige booking indgår i betalingen for rejsen.
 2. Såfremt man afmelder sin interesse, eller ikke vil med på turen, når man får tilbuddet, mistes det indbetalte depositum.
 3. Såfremt man jfr. Pkt. 2 ikke vil med, men vil udskyde til et andet år, kommer man bagest i køen og det indbetalte depositum mistes.
 4. Det er ikke muligt at lave navneændring.
 5. Startnumre sælges ikke uden hotelophold.
 6. Er forhåndsreservationen gratis, er det samtidig gratis af afmelde sin interesse.

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler vi, at du retter henvendelse til os her.

Gå til toppen af siden