Bestil

Berlin Halvmarathon 2024

Tysk grundighed og masser af fest i gaden

Oplev den multikulturelle storby Berlin på nært hold. Lad dig fortrylle af den fantastiske atsmofære, der opstår, når mere end 30.000 løbere samles i den tyske hovedstad.

In stock
Travel Code
M-BE-003
Rejsens højdepunkter
blue encircled check Oplev Berlin på nært hold iført dine løbesko
blue encircled check Mærk suset, når flere hundrede tusinde tilskuere hepper
blue encircled check Løb sammen med over 30.000 andre løbere på ruten
calendar icon2 afrejser
transport_icon/images/i/c/ico_bus.png Bus eller kør selv
clock icon2 nætter

Rejsen

down v arrow

De kan bare det dér med løb i den tyske hovedstad. 
Marathonløbet i september er utrolig populært verden over, og halvmarathonløbet følger godt med. I 2019 flyttede man  start- og målområdet for halvmarathon til samme område som det i en årrække har været for helmarathon, nemlig 17. Juni Strasse mellem Brandenburger Tor og Sejrssøjlen. Har du endnu ikke prøvet den nye rute, kan du glæde dig til en fantastisk oplvelse, når du slutter løbet af med at løbe igennem det ikoniske Brandenburger Tor lige inden du krydser mållinien. 

Vi har sammensat en række rejser, der strækker sig fra to til fire overnatninger, og du bestemmer selv, om du vil køre med os i busserne eller selv sørge for transporten. Oplev Berlin på en helt speciel måde, og nyd det gode løberliv.

Tidlig tilmelding tilrådes

Som løbere ved vi, at Berlin Marathon er blandt verdens bedste og største løb og absolut er topscoreren blandt udenlandske marathonløb for os danskere, der næsten er naboer til det. Berlin Halbmarathon, lillebroren til Berlin Marathon, er helt forståeligt med over 30.000 løbere, powerwalkere og skatere godt på vej mod samme succes. På 10 år er deltagertallet fordoblet. Der er derfor ingen tvivl om, at Berlin Halvmarathon også skal reserveres i god tid. 

Det er i øvrigt ikke kun i Berlin, man mærker interessen for at løbe en halvmarathon – også hos Marathon Travel Club ser vi tydeligt, at både udbuddet af og efterspørgslen på de kortere distancer er blevet markant større, og gæsterne rejser gerne til løb i udlandet for at kombinere den gode løbeoplevelse med socialt samvær og inspirationen fra nye omgivelser. De fleste af os løber for sundheden, for livet, for glæden. Men på et tidspunkt bliver der ofte sat mål på, og da det ikke er alle, der har lyst til eller mulighed for at træne op til eller gennemføre en hel marathon, rettes fokus mod den halve distance. Ikke mindst oplever vi stor interesse fra kvindelige deltagere.

Tysk grundighed og masser af fest i gaden 

Berlin Half Marathon kombinerer tysk grundighed og orden med masser af fest i gaden, underholdning og en flot opbakning fra publikum, der i 100.000-vis hepper på dig langs den nemme rute. Vel er der masser af depoter med vand og te, og i målområdet frisk frugt, men at blive båret frem af en begejstret tilskuerskare, der giver dig mere power end nok så mange energibarer, det er unikt. Og musik er der også til arbejdet – blandt andet inciterende sambarytmer, som nok kan inspirere dig til et par dansetrin og et lille vrik med numsen.

Ruten er perfekt til dig, der prøver kræfter med godt 21 km for første gang – den er nem og helt flad, og du kan også være heldig, at vejret er mildt og behageligt. Berlin Half Marathon er kort sagt en rigtig forårsbebuder og du kan godt glæde dig. 

Berlin er en hyggelig storby, der har alt

De fleste, der har oplevet Berlin, bliver glade for byen og kommer gerne igen. Nok er Berlin hovedstad og storby, men den er samtidig dejlig provinsiel og en rigtig hyggelig by at gå på opdagelse i. Masser af kultur og seværdigheder, et godt restaurationsmiljø med alt fra gourmet til currywurst og fra årgangsvin til Bier vom Fass. Og shopping i alle afskygninger, blandt andet i Europas største varehus KaDeWe, Kaufhaus des Westens. 

Jo, der er skam grunde nok til at pakke løbeskoene i kufferten og tage konen, manden, veninden, kammeraten, kæresten eller mor med på en god forlænget weekend. 

Festmiddag

Søndag aften, når Berlin Halvmarathon er vel gennemført, fester vi videre med en sejrsmiddag i byen. Sejrsmiddagen kommer til at foregå i fjernsynstårnet, hvor der serveres et lækkert måltid med drikkevarer inkluderet. Nyd en hyggelig aften med andre løbere, samtidig med at du har et fantastisk udsyn over hele Berlin.

Det er en god mulighed for at snakke med andre løbere og dele oplevelser og sjove historier. For én ting er sikkert: Du er ikke færdig med løb og halvmarathon, når du løber over målstregen. Sejrsmiddagen er derfor en rigtig god måde at afslutte søndagen på. Og for de der ikke har fået nok, fester vi videre ude i byen.

Løbefakta

down v arrow

Løbefakta

Løbsdato: 7. april
Start:  Kl. 10.05
   
Aldersgrænse: 16 år
   
Startblokke:  4 stk
   
Tidsgrænse løbere: 03:15
   
Tidstagning: ChampionChip
Deltagere: 35.000
Løbet siden: 1984
   
Rekord mand: 00:58:42 (2018)
Rekord kvinde: 01:05:45 (2019)

Indkvartering

down v arrow

Hotel Park Inn****

Park Inn ligger over for Alexanderplatz Station hvorfra der er forbindelser med bus, sporvogn, metro og S-Bahn til alle dele af Berlin. Museumsinsel og det livlige Hackescher Markt ligger 10 minutters gang derfra. Gæster kan også slappe af på tagterrassen der har en flot udsigt over det centrale Berlin.

Samtlige værelser og suiter på Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz har marmorbadeværelse med massagebruser og gulvvarme. Der er gratis wi-fi overalt på hotellet.

Kort og godt
• 296 værelser, røgfri 
• Tagterrasse
• Bar/lounge
• Morgenmad tilgængelig
• Døgnåben reception
• Gratis Wi-Fi 
• Flersproget medarbejderstab
• Bagageopbevaring
• Privat badeværelse
• Gratis toiletartikler
• Daglig rengøring
• Elevator

Kort

down v arrow

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato
HotelNætterPris pr. person
Park Inn Alexanderplatz
2/3/4
 
Fra 1.699,- DKK

Vælg venligst antal rejsende og afrejsedato øverst i søgebaren. Tryk på 'SØG' derefter.

down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Transport:

Ingen transport

 • Afrejse fredag eller lørdag med mulighed for 2, 3 eller 4 overnatninger 
  Bustransport
  • Afrejse fra sjælland lørdag med mulighed for 2 overnatninger
  • Prisen afhænger af valg af opsamlingssted. Se mere på checkud-siden.

  Inkluderet i prisen:

  • 2, 3 eller 4 nætter på hotel inkl. morgenmad
  • Dansk rejeleder

  Tillæg:

  • Bustransport (tilbydes ved minimum 30 gæster på bussen)
  • Pastabuffet på hotellet
  • Eventshirt
  • Medaljeindgravering
  • Sejrsmiddag inkl. 2 timers fri drikkevarer
  • Startnummer
  • Chipkøb

   Deleværelser:

   • Ved booking af et delt værelse kan vi ikke garantere, at du kommer til at bo med den person, som du evt. har ønsket. Samtidig forbeholder vi os retten til at opgradere dig til et enkeltværelse mod evt. tillæg, i det tilfælde at du har booket en plads i et delt værelse, og det ikke går op med rejsens totale antal af bookinger. 

   Navneændringer:

   Du kan ændre navn på dit startnummer helt frem til den 1. marts kl. 12.00. Det forudsætter dog, at du har købt dit startnummer hos Marathon Travel Club. Navneændringen gælder også for selve rejsen - herunder også hotellet. Pris kr. 500,00.


   Ofte stillede spørgsmål
   Skal man tilmelde sig Berlin Halvmarathon i god tid?

   På 10 år er deltagertallet til Berlin Halvmarathon fordoblet, og derfor er det vigtigt, at du reseverer din plads i god tid.

   Skal jeg være 18 år for at kunne deltage i Berlin Halvmarathon?

   Nej, du kan deltage i Berlin Halvmarathon, når du er fyldt 16 år.

   Kan jeg deltage i Berlin Halvmarathon på rulleskøjter?

   Ja, hvert år i starten af april kan du deltage i Berlin Halvmarathon på rulleskøjter.

   Gå til toppen af siden