Bestil

Vingård Spier

Sydafrika

I Sydafrikas rolige landskab finder du vingården Spier, der har eksisteret i mere end 300 år. Vingården fungerer som et hotel og tilbyder maleriske værelser og luksuriøse faciliteter.

In stock
Travel Code
M-H-ZA-002

Indkvartering

down v arrow

Få en smagsprøve af autentiske Sydafrika! Spier-gården, der ligger nær Stellenbosch, er en af Sydafrikas ældste vingårde og har en historie, der går helt tilbage til 1692. Udover at være en charmerende vingård, er Spier-gården også et 4-stjernet hotel, som byder gæster velkommen fra hele verden. Hotellet tilbyder en række luksuriøse faciliteter såsom en spa, vinsmagning, et fitnesscenter, pools og aktiviteter for hele familien.

Hotellet rummer 80 værelser, som er samlet omkring seks gårdhaver, og hver gårdhave har sin egen svimmingpool. Alle værelser har originale kunstværker, hvilket medfører, at hvert værelse er unikt og fortæller sin helt egen historie. Spier-gården har desuden flere spisemuligheder, såsom en restaurant, en café m.m, som bidrager til den autentiske sydafrikanske stemning.

Skal du med tilbage til 1692?

Bestil

Send rejseforespørgsel

Vingård Spier
Jeg accepterer Marathon Travel Club Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow
Gå til toppen af siden