Tokyo Marathon - nyeste skud på stammen

Det smukke og unge løb Tokyo Marathon er yderst eftertragtet og det nyeste skud på stammen i sammenslutningen af World Marathon Majors.

Løbet blev grundlagt i 2007, og siden er populariteten for løbet kun steget med over 300.000 ansøgere til et startnummer. For at deltage må du maksimalt være syv timer om at gennemføre, og du skal være fyldt 19 år for at kunne løbe.  

42,195 km gennem Tokyo

Tokyo er kendt for sine himmelhøje skyskrabere og arkitektoniske oplevelser, og maratonruten tager os forbi mange af byens highlights, blandt andet Lidabashi, Kanda, Nihombchi (en af Tokyos vigtigste historiske broer), Asakusa Kaminari-Mon, Skytree, Ginza, Takanawa, Hibiya, Tokyo Station og til sidst mål ved Imperial Palace. 

Men verdens største by er mere end bare størst. Den er også hjemsted for urbane distrikter med intim stemning, afslappende oaser og arkitektoniske oplevelser. Kort sagt en oplevelse, som du aldrig vil glemme. 

Læs mere om hvordan du får et startnummer til Tokyo Marathon her

 

Løbeavisen lever i bedste velgående elektronisk. Hvis du vil opdateres med alle vores nye rejsetilbud, gode tips og tricks til løbere på alle niveauer.Tilmeld