Startnummer TCS New York City Marathon 2019

Startnummeret til TCS New York City Marathon er et af de dyreste startnumre i verden, men også et af de mest eftertragtede. For dette beløb får du transport i Marathon Travel Clubs egne busser fra vore hoteller ud til startområdet (ca. 45 minutters buskørsel), adgang til Expoen, medalje og resultatmagasin tilsendt med posten og så selvfølgelig den kæmpe oplevelse, det er at deltage i selve løbet.

Startnummer til TCS New York City Marathon sælges kun i forbindelse med vores rejsearrangement bestående af fly og/eller hotelophold. 

I New York bruges éngangschip, så du skal ikke selv have chip med. Du får den udleveret sammen med dit startnummer, og efter løbet smider du den væk igen. 

I forbindelse med at du køber startnummeret, vil du senere modtage en tilmeldningsblanket hvor du skal vælge om du vil have bagage med til starten som arrangørerne så transporterer i lastbiler frem til målet så du kan få det udleveret der. Du bliver spurgt om følgende:

  1. Ønsker bagage drop off
  2. Ønsker ikke bagage drop off

Vælger du bagage drop off (Bag check) betyder at du må tage lidt bagage med til starten i den pose du får udleveret på Expoen sammen med dit startnummer. Posen afleveres ved lastbilerne i startområdet og når du så er kommet i mål står lastbilerne der så du kan få din pose. Vær obs på at du i målområdet kommer til at tage noget længere tid inden du kommer ud af området.

Vælger du ikke bagage drop off (Post-Race Poncho) betyder at du ikke kan have bagage med til starten. Når du kommer i mål får du udleveret en Post-Race Poncho og bliver guidet ud af målområdet så hurtig som muligt og kan gå tilbage på hotellet. Se video vedr. Bagage Dro Off her

 

Aldersgrænsen er minimum 18 år for at deltage i maratonløbet.

Pris for startnummer

4.200 kr.

 

Løbeavisen lever i bedste velgående elektronisk. Hvis du vil opdateres med alle vores nye rejsetilbud, gode tips og tricks til løbere på alle niveauer.Tilmeld