Rejssen: Tokyo Marathon 2022

TOKYO – fremmedartet og en kæmpe oplevelse!

Dato:
06. marts 2022
Tokyo er medlem af Abbott World Marathon Majors, der endvidere omfatter London, Berlin, New York, Boston og Chicago. Tokyo er ligsom de andre 5 marathon en eftertragtet destination og derfor skal du være ude i god tid for at sikre dig et af de få startnumre som bliver tildelt udenlandske løbere. 

Vi har været så heldige atter at få tildelt et antal startnumre til et af de løb i hele verden, som er allersværest at få adgang til, og hvor de 40.000 startnumre rækker som en dråbe vand i havet. For at sætte dette tal i perspektiv var der sidste år over 300.000 ansøger til de 40.000 startnumre! Så der er ikke noget at sige til at vi er stolte over at kunne tilbyde dette løb.

Deltagerne på denne rejse får muligheder for at gå på opdagelse på egen hånd i den legendariske storby og få en bedre forståelse for Japan og landets og byens unikke kultur. Under hele forløbet er der en kyndig dansktalende lokalkendt guide samt en rejseleder fra Marathon Travel Club, som er klar til at vejlede og hjælpe til.

Vi benytter offentlige transportmidler og spiser vores måltider på udsøgte restauranter.

Skal du have Tokyo Marathon med på listen over gennemførte maratoner, skal du derfor tænke en del år frem. Ja, faktisk helt frem til år 2023. Forhåndsreservationer hertil vil blive åbnet 6. januar 2020 kl. 10:00.

6 MAJOR MARATHONS

Hos Marathon Travel Club har vi som eneste danske turoperatør startnumre til alle seks maratonløb. Dog ikke et uendeligt antal, og da det er de seks mest prestigefyldte løb i verden, er der ventelister til flere af løbene. Drømmer du om at blive Six Star Finisher er det derfor en god idé at tænke nogle år frem. 

Alle startnumre sælges med ophold, og du kan læse mere om løbene og vores rejser til de forskellige destinationer ved at klikke på løbene her nedenfor. 

Berlin Marathon

London Marathon

Boston Marathon

Chicago Marathon

New York City Marathon

Tokyo Marathon

INTERVIEW MED EN SIX STAR FINISHER

Listen over danskere, der har gennemført alle seks World Marathon Majors tæller i 2019, 119 løbere, så der er absolut noget at være stolt af for dem, der har modtaget medaljen.

Én af dem er Morten Tanggaard Nielsen, der i perioden 2008 til 2016 gennemførte de seks prestigefyldte løb.

Runcast, der er en podcast om løb for løbere, har interviewet Morten, og via linket nedenfor kan du høre hele interviewet, hvor Morten fortæller om de seks maratonløb.  

Hør interviewet med Morten her.

 

 

 
Løbsdato:  dato endnu ikke fastlagt
   
Distancer: Maraton
10 km
   
Start maraton: Kl. 9:10
Deltagere:  36.173 (2016)
Tidsgrænse: 7 timer
Aldersgrænse: 19 år
   
Start 10 km: Kl. 9:10
Deltagere: 475 (2016) 
Tidsgrænse: 1 time og 40 minutter
Aldersgrænse: Man skal være mellem 16 og 18 år for at deltage i 10 km distancen
   
Løbet siden:  2007
Temperatur: 10-15 grader
   
Terræn: Let bakket
Underlag: Asfalt
Rute:  
   
Rekord mænd: 2:05:42 (2014)
Rekord kvinder: 2:21:27 (2016)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seneste Likes

Karin Kirke Petersen synes godt om New York City Marathon 2018 Forhåndsreservation
Pia Gantzhorn Winterskov synes godt om
Marko Stanisic synes godt om Løberens ABZ
Susanne Lindholm Andersen synes godt om Gran canaria Marathon

Løbeavisen lever i bedste velgående elektronisk. Hvis du vil opdateres med alle vores nye rejsetilbud, gode tips og tricks til løbere på alle niveauer.Tilmeld