Rejsen: Tokyo Marathon 2021 (Venteliste)

TOKYO – eksotisk, fremmedartet og en kæmpe oplevelse

Dato:
21. februar 2021
UDSOLGT - Forhånsreservationen til Tokyo Marathon 2022 kan bookes fra 2. januar 2019
 
Tokyo er det nye medlem af Abbott World Marathon Majors, der endvidere omfatter London, Berlin, New York, Boston og Chicago.

Vi har været så heldige atter at få tildelt et antal startnumre til et af de løb i hele verden, som er allersværest at få adgang til, og hvor de 40.000 startnumre rækker som en dråbe vand i havet.

Deltagerne på denne rejse får muligheder for at gå på opdagelse på egen hånd i den legendariske storby og få en bedre forståelse for Japan og landets og byens unikke kultur. Under hele forløbet er der en kyndig dansktalende lokalkendt guide samt en rejseleder fra Marathon Travel Club, som er klar til at vejlede og hjælpe til.

Vi benytter offentlige transportmidler og spiser vores måltider på udsøgte restauranter.

Du kan forhåndstilmelde dig turen nu mod et depositum på 3.000 kr.

 

 

Bemærk dette er programmet fra 2018 , men her kan du få et forløbet indtryk af turen.

Nedenfor kan du se, hvordan dagene kommer til at forløbe i Japan. Bemærk at programmet tager udgangspunkt i, at der er booket flyrejse gennem Marathon Travel Club. 

Forløbet af Tokyo Marathon 2018 symboliserer fortiden, nutiden og fremtiden for Tokyo, og du kan godt glæde dig til en uforglemmelig 42,2 km rejse, hvor du kommer til at nyde denne legendariske bys historie.

På turen er der tid og rum til at gå på opdagelse på egen hånd. Der vil udover kyndig dansktalende lokalkendt guide være en rejseleder fra Marathon Travel Club, som er klar til at vejlede og hjælpe til. Vi benytter offentlige transportmidler og spiser vores måltider på udsøgte restauranter. Dette er rejsen, hvor man får en bedre forståelse for Japan og dens unikke kultur. Landarrangementet er udarbejdet i samarbejde med KNT (Kinki Nippon Tourist).

Programmet er udsendt til alle, der har forhåndsreserveret et startnummer, og rejsen sælges efter først til mølle.

Forløbet af Tokyo Marathon 2018 symboliserer fortiden, nutiden og fremtiden for Tokyo, og i løbet af den uforglemmelige 42,2 km rejse vil du have chancen for at nyde denne legendariske bys historie. 

Med denne rejse er der tid og rum til at gå på opdagelse på egen hånd. Der vil udover kyndig dansktalende
lokalkendt guide være en rejseleder fra Marathon Travel Club, som er klar til at vejlede og hjælpe til. Vi benytter offentlige transportmidler og spiser vores måltider på udsøgte restauranter. Dette er rejsen, hvor man får en bedre forståelse for Japan og dens unikke kultur. Landarrangementet er udarbejdet i samarbejde med KNT (Kinki Nippon Tourist).

Nedenfor kan du se, hvordan dagene kommer til at forløbe i Japan. 

 

Program med basispakke 4 nætter/6 dage
Tillægspakke 5 nætter/6 dage
Rejseperiode 21. feb.-26. feb./3. marts 2018

21. februar           Afrejse fra Danmark
22. februar Ankomst til Tokyo. Lokal sightseeing.
23. februar Sightseeing i Tokyo (Meiji helligdommen, Imperial Palace og Asakusa templet)
24. februar Pre-registrering samt fritid i Tokyo
25. februar Tokyo Marathon 2018 - løbedag
26. februar Hjemrejse (ankomst samme dag i Danmark) eller videre med tog til Kyoto 
27. februar Kyotos kulturelle skatte og historiske templer
28. februar Udflugt til mindeværdige Hiroshima og gudernes ø, Miyajima
1. marts Tog til Izu-Kogen og hotel med varme kilder
2. marts Tog til Tokyo. Afskedmiddag
3. marts Hjemrejse (ankomst samme dag i Danmark)


Dag til dag program

21 feb: Afrejse fra Danmark (måltid på fly)
Vi rejse med Lufthansa / Swiss Air direkte til Tokyo. Måltider samt ikke alkoholiske drikke til maden er inkluderet ombord.

Ønskers yderligere drikke, kan dette tilkøbes.

22 feb: Ankomst til Tokyo. Lokal sightseeing (morgenmad på fly)

Vi ankommer til Tokyo Narita lufthavn, hvor vi samme kører i bus ind til vores  hotel i Tokyo Centrum.

Efter ankomst, finder vi et sted at spise frokost (ikke inkl.) hvorefter vi kan chekke ind.

Vi tager på en lokal sightseeing i lokalområdet.

Valgfri middag: For dem som har tilmeldt sig den valgfrie middag, går vi om aftenen til den  nærliggende Aqua City, hvor vi får serveret en lækker buffet med både japanske og vestlige anretninger.

23 feb: Sightseeing i Tokyo (morgenmad, frokost)
Vi vågner op i verdenens største metropol. Vi kører i egen bus på en sightseeingtur, hvor vores danske turleder vil give en grundig introduktion til Tokyo og Japan. Vi starter med at besøge Meiji Jinjgu, som er den smukke shinto-helligdom. Hvis vi er heldige, kan vi se brudepar i fineste kimono bliver viet efter årtusindgamle ritualer.

Vi fortsætter til Imperial Palace, hvor vi gør kort stop ved ydermuren. Her finder man det største grønne areal i Tokyo, som mange af byens løbere benytter. Man må dog kun løbe rundt om, da paladset er et lukket område.

Efterfølgende tager vi til Asakusa Kannon Templet, der er Tokyos ældste og er tilegnet buddhismens gudinde for bamhjertighed, Kannon. Op til templet ligger Nakamise-gaden og her kan man købe traditionelle japanske varer til en rimelig pris – et godt sted at lede efter souvenirs.

Turen slutter i Ginza, et af Tokyo’s mest fashionable områder, hvor vi spiser frokost sammen på en af Tokyo’s ældste restauranter. Efterfølgende er der fritid, hvor der er rig mulighed for at udforske byen på egen hånd.

Vores turleder vil tage med dem som ønsker tilbage til hotellet i Tokyo med metroen.

Aftenen er til fri disposition.

Valgfri middag: For dem som har tilmeldt sig den valgfrie middag, går vi om aftenen til den  nærliggende restaurant, hvor vi får serveret en lækker japanske mad (Izakaya style).

24 feb: Pre-registrering til Tokyo Marathon 2018 + Tokyo på egen hånd (morgenmad)
I dag går vi samlet over til Tokyo Big Site (nabo til hotellet), hvor vi skal pre-registreres til Tokyo Marathon 2018. Efterfølgende er der fritid i Tokyo. Byen byder på dybe traditioner og en unik kultur sammensat med det nyeste nye gør byen helt unik. Tokyo har verdens mest innovative arkitektur og niché-butikker af enhver art. Den har også verdensrekord i Michelin-stjernede restauranter. Mad, historie, kultur, design eller god gammeldags ”people watching” - hvad I end interesserer jer for, kan I opleve det i en unik version i Tokyo.

Valgfri middag: For dem som har tilmeldt sig den valgfrie middag, går vi om aftenen til den  nærliggende Aqua City, hvor vi får serveret en speciel pasta middag, perfekt for dagen inden løbet.

25 feb: Tokyo Marathon 2018 – løbedag! (morgenmad)

Tid til den store præstation! Tokyo Marathon 2018 løber af stablen i dag, og I tager med metro til Shinjuku og videre til startlinjen ved Tokyo Metropolitan Government. Kl. 9:10 går startskuddet og du og næsten 40.000 andre løbere starter jeres 42 km lange løbetur gennem Tokyo by. Ruten på Tokyo Marathon er nøje planlagt og sørger for, at I får set alle byens vartegn på vejen.

I starter blandt Shinjukus skyskrabere og fortsætter langs livlige gader til Kejserpaladset og Hibiya Park, hvor I får et grønt indslag.I fortsætter forbi Nihonbashi-broen, et af Tokyos absolut vigtigste historiske steder. Broen her var endestationen for rejsende og centrum for al den handel, der langsomt forvandlede Tokyo fra en lille fiskerby til den massive metropol, vi kender i dag.

Turen fortsætter til downtown området Asakusa, hvor I kommer forbi Asakusa Kannon Templet, Tokyos ældste tempel. I løber forbi verdens højeste tårn, det nyåbnede Tokyo Skytree og passerer verdens største fiskemarked Tsujiki. Derefter løber I forbi Tokyo Tower og videre sydpå langs den brede Hibiyadori vej hvor skyskrabere og ældre bygninger står side om side. I vender tilbage mod Tokyos absolutte centrum og når kort tid efter halvvejspunktet det glamurøse shopping-distrikt Ginza. Sidste del af turen løber I over broer og småøer inden I når målstregen ved Tokyo Big Sight.

Under hele turen er der masser af fremmødte folk, der nok skal heppe jer på vej, ligesom det pulserende byliv giver ekstra energi. Tokyo sover aldrig, heller ikke søndag morgen!

 

26 feb: Hjemrejse eller udvid rejsen (morgenmad, måltider på fly / frokost)

Hjemrejse: Dem som ønsker at tage hjem, bliver hentet med bus på hotellet og kørt til Narita Lufthavn, hvor hjemrejsen med Lufthansa afgår kl. 12:40. Ankomst i København er kl. 20.40.

Måltider samt drikke til maden er inkluderet ombord. Ønskers yderligere drikke, kan dette tilkøbes.

Tog til Kyoto med Nijoborgen og Guldpavillonen: Dem som ønsker at blive i Japan vil sammen med vores turleder blive hentet på hotellet med bus, hvor vi samlet kører til hovedbanegården. Frefra hopper på højhastighedstoget, shinkansen. Læn jer tilbage og nyd effektiviteten: togene forlader stationen på sekundet, der er sirligt rent og sæderne vender altid den rigtige vej! Vi mindes, at vi er langt hjemmefra, når vi ser rismarker, cedertræer og ikke mindst Fuji-bjerget flintre forbi med op til 300 km i timen. Ombord toget, spiser vi en Obento, en japansk madpakke som er fast kutyme når man kører med regionaltog.

2½ time senere ankommer vi til Kyoto, hvor vi straks tager ud og besøger nogle af byens historiske skatte. Kyoto var Japans hovedstad fra år 794 til 1868. Byen er domineret af sine 1200 templer og siges at være blandt de smukkeste byer i verdenen. Vi besøger Samuari-borgen Nijo og Zen-templet Guldpavillonen (Kinkakuji) der, som navnet antyder, er dækket helt af guld. Både Nijo-borgen og Guldpavilionen står på UNESCOs liste over verdens kulturskatte. Resten af eftermiddagen og aftenen er der fritid i Kyoto.

27 feb: Sightseeing i Kyoto med Sølvpavillonen, Filosofiens sti, Nanzenji og Nishiki (morgenmad, frokost)

I dag skal vi for alvor udforske hvad Kyoto gemmer på. Sammen med vores rejseleder tager vi afsted med privat bus og på gåben. Vi starter med den mere end 500 år gamle og meget smukke Sølvpavillon (der dog er lavet af træ!) og går derefter forbi flere templer og helligdomme på den smukke og meditative Filosofiens Sti. Vi fortsætter til det gamle Zen-tempel Nanzenji, der gemmer på imponerende strukturer og haver. Her er bl.a. den berømte "Tigre med Unger" stenhave, der efter sigende blev grundlagt for 500 år siden. Turen slutter i Nishiki markedet, som er Kyotos mad gade hvor vi spiser en dejlig frokost sammen.

Efterfølgende er der fritid, hvor vi sammen med turlederen kan tage tilbage til hotellet med metroen.

28 feb: Udflugt til Hiroshima og Miyajima (morgenmad, frokost)
I dag skal vi på en spændende heldagstur til historiske Hiroshima og den smukke Miyajima ø.

Vi starter med at besøge Miyajima. Øen har siden gamle tider været et helligt pilgrimsmål, og var langt nok væk til ikke at blive ødelagt af atombomben. Den huser den smukke røde shinto-port til Itsukushima helligdommen, der er bygget på stolper i vandet for ikke at røre den hellige jord. Dalai Lama har flere gange har besøgt dette fascinerende sted, hvor selv hjortene er hellige.

Vi tager tilbage til Hiroshima, hvor der tid til frokost. Ideelt fra denne by skal vi spise Okonomiyaki, en japansk pandekage lavet med nudler, grøntsager og kød eller fisk. Man hælder en lækker brun sovs over hele pandekagen, og så er den klar. Lækkert og velsmagende! Efter frokost besøger vi det saglige, men rystende Fredsmuseum. Fredsparken ved siden af er en smuk og frodig park i centrum af byen, og vi går igennem denne park, og fordøjer de tanker museet sætter i gang. Vi er tilbage i Kyoto først på aftenen.

01 Marts: Izu-Kogen Nationalpark og ryokan (morgenmad, frokost og aftensmad)

Vi spiser morgenmad på hotellet og tjekker ud.

OBS: Vi sender vores bagage direkte til Tokyo – det gør rejsen meget nemmere. Medbring derfor en mindre taske med plads til de næste tre nætters fornødenheder! 

Med vores lette bagage går vi til stationen, hvor vi igen tager med det berømte japanske hurtigtog. Ombord toget nyder vi en japansk madpakke "Obento" til frokost. Vi kører hen til den naturskønne Izu-Kogen halvø, der ligger med Fujibjerget mod nord og Stillehavet på de andre sider. Efter ankomst er der tid til at gå rundt og beundre den storslåede og uspolerede natur. Om eftermiddagen tjekker vi ind på vores ryokan, et traditionelt japansk gæstgiveri, der har kurbad med vand fra vulkanske kilder. Brug eftermiddagen på at slappe af i badene og på jeres smukke traditionelle værelser, inden vi sammen nyder en middag bestående af udsøgt gourmetmad på vores ryokan. Glæd jer til at sove på den traditionelle japanske vis, på en futon direkte på gulvets bløde tatami-måtter – overraskende behageligt!

02 mar: Varme kilder og retur til Tokyo (morgenmad, aftensmad)

Efter en traditionel overnatning, er det tid til at tage det sidste bad i de varme kilder, inden vi tager til Tokyo.

For sidste gang tager vi Shinkansen højhastighedtoget, hvor vi har den sidste overnatning i Tokyo.

Her er der tid til at gøre den sidste shopping, inden vi har fælles afskedsmiddag på en lokal restaurant.

03 mar: Hjemrejse til Danmark (morgenmad, måltider på fly)

Denne morgen er det tid til at sige farvel til Japan. Vi tjekker ud af vores hotel og tager lufthavnstoget til Narita Lufthavn. Herfra flyver vi mod København, hvor vi ankommer kl. 20.40.

Måltider samt drikke til maden er inkluderet ombord. Ønskers yderligere drikke, kan dette tilkøbes.

NB: Vi tager forbehold for ændringer i programmet. 

Bemærk: Ændringer i programmet kan forekomme pga. vejr eller andre omstændigheder.
VIGTIGT: Hvis tasken er for stor, sender vi bagagen fra Tokyo til Kyoto – det gør rejsen meget nemmere. Medbring derfor en mindre taske med plads et par dages fornødenheder (evt. brug jeres håndbagage til flyet).

NB: Vi tager forbehold for ændringer i programmet 

Løbsdato: formentlig d. 21 februar 2021 - dato endnu ikke fastlagt
   
Distancer: Maraton
10 km
   
Start maraton: Kl. 9:10
Deltagere:  36.173 (2016)
Tidsgrænse: 7 timer
Aldersgrænse: 19 år
   
Start 10 km: Kl. 9:10
Deltagere: 475 (2016) 
Tidsgrænse: 1 time og 40 minutter
Aldersgrænse: Man skal være mellem 16 og 18 år for at deltage i 10 km distancen
   
Løbet siden:  2007
Temperatur: 10-15 grader
   
Terræn: Let bakket
Underlag: Asfalt
Rute: Se ruten her 2017
   
Rekord mænd: 2:05:42 (2014)
Rekord kvinder: 2:21:27 (2016)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Basispakke ( bemærk dette er priser fra 2018 )

Vi rejser med Lufthansa fra Kastrup den 21. februar med fly nr. LH829. Afrejse kl. 14.30 ( melelmlanding i Frankfurt - videre afgang kl. 17.50 ) med ankomst i Tokyo Haneda dagen efter kl. 13.05 Hjemrejse den 26. februar med fly nr. LH715. Afrejse Tokyo Haneda kl. 12.40 ( melelmlanding i München - videre afgang kl. 19.05 ) med ankomst i Kastrup kl. 20.40.

Måltider er inkluderet om bord. 

Pris pr. person inkl. flyrejse t/r, skatter og afgifter, 4 nætter i et delt dobbeltværelse med
morgenmad på Grand Nikko Tokyo Daiba Hotel ****, lufthavnsbus t/r, sightseeing
inkl. frokost og indgange, Friendshiprun, Asics offcial Jacket samt “After Run Party”
og dansk rejseleder

kr. 17.495,-
   
Startnummer kr. 5.400,-
   
Singletillæg kr. 3.100,-

 

Vi tilbyder fællesspisning den 23., 24. og 25. februar (ekskl. drikkevarer). Alle i gåafstand fra hotellet:
23. feb: The Oven Odaiba kr. 210 (buffet)
24. feb: WaraWara Odaibak kr. 250 (Izakaya style, japansk pub)
25. feb: Pasta menu, To the Hearbs Odaiba kr. 300

Allegier betragtes alvorligt i Japan, så skriv til os, hvis I har allergi overfor bestemte fødevarer.

Tillægspakke

Vi rejser hjem fra Tokyo Narita med Swiss Air d. 3. marts med fly nr. LX161. Afrejse kl. 11.05 ( mellemanding i Zürich - videre afgang kl. 17.25 ) med ankomst i København kl. 19.15 

3 overnatninger på Hotel New Miyako*** i Kyoto, 1 overnatning på Ryokan Hanafubuki
i Izu-Kogen, 1 overnatning på Shinagawa Prince Hotel*** i Tokyo, morgenmad hver
dag, 3 x frokost samt 2 x middage, al transport og indgange jfr. program, samt dansk rejseleder
alle dage.
kr. 10.395,-
   
Singletillæg kr. 3.100,-
   

Salgsbestemmelser

Depositum for turen er kr. 6.000, + startnummer samt evt. afbestillingsforsikring på 6 % af rejsens samlede pris. Evt. forhåndsreservationsgebyr vil blive fratrukket i depositum. Restbetaling skal være Marathon Travel Club i hænde 1. de- cember 2016.

Afbestilling

Afbestilles rejsen før 1. december, er depositum tabt. Afbestilles rejsen efter 1. december frem til 45 dage før afrejse, betales et gebyr på 75 % af rejsens pris. Afbestilles rejsen senere end 45 dage før afrejse, er hele rejsens pris tabt (startnummer refunderes ikke).

Afbestilling på grund af sygdom

Du kan tegne en afbestillingsforsikring, der gælder, hvis du bliver syg inden afrejse, til 6 % af rejsens pris. Se vores rejsebestemmelser ved at klikke her.

Rejseforsikring

Vær opmærksom på, at dit gule sygesikringsbevis ikke dækker ved ophold udenfor Europa, hvorfor vi anbefaler at tegne en forsikring hos Europæiske Rejseforsikring gennem Marathon Travel Club.

Salgsbestemmelser iøvrigt

Endvidere gælder Marathon Travel Clubs almindelige bestemmelser for denne rejse, som du kan læse ved at klikke her.

Seneste Likes

Karin Kirke Petersen synes godt om New York City Marathon 2018 Forhåndsreservation
Pia Gantzhorn Winterskov synes godt om
Marko Stanisic synes godt om Løberens ABZ
Susanne Lindholm Andersen synes godt om Gran canaria Marathon

Løbeavisen lever i bedste velgående elektronisk. Hvis du vil opdateres med alle vores nye rejsetilbud, gode tips og tricks til løbere på alle niveauer.Tilmeld