Rejsen: London Marathon 2019

London Calling

Dato:
28. april 2019

London here we come!

Virgin London Marathon er et af de seks World Marathon Majors og utrolig populært. Da det samtidig er et løb, der primært er bygget op omkring en række velgørende institutioner, er det stort set umuligt at købe et startnummer, hvis man ikke er en af disse institutioner. Hos Marathon Travel Club får vi stillet et fåtal startnumre til rådighed, efterspørgslen for disse er stor, og der er derfor udsolgt de næste år frem.

Skal du have London Marathon med på listen over gennemførte maratoner, skal du derfor tænke en del år frem. Ja, faktisk helt frem til år 2024. Vi åbner op for forhåndsreservationen til London Marathon 2024 den 2. januar 2019.

 

London Marathon 2018

 

Fredag den 26. april

Et godt råd er i øvrigt at pakke løbesko, sportsbeklædning samt bekræftelse på løbsnummeret som håndbagage, hvis bagagen mod forventning skulle blive forsinket.

Kl.05:50       Seneste fremmøde i Kastrup Lufthavn. Kastrup lufthavn anbefalder 2 timer senest flyafgang.

Kl.07:20       Vi mødes ved gaten. Rejselederne vil være iført  tøj med "Marathon Travel Club" logo på.

Kl.07:50       Flyafgang med SK501.

Kl.08:50       (Lokal tid) ankomst til London Heathrow og derefter bustransport til Expo. Det er her vi skal afhente vores startnummer. (Husk bekræftelse på løbs nummer). Her har vi ca. 2  timer, inden turen fortsætter til vores hotel, St.Giles, hvor vi skal bo de næste 3 nætter.

In-check på hotellet. Værelserne er til disposition fra kl. 14.00

Hotellets adresse er :

St. Giles Hotel ***

Bedford Avenue, London

Tlf.: +44 0 20 73 00 30 00

I øvrigt kan henvises til hotellets egen hjemmeside på internettet:www.stgiles.com/londonhotel

Hotellet har en meget central beliggenhed, både i forhold til målområdet, men også til seværdigheder og indkøbsmuligheder.

Dagen er herefter til fri disposition.

 

Lørdag den 27. april

Kl. 07.15            Vi starter dagen med en lille løbetur hen til målområdet.  Ledsagere er meget velkommen til at deltage.

Kl. 09:00-12:30   Sightseeingtur med bus rundt i London med dansk guide (inkluderet i rejsens pris). OBS: Ønsker du ikke at deltage hører vi gerne fra dig.

Resten af lørdagen fri – tid til at udforske London.

Kl. 19:00              For tilmeldte tilbyder St.Giles restaurant pasta buffet

 

Søndag den 28. april

Kl. 05:30-06.30    Morgenmad (continental morgenmad) for løberne. Det anbefales at møde op til morgenmaden allerede kl. 05.30 for at få mulighed for det største udvalg!

Såfremt I har specielle ønsker, så sørg selv for at indkøbe supplement til morgenmaden.

Kl. 07.00      Busafgang til start. Vær præcis, bussen venter ikke. De fleste af vores løbere bliver sendt afsted kl. 10. Vi ankommer omkring kl. 8. Ventetiden kan føles lang, især hvis                               påklædningen ikke er afstemt med vejret. Sørg for at pakke til alt slags vejr, altså både de korte og lange tights.I har mulighed for at aflevere jeres overtrækstøj i en udleveret                         ”kit bag”.

Når du ankommer til startområdet, så vær opmærksom på, om du har blå, grøn eller rød start.  Det anbefales at læse instruktionen fra arrangørerne omhyggeligt.

Kl. 08:55      Wheelchair race / Ambulant athletes starter

Kl. 09:15      Elite kvinder starter

Kl. 10:00      Starter resten

Ved din registrering får du udleveret en pose (Kit Bag) til dit skiftetøj.  Du kan ikke aflevere anden pose/taske ved starten af løbet end denne "Kit Bag". Kit Baggen skal påklæbes dit nummer, og afleverets til bagage lastvognene, der udleverer dem igen, efter du er kommet i mål. Skulle det ske, at du ikke kan gennemføre løbet, gælder dit startnummer som fri adgang med London Transport Services (undergrundsbanen).  Tag til Charing Cross eller Embankment, derfra krydser du Trafalger Square, går under Admiralty Arch og så er du på The Mall, hvor målet er.

Kl. 18.00      Samling i hotellets "hyggekrog", der ligger lige ved receptionen, for de der har lyst. Herefter går vi ud og fejrer dagens indsats med et godt måltid mad og hyggeligt samvær.

Kl. 19.00      Restaurant Sarastro. ”The Show after the Show “ For allerede tilmeldte: Vi går samlet  fra hotellet (ca. 20 min.)

 

Mandag den 29. april

Kl. 11.00      Check ud. Bagagen opmaganiseres i lobbyen.

Kl. 16:00      Busafgang fra hotellet til lufthavnen London Heathrow

Kl. 20:30      Afrejse med SK1508  til Kastrup. 

Kl. 23:20      Dansk tid. Ankomst til Kastrup.

St Giles Hotel

Det trestjernede hotel St Giles ligger i Londons West End-kvarter, mindre end 5 minutters gang fra metrostationen Tottenham Court og butikkerne på Oxford Street. Der er blot 3 minutters gang fra St Giles til Dominion Theatre.

Hotellet har tre restauranter: Sage & Chilli, som serverer asiatisk/italiensk, Hudson's House Café Lounge Bar samt den døgnåbne café/kro VQ.

Londons største sundheds- og fitnesscenter ligger under St. Giles og omfatter swimmingpool og fitnesscenter.

Værelserne er lyse med eget badeværelse med brusebad, tv samt gratis faciliteter til at lave te og kaffe. De klassiske værelser på St Giles har også værdiboks og hårtørrer.

Internetadgang tilbydes mod et tillægsgebyr. 

     

Six Star Medal

Vil du gerne hyldes for din unikke og seje præstation skal du ansøge ved at udfylde følgende formular og sende det til judee.kakos@wmmajors.com   

London Six star Finisher formular finder du i linket her.

Alle der skal modtage deres Six Star Medal i London 2019 skal bære et synligt mærkat ved deres bib, som de personligt skal møde op for at få udleveret af Judee Kakos, Projektleder, Abbott verden Marathon Majors C: 708 / 212-8518 på expo. 

Løbsdato: 28 April 2018
Start:  Kl. 9.00
Tidsgrænse: 8 timer
Aldersgrænse: 18 år
   
Temperatur: 5-10 grader
Deltagere:  ca. 36.000
Løbet siden: 1981
   
Terræn: Fladt
Underlag: Asfalt
   
Rekord mænd: 2.03.05 (2016)
Rekord kvinder: 2.15.25 (2003)

 

Se relaterede rejsemål

Seneste Likes

Karin Kirke Petersen synes godt om New York City Marathon 2018 Forhåndsreservation
Pia Gantzhorn Winterskov synes godt om
Marko Stanisic synes godt om Løberens ABZ
Susanne Lindholm Andersen synes godt om Gran canaria Marathon

Løbeavisen lever i bedste velgående elektronisk. Hvis du vil opdateres med alle vores nye rejsetilbud, gode tips og tricks til løbere på alle niveauer.Tilmeld