Rejssen: Kvindeløb i Berlin 2019 - 10 års jubilæum!

Forkælelse for krop og sjæl i altid skønne Berlin

Dato:
18. maj 2019
Priser fra:
2.495 DKK

Tag veninderne under armen og deltag i Berlin Kvindeløb sammen med kvinder fra hele Europa. Kvindeløbet i Berlin er en uforglemmelig weekend med løb, latter og livsglæde - og i år kan vi fejre 10 års jubilæum for dette fantastiske løb og et af vores populære forårsløb. 

 

Luksus og forkælelse i Berlin

Mange deltagere kommer tilbage år efter år, og vi hilser både nye løbere og gengangere “herzlich willkommen” til en herlig forkælelses- og oplevelsesrig weekend, bygget op omkring et sjovt aftenløb i en af Europas mest spændende byer, suppleret med lækker mad, mulighed for wellness, den ultimative shopping og ikke mindst hyggeligt og sjovt samvær med kvinder i alle aldre.
 

 

Frauenlauf Berlin 

Kvindeløbet i Berlin er noget helt særligt, og ligesom alle de andre løb i Tyskland, er alt gennemført fra start til slut. Vi løber i Tiergarten, som er Berlins navle. Det er her byens veje mødes i den store stjerne, Grosser Stern og rundkørslen med Siegessäule i midten. 

Tiergarten er, hvad Hyde Park er for Londen, Central Park for New York og Tullerierne for Paris. Byens grønne åndehul. Og du kan godt se frem til et smukt løb, hvor alt klapper lige fra depoterne, underholdningen til det hyggelige målområde. 

Du kan vælge mellem 5 km og 10 km enten som løb, walking eller nordic walking både med og uden tidstagning. Alle deltagere får efter løbet en medalje. Til løbere med tidstagning bliver der sendt et certifikat på mail ca. 4-6 uger efter, mens alle uden tidstagning modtager certifikatet ved mållinjen. 

Berlin, here we come! 

Selve løbet finder sted om eftermiddagen lørdag den 18. maj, men vi rejser fra Danmark i en luksusbus allerede torsdag og med ankomst fredag morgen i Berlin. Det giver os god tid til at udforske Berlin, som er en dynamisk og levende storby med smukke gader, grønne parker, lækker mad, en fantastisk historie og ikke mindst et utal af shoppingmuligheder lige fra vintage og secondhand butikker til de eksklusive butikker, du finder på Kurfürstendamm og Friedrichsstraße. 

Berlins historie er synlig mange steder i byen, og gør at byen rummer et væld af seværdigheder som for eksempel de graffitimalede rester af Berlinmuren, Checkpoint Charlie, Alexanderplatz, Brandenburger Tor og den gamle Reichstag, men også de nyere seværdigheder er værd at nævne som for eksempel jødernes mindeplads, TV tårnet og Berlin Zoo. Hos Marathon Travel Club bliver vi aldrig trætte af Berlin. 

Torsdag den 16. maj
Vi rejser fra Danmark torsdag d. 16. maj om aften i luksusbus, med ankomst fredag morgen til Berlin. Det er således muligt at have sin normale arbejdsdag inden afrejse. Vi arbejder i øjeblikket på at sammensætte det helt rigtige program for jer, så hold øje med vores sociale medier og siden her. 

 

InterContinental Berlin ***** 

Dette førsteklasses hotel ligger i bydelen Tiergarten i det centrale Berlin. Vores hotel ligger i gåafstand til start- og målområde.

Kort og godt  
• 558 værelser • Døgnåben reception
• 3 restauranter • Aircondition
• Spa med fuld service • Køleskab
• Indendørs pool • Forbundne/tilstødende værelser
• Morgenmad tilgængelig • Privat badeværelse
• Døgnåbent fitnesscenter • Premium tv-kanaler
• Parkeringsservice • Gratis Wi-Fi

  

Program Berlin Kvindeløb 2019

Nedenfor kan du se, hvordan dagene kommer til at forløbe i Berlin. Bemærk at programmet tager udgangspunkt i at der er booket busrejse. Det er naturligvis også muligt at komme til Berlin på egen hånd (kør selv) eller med fly. Se mere under pris. 

Torsdag den 16. maj
Vi rejser fra Danmark torsdag aften i en luksusbus. Det er således muligt at have sin normale arbejdsdag inden afrejse. 

Fredag den 17. maj
Vi ankommer til Berlin fredag morgen og starter dagen med en lækker morgenmad i TV tårnet. Tysklands højeste bygning og den anden højeste i Europa. Turen til første etage tager 40 sekunder - 203 meter over jorden og kun 21 trin længere oppe og 207 meter over jorden ligger restauranten Sphere, hvor vi skal spise morgenmad med en fantastisk udsigt over Berlin.  

Vi tjekker efterfølgende ind på det firestjernede InterContinental Berlin og får hentet startnumre til lørdagens løb. Herefter der dagen til fri disposition, og nyd det nu for Berlin har alt ...

Lørdag den 18. maj
Dagen starter til fri disposition, hvor der er tid til endnu mere cafébesøg, sightseeing eller måske en omgang powershopping nu hvor vi jo bor på Budapester Str., som er en af Berlins mest kendte gader. 

Lørdag er også dagen, hvor vi skal løbe, og det bliver uden tvivl en skøn tur i Tiergarten. Vi slutter selvfølgelig løbet og dagen af med et brag lørdag aften på en udvalgt restaurant, hvor vi får noget lækkert at spise og hygger os. 

 

Søndag den 19. maj
Efter en god nats søvn og en lækker morgenmad på hotellet sætter vi kursen mod Danmark. 

 

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

Løbsdato: 18. maj 2018
Start: Kl. 14:00 - 18:00
   
Distancer og starttider:   
10 km walking med tidstagning Kl. 14:00
10 km Nordic Walking med tidstagning Kl. 14:05
5 km løb med tidstagning Kl. 15:40
5 km løb uden tidstagning Kl. 16:10
5 km walking både med og uden tidstagning Kl. 16:45
5 km Nordic Walking både med og uden tidstagning Kl. 16:45
10 km løb med tidstagning Kl. 18:00
   
Tidstagning: ChampionChip
Deltagere: Ca. 18.000
Løbet siden:  1984
   
Temperatur:  15-20 grader
Terræn: Fladt
Underlag: Asfalt og grus 
   
Rute 5 km: Se ruten her
Rute 10 km: Se ruten her

 

Busrejse

Pris pr. person inkl. busrejse fra Jylland t/r, to nætter i delt dobbeltværelse på InterContinental Berlin ***** med morgenmad lørdag og søndag, samt dansk rejseleder kr. 2.495,00

 

Tillæg

Tillæg for enkeltværelse kr. 1.400,00
Morgenmad i TV-tårnet inkl. indgang til tårnet kr. 165,00
Sejrsmiddag eksl. drikkevarer ( forventelig 300-350 kr. ) kr. 350,00
   

Startnummer inkl. startpakke med t-shirt og medalje.

Bemærk t-shirt kan ikke ombyttes

* kr. 135,00
   
Chipleje kr. 300,00
   
Afbestillingsforsikring  6% af rejsens samlede pris
Depositum busrejse kr. 500,00
+ startnummer, evt. chipleje samt afbestillingsforsikring

* Startnummeret stiger efter 01.03.2019 til kr. 180,00,-

Læs mere om vores rejsebestemmelser her

Opsamlingsplan for bustur (ændringer kan forekomme)

Kl. 20:15 Afrejse fra Aalborg, afk. 26, Th. Saurs Vej
Kl. 22:30 Afrejse fra Aarhus, Musikhuset
Kl. 23:30 Afrejse fra Vejle, Papuga Bus (Lundahl Nielsens Vej 1)
Kl. 00:15 Afrejse fra Fredericia Banegård, indgang vest

Seneste Likes

Karin Kirke Petersen synes godt om New York City Marathon 2018 Forhåndsreservation
Pia Gantzhorn Winterskov synes godt om
Marko Stanisic synes godt om Løberens ABZ
Susanne Lindholm Andersen synes godt om Gran canaria Marathon

Løbeavisen lever i bedste velgående elektronisk. Hvis du vil opdateres med alle vores nye rejsetilbud, gode tips og tricks til løbere på alle niveauer.Tilmeld