Rejsen: Hamborg Marathon 2019 - Halvmarathon nu UDSOLGT

Danskernes favorit!

Dato:
28. april 2019
Priser fra:
895 DKK

Hamburg Marathon er et velorganiseret, supergodt og sjovt løb, og så er det tidlige forår jo et perfekt tidspunkt at få prøvet formen af og komme ud og møde andre glade løbere. 

Hamburg når det er allerbedst

Målt på antal danske deltagere konkurrerer Hamburg og Berlin om at være det mest populære 'danske' løb i Tyskland, selv om Berlin Marathon er omtrent dobbelt så stor som Hamburg. Men begge maratonløb er absolut “weltklasse”.

Du kan sagtens køre selv, men sjovest er det nok at tage med Marathonbussen, hvor du hurtigt oplever den helt særlige stemning, der opstår, når venner, løbekammerater, naboer, familiemedlemmer eller for den sags skyld gengangere fra tidligere år mødes i bussen – glade og forventningsfulde. Jo, selvom humøret sjældent stimuleres med alkoholiske drikke på turen derned, hvor de fleste spiser pasta og frugt og drikker vand, er humøret højt og snakken går livligt, når belønningen for vinterens til tider sure træning venter forude.

Halvmarathon - UDSOLGT

Når den 33. udgave af Hamburg Marathon skydes igang, vil halvmarathon være at finde på programmet som en ekstra begivenhed. Skal du være en af de heldige der løber med, skal du være hurtig ude! Der er nemmelig sat en begræsning på deltager antalet - 3333 løbere. Der vil være separat start- og målområde lige ved Hamburg Messehal. Ruten er så godt som identisk med hovedetløbet.

 

Hamburg Marathon som stafet 

Til Hamborg Marathon er det også muligt at dele dit maraton med tre andre, for eksempel venner, familiemedlemmer, kolleger, naboer eller klubkammerater. Det betyder, at I bliver fælles om oplevelsen, men løber forskellige distancer: En på 16,3 km, en på 11,2 km, en på 5,4 km og den sidste på 9,4 km. Med andre ord kan I dele jer op i forhold til, hvem der helst vil løbe langt, og hvem der skal vente på hvem. Og det er selvfølgelig jer alle fire, der deles om oplevelsen at løbe over målstregen.


 

Maratonruten

Uanset om du deltager i det almindelige maratonløb, halvmarathon eller stafetløbet kan du se frem til en god og relativt flad rute. Du kommer blandt andet til at løbe langs Elben og rundt om Aussenalstersøen. Oveni hatten bliver det bestemt ikke værre af, at du bliver bakket op af et millionstort publikum med tilråb, klap, bimlende kobjælder og livemusik. Rigeligt med væskedepoter og en upåklagelig forplejning er medvirkende til, at løbet i det hele taget er en rigtig god oplevelse. Tyskerne kan bare det der med maratonløb. 

Multikulturel, dynamisk og hyggelig storby

Ud over løbet kan du og dine medrejsende glæde jer til at opleve Tysklands næststørste by med landets største havn. Hamburg byder på masser af muligheder for at hygge sig på en god restaurant eller café, at slentre langs de maleriske kanaler eller shoppe i nogle af de mange spændende forretninger og stormagasiner. Du oplever en multikulturel, kosmopolitisk og dynamisk storby og en velfungerende infrastruktur med U-Bahn, S-Bahn og busser, der gør det nemt at komme rundt.

Hoteller, udflugter, middag og alt det andet

Marathon Travel Club har udvalgt to gode hoteller , og du kan vælge helt op til fire overnatninger i Hamburg, ligesom det er helt op til dig selv, om du selv vil sidde bag rattet eller slappe af og nyde fællesskabet i en af vores komfortable busser.

Se mere under pris. 

Hotel Radisson Blu ****  Marseiller Str. 2, St. Pauli, 20355 Hamborg.

Dette hotel rejser sig højt over Hamborg by og har en fantastisk udsigt. Hotellets placering ligger i gå afstand fra start/mål området og den nærmeste S-Bahn er Dammtor Togstation ca. 100 m derfra. 

De lydisolerede værelser er indrettet i en naturlig, urban eller palæ-stil med inspiration fra New York. Samtlige værelser har fladskærms-tv, te- og kaffefaciliteter samt værdiboks med plads til bærbar computer.

Spaen på hotellet, Health&Sport Botanical SPA, har gratis motionsrum, dampbad og 2 saunaer, herunder en sauna forbeholdt kvinder. 

Der serveres frisk tilberedte italienske og sæsonbetonede retter i den moderne Restaurant Filini. Du kan nyde en eksotisk cocktail i THE ROOM som er en ny lounge i kælderen på Radisson Blu Hotel Hamburg.

 

Radisson Blu Hotel, Lufthavn **** Flughafenstr. 1-3, Fuhlsbüttel, 22335 Hamborg.

Dette stilfulde, 4-stjernede luksushotel ligger ved terminal 1 og 2 i Hamborgs Lufthavn, og der bydes på gratis WiFi overalt. Hotellet har udsøgt italiensk restaurant med sommerterrasse samt elegant spa med tagterrasse.

Samtlige farverige værelser har aircondition, værdiboks til bærbar computer, fladskærms-tv, mp3-dockingstation samt gratis te og kaffe. Værelserne har desuden alle lydisolerede vinduer og er alle ikkeryger-værelser. Gæsterne på Radisson Blu har adgang til fitnesscentret PACE på 5. etage, hvor der bydes på sauna og dampbad. Fra tagterrassen er der fantastisk udsigt over Hamborgs Lufthavn.

Der serveres klassiske italienske retter i Restaurant Filini på Hamburg Airport Radisson. Der bydes på sommerterrasse samt forskellige cocktails, vin og snacks i Filini Bar.

S-bahnstationen i Hamborgs Lufthavn ligger blot 50 m fra Radisson Blu Hotel. Der er desuden blot 9 km til centrum af Hamborg og 25 minutters togtur til Hamborgs hovedbanegård. 

 

Hotel Ibis Hotel Hamburg St. Pauli***

Hotel Ibis er beliggende kun 200 meter fra den berømte "Reeperbahn" i hjertet af Hamburg. I de moderne værelser og i alle offentlige områder på hotellet tilbydes trådløs internetadgang. Der er tilhørende bar og  morgenmads restaurant. Det venlige personale er 24/7  glade for at give dig nyttige tips under dit ophold i Hamburg.

Med sin perfekte beliggenhed, er Hotel Ibis Hamburg St Pauli et godt udgangspunkt uanset hvad du skal i Hamburg. Vågn op til en kontinental morgenbuffet, og slut din aften af i afslappende omgivelser på hotellets bar.

Der er 162 moderne indrettede enkelt-, dobbelt-  værelser. Dobbeltværelserne er tilgængelige med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge. Hotellet ligger i gåafstand til start og mål.

 

Løbsdato: 28. april 2019
   
Tilmeldingsfrist: 01. februar 2019
   
Start maraton: Kl. 9.00
Tidsgrænse: 6,20 timer - følgende tidsgrænse skal være nået: 2,5 time ved 21 km skiltet
Aldersgrænse:  18 år
   
Start stafet:   Kl. 9.00
Tidsgrænse:  6,20 timer
Aldersgrænse: 12 år
   

Skiftezoner for staffetten:

- 16,3 km
- 11,2 km
- 5,4 km 
- 9,4 km. 

Halv marathon:                           Kl. 8.30
Tidsgrænse: 2,5 timer
Aldersgrænse: 18 år
   
Tidstagning: ChampionChip
Deltagere: 25.000
Løbet siden:  1986
   
Temperatur: 10-15 grader
Terræn: Fladt
Underlag: Asfalt
Rute: Klik her for at se ruten
   
Rekord Mand:  2:05:30 (2013)
Rekord Kvinde:  2:21:54 (2016)

Priser til Hamborg Marathon 2018

Du kan vælge mellem både 2 og 3 nætter i Hamburg på tre forskellige hoteller. 

Søndag aften er der mulighed for at fejre medaljerne til en fælles sejrsmiddag, ligesom der mandag er mulighed for en byrundtur med dansktalende guide. Alle priser er pr. person

 

Eksprestur:

1 overnatning m/morgenmad og guideassistance. Afrejse lørdag 27/4 - Hjemkomst søndag 28/4.

Busrejse: Enkeltværelse Dobbeltværelse

Hotel Radisson Blu**** - Lufthavn.  

1795,- kr.  1395,- kr.
Kør selv: Enkeltværelse Dobbeltværelse

Hotel Radisson Blu**** - Lufthavn.  

1295,- kr.  895,- kr.

2 nætter fra lørdag:

2 overnatninger m/morgenmad og guideassistance. Afrejse lørdag 27/4 - Hjemkomst mandag 29/4

Busrejse: Enkeltværelse Dobbeltværelse
Ibis Hotel St. Pauli*** - Gåafstand til start og mål 2995,- kr. 2195,- kr.
Hotel Radisson Blu**** - Gåafstand til start og mål  4195,- kr 2695,- kr.
Kør selv: Enkeltværelse Dobbeltværelse
Ibis Hotel St. Pauli*** - Gåafstand til start og mål 2395,- kr. 1595,- kr.
Hotel Radisson Blu**** - Gåafstand til start og mål  3595,- kr. 2095,- kr.

3 nætter fra fredag:

3  overnatninger m/morgenmad og guideassistance. Afrejse fredag 26/4 - Hjemkomst mandag 29/4

Kør selv: Enkeltværelse Dobbeltværelse
Ibis Hotel St. Pauli*** - Gåafstand til start og mål     3795,- kr.  2395,- kr.

Tillæg

Startnummer Marathon 575,- kr.                                                                                                          
Startnummer Halvmarathon UDSOLGT 350,- kr.
Startnummer Stafet 1200,- kr.
Chipdepositum / leje 300,- kr.
Færgetillæg Sjælland 150,- kr.
Sightseeing mandag 125,- kr.
Sejrsmiddag eksl. drikkevarer 295,- kr.
Danmarkssinglet 185,- kr.
Officiel Hamburg Marathon Finisher Shirt ( S,M,L,XL) 195,- kr. 
Medalje indgravering 65,- kr.

Afbestillingsforsikring for busgæster 150,00 kr. Afbestillingsforsikring for kør-selv gæster er 6 % af rejsens pris.

Depositum: kr. 500 pr. person, startgebyr samt evt. afbestillingsforsikring og chip.

Chip:

Arrangøren af Hamburg Marathon har bedt os overtage chip-administrationen. Det betyder, at det ikke længere er muligt at betale for leje af chip i Hamburg. Marathon Travel Club opkræver et depositum på kr. 300. Chippen bliver stadig udleveret i Hamburg, og såfremt den tilbageleveres, vil depositum minus leje i alt kr. 200,- blive tilbagebetalt. Har man egen chip noteres nummer på tilmeldingsblanketten til løbet.

Busrejsen gennemføres ved minimum 30 deltager.

Afbestillingsforsikring: 6% af rejsens samlede pris.

Der tillæges et ekspeditionsgebyr på kr. 75,- pr. bestilling.

Læs mere om vores rejsebestemmelser her

 

 

 

Seneste Likes

Karin Kirke Petersen synes godt om New York City Marathon 2018 Forhåndsreservation
Pia Gantzhorn Winterskov synes godt om
Marko Stanisic synes godt om Løberens ABZ
Susanne Lindholm Andersen synes godt om Gran canaria Marathon

Løbeavisen lever i bedste velgående elektronisk. Hvis du vil opdateres med alle vores nye rejsetilbud, gode tips og tricks til løbere på alle niveauer.Tilmeld