Rejssen: Disneyland® Paris Halvmarathon 2019

En magisk løberejse for hele familien

Dato:
20. september 2019

Gør dig klar til tredje udgave af Disneyland® Paris Magic Run Weekend som finder sted i weekenden den 20. til den 22. september 2019. Glæd dig til masser af magiske kilometer, som du aldrig glemmer. 

Denne rejse bestilles gennem Magic Tours, benyt dette link for at komme til Magic Tours' hjemmeside.

Opholdet bookes ved at søge på datoer i forlængelse af Disneyland® Run Weekend. Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på tlf. 86622210

 

On your marks, get set, go!

Disneyland® Paris Magic Run Weekend. En løberejse gennem eventyret og fantasiens verden og en rejse du aldrig vil glemme. Hvis du før har fået kuldegysninger af et jublende publikum, så bliver det helt specielt i Disneyland® Paris, når selveste Mickey Mouse, Fedtmule, Anders And og alle de andre elskede figurer hepper dig frem sammen med publikum. Og vi tør godt garantere, at du kommer til at glemme alt om ømme ben og trætte fødder. 

Børneløb, 5 km, 10 km og 21 km

Uanset om du ser dig selv som rutineret løber eller du lige er begyndt at løbe, er der noget for de fleste, når det gælder Disneyland® Paris Magic Run Weekend.

For eksempel kan de mindste børn (1 til 12 år) deltage i et spektakulært børneløb (enten 100 meter for de 1-3 årige, 200 meter for de 4-7 årige eller 1 km for de 8-12 årige), der finder sted ved den smukke Lake Disney. En stor oplevelse for de små - men også for forældrene, som står på sidelinjen og hepper.

Derudover er der det populære 5 km løb i Walt Disney Studios Park, som finder sted fredag aften den 20. september, hvor hele familien kan deltage (fra 5 år) og som med garanti vil give permante smilerynker. Alle børn skal være i følgeskab med en voksen. 

Også i 2019 vi der være mulighed for at deltage i et fantastisk 10 km løb lørdag morgen den 21. september rundt i parkerne i Disneyland® Paris (fra 14 år), før startskuddet til det store løb, nemlig Disneyland® Paris Half Marathon, lyder søndag morgen klokken 7.00.

RunDisney Health & Wellness Expo

Startnumre til løbene kan hentes allerede fra torsdag den 19. september i Disneyland® Paris, og det er en rigtig god idé at give sig god tid til at kigge indenfor på Expoen, som er fyldt med enestående Disney-merchandice. Her kan man sagtens få nogle timer til at gå og der er garanti for at komme i løbestemning. 

Priser 2019 

Alle startnumre til Disneyland® Paris Run Weekend udbydes i begrænset antal og der tages forbehold for udsolgte numre. 

Halvmarathon 21 KM    575,00  
10 Kilometer   430,00
5 Kilometer   285,00
Børneløb (100m, 200m og 1 kilometer)     100,00
DLP 36K challenge 1275,00
DLP 31K challenge 1000,00

Photopass+

Du har mulighed for at tilkøbe et Photopass+. Der er 3 forskellige typer at vælge i mellem. Photopass+ "kun løb" til enten 1 person eller op til 3 personer pr. Photopass+. Photpass+ til 1 person koster 220 kr. og Photopass+ op til 3 personer koster 340 kr. og gælder kun de billeder du får taget imens du løber. Photopass+ "løb og park", denne mulighed koster 595 kr. og gælder både de billeder du får taget mens du løber, samt alle de billeder du får taget i parkerne, ved forlystelserne, med figurerne osv. 

Professionelle arrangører

Disneyland® Paris Magic Run Weekend udbydes eksklusivt af Magic Tours, der lige siden Disneyland® Paris åbnede har været autoriseret turoperatør - i tæt samarbejde med vores selskab Marathon Travel Club, der er Danmarks største, mest erfarne og specialiserede arrangør af rejser til løb over hele verden. Så du er i de allerbedste hænder. 

Oplev magien som aldrig før

En løbeweekend i Disneyland® Paris er selvfølgelig ikke bare et løb. Der er også alt det andet. Magiske parader, imponerende shows, forlystelser der tager pusten fra dig og en udsmykning, du aldrig bliver færdig med at kigge på. Under hele opholdet bor du og familien på et af Disneyland® Paris’ fantastiske tema-hoteller og kan gå til og fra parkerne som og når I vil.

 

 

Denne rejse bestilles gennem Magic Tours, benyt dette link for at komme til Magic Tours' hjemmeside.

Disney's Davy Crockett Ranch

I et smukt skovområde kun 15 minutters kørsel fra Disneyland® Paris, kan du og din familie få en rigtig vildmarksferie. På Disney’s Davy Crockett Ranch bor I i jeres helt egen bungalow midt i skovens dybe, stille ro mens I har adgang til alle ranchens faciliteter som en stor indendørs swimmingpool med vandfald, flodstrøm og whirlpool. Der er privat parkeringsplads foran din bungalow, og du kan bruge din bil, når du ønsker at gå i parkerne. Disney’s Davy Crockett Ranch er til dig der vælger en kør-selv rejse og gerne vil have nogle afslappende omgivelser efter en hæsblæsende dag i parkerne. 

Bemærk at der ikke er busforbindelse til området, hvorfor det er nødvendig at køre i egen eller lejet bil.

Hytter:
Alle hytter har plads til op til 6 personer. Der er opholdsrum med tv med diverse internationale kanaler samt Disneyland® Paris’ egen kanal, telefon samt sofa, køkken med bl.a. køleskab, kogeplader, opvaskemaskine og service, udendørs terrasse med picnicbord, grill og egen p-plads lige ved hytten. Der er mulighed for at vælge mellem to forskellige hytter på Disney's Davy Crockett Ranch:

Trapper Cabin: Soveværelse med dobbeltseng, ekstraværelse med køjeseng eller sovesofa samt to opredninger på sovesofa i opholdsstuen.

Pioneer Cabin: Soveværelse med dobbeltseng, ekstraværelse med tre enkeltsenge samt en udtræksseng.

Faciliteter:

24 timers reception, buffetrestaurant, badeland (håndklæder lejes eller medbringes selv) og gratis parkering.

Bemærk: Morgenmad er ikke inkluderet.

 


Disney's Hotel Santa Fe * *

Route 66 - og du er på vej mod ørkenen og en New Mexico landsby. Her kan du bo i en ”pueplo” (mindre hus) i udkanten af ørkenen ved Rio Grande, hvor der er en blanding af spansk, mexicansk og indiansk kultur. Området bærer præg af New Mexico-stilen med soltørret rødlig lerjord, vulkaner, en ægte kæmpe kaktus, symboler af slanger og lyn, og på flere af tagene landingsplads til ufoer.

Værelser:
Værelserne er fordelt i 'pueblos' med lyse og muntre farver, og har plads til op til 4 personer i to dobbeltsenge. Alle værelser er med eget badeværelse med badekar og brus. Desuden er alle værelser udstyret med aircondition og TV med diverse internationale kanaler samt Disneyland® Paris’ egen kanal.

Faciliteter:

24 timers reception, buffetrestaurant, bar og gratis parkering.

Ca. 20 min gang i bilfrit område til parkerne.

Bemærk: Morgenmad er ikke inkluderet

 


Disney's Hotel Cheyenne * *

En nybyggerby fra det vilde vesten, og du vil føle det, som om du er trådt ind i en western, hvor du selv spiller med. Byen er bygget op med farvestrålende facader, saloons og træfortove, og husene har navne efter de kendte western helte. Når du træder ind i receptionen med knirkende trægulve og en knitrende pejs, kan du næsten lugte krudtrøgen.

Værelser:

Værelserne er fordelt i 14 huse, og er indrettet i westernstil med rodeomotiver på gulvtæppet og plads til op til 4 personer i en dobbelt- og køjeseng. Alle værelser er med eget badeværelse med badekar og brus. Desuden er alle værelser udstyret med aircondition og TV med diverse internationale kanaler samt Disneyland® Paris’ egen kanal. På Disney's Hotel Cheyenne kan du bo i et standardværelse eller et Texas værelse. 

Standardværelse: Soveværelse med en dobbeltseng og en køjeseng

Texas værelse: Soveværelse med enten to dobbeltsenge eller en dobbeltseng og en udtrækningsseng. 

Faciliteter: 

24 timers reception, buffetrestaurant, bar og gratis parkering.

Ca. 20 min gang i bilfrit område til parkerne.

Bemærk: Morgenmad er ikke inkluderet


Disney's Sequoia Lodge * * *

Er du naturelsker, er dette Disney® Hotel lige sagen. Her bor du midt i en amerikansk nationalpark med en bæversø, fyrre-træer og en atmosfære fra de amerikanske skove og bjerge. Hotellet er opført i rustikke materialer af træ og sten og består af forskellige pavilloner samt en hovedbygning med restauranter, reception og et hyggeligt opholdsrum med en kæmpe pejs i natursten.

Værelser:

Komfortable og hyggelige værelser med quiltede sengetæpper, naturbilleder og plads til op til fire personer i to dobbeltsenge. Alle værelser er med eget badeværelse med badekar og brus. Desuden er alle værelser udstyret med aircondition og TV med diverse internationale kanaler samt Disneyland® Paris’ egen kanal og WIFI.

Faciliteter:

Restaurant, bar, Swimmingpool, sauna og spa, fitnessrum, gratis parkering og WIFI.

Ca. 15 min gang i bilfrit område til parkerne.

Bemærk: Morgenmad er ikke inkluderet


Disney's Newport Bay Club * * *

På Disney's Newport Bay Club® kan du holde ferie i maritim stil. Det firestjernede Disney’s Newport Bay Club ligger ved bredden af den maleriske Lake Disney og hører til et af de største hoteller i Europa. Omgivelserne er pragtfulde og du bliver aldrig træt af at kigge ud på den smukke Lake Disney. 

Her får du en ekstra luksuriøs og maritim oplevelse, alt imens du mærker charmen fra det herskabelige hotel i stilen fra 1920’ernes England. Her er der maritim romantik i overflod mens værelserne er inspireret af Mickey Mouse fra filmen Steamboat Willie.

Værelser:

Pæne store værelser i nautisk stil og lyse farver og plads til op til fire personer i to dobbeltsenge. Alle værelser er med eget badeværelse med badekar og brus. Desuden er alle værelser udstyret med aircondition, safe og TV med diverse internationale kanaler samt Disneyland® Paris’ egen kanal samt WIFI på værelserne. På Disney’s Newport Bay Club® kan du vælge mellem standard værelse og Lake Side værelse, der har udsigt over Lake Disney®.

Faciliteter:

Restaurant, bar, swimmingpool, sauna og spa, fitnessrum, gratis parkering og WIFI.

Ca. 15 min gang i bilfrit område til parkerne.

Bemærk: Morgenmad er ikke inkluderet


Disneyland® Hotel * * * * *

Bo som en konge på det femstjernede Disneyland® Hotel, der udstråler eventyr og luksus som det fornemmeste blandt Disneyland® Paris hotellerne. Hotellet er holdt i victoriansk stil, og når du træder ind i den smagfulde hall, befinder du dig midt i en eventyrverden. Hotellet ligger blot en kort spadseretur fra indgangen til Disneyland® Park. På Disneyland Hotel får du den ultimative luksus, mens du er så tæt på magien som overhovedet muligt - og det alt sammen i nogle overdådige omgivelser, som du aldrig bliver træt af at kigge på.

Værelser:

Store og smagfulde værelser i pastelfarver og med klassiske Disney-temaer. Værelserne er med plads til maksimalt fire personer i to dobbeltsenge.

Alle værelser er udstyret med bl.a. badeværelse med kar og brus, aircondition, safe, minibar og TV med diverse internationale kanaler samt Disneyland® Paris’ egen kanal.

Der er mulighed for at vælge mellem standardværelse til 4 personer og familieværelser til 5 personer. På familieværelset skal en person være under 12 år. 

Faciliteter:

Restaurant, bar, swimmingpool, sauna og spa, fitnessrum, gratis parkering og WIFI.

Ca. 5 min gang i bilfrit område til parkerne.

Bemærk: Morgenmad er ikke inkluderet

Løbsdato: 20. - 22 september 2019
   
Distancer:  100m, 200m, 1K, 5K, 10K, 21K
   
Start 5k:  Fredag den 20. september kl. 20.00
Aldersgrænse: 5 år (på løbsdagen) - alle børn mellem 5 og 12 år skal være ifølge en voksen
   
Start 10k: Lørdag den 21. september kl. 7.00
Aldersgrænse:  14 år (på løbsdagen)
   
Start børneløb: Lørdag den 21. september kl. 11:00
Aldersgrænse: 1 - 12 år (på løbsdagen)
  100 meter: 1-3 år
  200 meter: 4-7 år
  1 km: 8-12 år
   
Start halvmarathon:  Søndag den 22. september kl. 7.00
Aldersgrænse: 18 år (på løbsdagen)
   
Løbet siden: 2016
Temperatur: 15-20 grader
   
Terræn: Fladt
Underlag: Asfalt
   

Priser til Disneyland® Paris Halvmarathon 2018

Denne rejse bestilles gennem Magic Tours, benyt dette link for at komme til Magic Tours' hjemmeside.

Startnumre sælges kun i forbindelse med ophold og til et ophold skal tilvælges startnummer til minimum halvmarathon, familieløb og/eller børneløb. Valg af deltagelse i Disneyland® Paris Halvmarathon kræver en læges underskrift på, at man er helbredsmæssig i stand til at gennemføre. Skemaet tilsendes via email direkte fra løbsarrangøren. 

Herudover er der i år mulighed for at tilmelde sig tre Challenges. Den første hedder Castle to Château Challenge, hvor adgangskravet er, at man har gennemført en halv eller helmarathon samme kalenderår i Disneyland® Resort Californien eller Walt Disney World® Resort Florida. Den anden hedder Disneyland® Paris 10KM and Half Marathon Challenge, hvor adgangskravet blot er, at man skal løbe 10 kilometer og halvmarathon. Og den tredje hedder Disneyland® Paris 5KM, Disneyland® Paris 10KM and Half Marathon Challenge, hvor adgangskravet er, at man skal løbe både 5 kilometer, 10 kilometer og halvmarathon. 

Startnummer og tillæg 


Priser 2018  
Halvmarathon 21 KM   575 kr.   
10 Kilometer   265 kr.
5 Kilometer   425 kr.
Børneløb (100m, 200m og 1 kilometer)     100 kr.
DLP 5K+10K+HM Challenge 1265 kr.
DLP 10K+HM Challenge 1000 kr.

Pasta Dinner

Tag familien med og nyd en lørdag aften med Pasta Party på Hotel Newport Bay Club. Få tanket depoterne op før det store løb og nyd den store pasta buffet med stille musik i baggrunden. Der er mulighed for at købe billet til spisning kl. 18.30 eller kl. 21.00 og prisen er 240 kr. pr. person.

Photopass+

Du har mulighed for at tilkøbe et Photopass+. Der er to forskellige typer at vælge i mellem. Photopass+ "kun løb", denne mulighed koster 300 kr. og gælder kun de billeder du får taget imens du løber. Photopass+ "løb og park", denne mulighed koster 520 kr. og gælder både de billeder du får taget mens du løber, samt alle de billeder du får taget i parkerne, ved forlystelserne, med figurerne osv. 

 

Bestemmelser og betaling


Udover Marathon Travel Clubs almindelige bestemmelser gælder følgende regler for denne rejse:

Hele rejsens pris skal betales senest 4 dage efter bookingen sammen med beløb for evt. afbestillingsforsikring og startnummer. Er pengene ikke indbetalt til den aftalte dato, annulleres rejsen. 

Når betalingen er modtaget hos Marathon Travel Club kan rejsen ikke afbestilles eller refunderes. Eventuelle tilkøb kan foretages såfremt der er plads. 

Ring og hør nærmere på telefon 70 13 03 30, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget. 

Seneste Likes

Karin Kirke Petersen synes godt om New York City Marathon 2018 Forhåndsreservation
Pia Gantzhorn Winterskov synes godt om
Marko Stanisic synes godt om Løberens ABZ
Susanne Lindholm Andersen synes godt om Gran canaria Marathon

Løbeavisen lever i bedste velgående elektronisk. Hvis du vil opdateres med alle vores nye rejsetilbud, gode tips og tricks til løbere på alle niveauer.Tilmeld