Rejsen: Cape Town Marathon 2019

Sydafrikas spektakulære storby

Dato:
15. september 2019

Sydafrikas spektakulære storby

Vi er så stolte af at have fået Cape Town Marathon på listen over løb, og vi tør godt at love, at det bliver en oplevelse af de helt store.

Beliggende under den afrikanske sol i Sydafrikas sydvestligste hjørne helt ud til Atlanterhavet med bjergrige højder og grønne dale, kan du ikke undgå at falde for Cape Town. Cape Town er kontrasternes by. Her kan du kombinere spektakulære naturoplevelser med hypermoderne storby. Du får det hele - og lidt til. 

Løbet starter og slutter uden for det ikoniske Cape Town Stadium, og ruten byder på en smuk sightseeingtur langs Cape Towns bjerg- og havområder, samt mange andre af byens seværdigheder og kulturelle områder i byen. En unik måde at opleve den livlige ånd af en af ??Afrikas mest besøgte og mest berømte byer. Det er et ideelt løb både for atleter, der har til formål at opnå hurtige tider, og for første gangsløbere, der ønsker at afslutte deres første maraton. 

Glæd dig til en rejse- og løbeoplevelse af de helt store i september 2019. Vi arbejder hårdt på at få de sidste detaljer med programmet på plads, og vi glæder os til at kunne præsentere jer for turen. 

Forhåndstilmelding kr. 1.000,- som tilbagebetales såfremt rejsen ikke endeligt bestilles.

Seneste Likes

Karin Kirke Petersen synes godt om New York City Marathon 2018 Forhåndsreservation
Pia Gantzhorn Winterskov synes godt om
Marko Stanisic synes godt om Løberens ABZ
Susanne Lindholm Andersen synes godt om Gran canaria Marathon

Løbeavisen lever i bedste velgående elektronisk. Hvis du vil opdateres med alle vores nye rejsetilbud, gode tips og tricks til løbere på alle niveauer.Tilmeld