Rejsen: Berlin Marathon 2018

Berlin Marathon er absolut weltklasse

Dato:
16. september 2018
Priser fra:
995 DKK

Berlin Marathon er på alle måder stort.

Både på deltagere, tilskuere og stemning. Det er bare noget ganske særligt og et af de maratonløb, som du skal prøve på et eller andet tidspunkt. 2017 var heller ingen undtagelse, da forventningerne til en ny verdensrekord var store. Det blev til et tæt opløb i elitefeltet og kun inden for de sidste kilometer vise den olympiske mester, Eliud Kipchoge fra Kenya, at han var den sande mester, da han krydsede målstregen i tiden 02:03:32
( bare 32 sekunder fra verdensrekorden, 02:02:57 )
Men Berlin kan alligevel noget med rekorder. For 2017 blev året, hvor størst antal løbere nogensinde krydsede målstregen! Så med 39.101 løbere, som ny rekord for gennemført marathon, har 45. BMW Berlin-Marathon 2018 noget at leve op til. Og vi tør godt love, at det igen bliver STORT ...

 

Danskerne elsker Berlin

Alle maratonløbere i Danmark ved, at Berlin Marathon er et af verdens bedste maratonløb og med 40.000 deltagere også et af de største. Samtidig er løbet veltilrettelagt, det er sjovt, og det har en opbakning fra tilskuerne, der ikke findes mage til ret mange steder. Så der er vel ikke noget at sige til, at Berlin Marathon også er danskernes mest populære løb. 

De sidste mange år har forsalget til Berlin Marathon været så hektisk, at Berlin Marathon må melde udsolgt kort efter, at der er åbnet for salget. Heldigvis har vi som turoperatør garanterede startnumre, som sælges med ophold på én, to eller tre nætter på mange forskellige, gode og i forhold til start og mål velbeliggende hoteller. 

Slå rekord i Berlin

Danskerne elsker Berlin Marathon. Det kan både ses og ikke mindst høres på den 42,195 kilometer lange rute. Flere tusinde af løberne er danske og med over en million tilskuere, er der aldrig én, der mangler opbakning. Det er ruten, hvor alt fungerer og hvor opbakningen er storslået, både når det kommer til tilskuere men også i form af de mange bands og grupper, der entusiastisk underholder flere steder langs ruten. 

Berlin er blandt de seks World Marathon Majors og fostrer personlige rekorder og verdensrekorder. Dennis Kimetto fra Kenya satte i 2014 ny verdensrekord med 2.02.57 og overhalede dermed Wilson Kipsangs rekord fra 2013 på 2:03:23, som ligeledes blev løbet i Berlin. Bedste kvindelige løber i Berlin er stadig Mizuki Noguchi fra Japan, der i 2005 løb på 2.19.12. Men mindre kan da også gøre det, og rigtig mange af deltagerne sætter deres egne personlige rekorder i Berlin på den flade og meget hurtige rute.

Europas mest populære løb 

Tyskerne skal have stor ros for deres effektivitet og for et løb, hvor der er tjek på selv den mindste detalje – lige fra vi henter startnummeret på Expoen til selve løbet, der er totalt afspærret fra trafikken. Og naturligvis er forplejning og service undervejs og efter løbet upåklagelig. Efter vel gennemført løb kan du sætte dig op i en af vores mange busser, der pendler fra målområdet til de forskellige hoteller.

I øvrigt byder Berlin allerede om lørdagen på løb og fællesskab i form af det populære Frühstücklauf på omkring 6 km fra Charlottenburg Slot til det imponerende olympiske stadion, hvor sponsorer udleverer friske morgenmadsprodukter til alle. Det er et festligt løb med deltagere fra mange nationer – og det er en god måde at få rørt benene og løbet spændingerne ud af kroppen på. Det er også om lørdagen, dog sidst på eftermiddagen, at skaterne løber maraton, og her har Marathon Travel Club typisk også deltagere. Et imponerende syn når de professionelle skatere drøner forbi med op til 60 km/t. Ankommer du til Berlin tidligt lørdag eller måske allerede fredag, kan vi derfor varmt anbefale at se skaterne og heppe på dem. Det er ikke lige så stort som søndagens løb, men stemningen er der og det er imponerende, hvor hurtigt de kører.  

Heppere er meget velkommen

Heppere er særdeles vigtige at have med til Berlin. Det er dem der skaber den gode stemning rundt på ruten. Vi samler alle vore heppere lige efter starten ved Sejrssøjlen hvor løberne kun har løbet et par minutter. Når alle løberne er forbi her, går vi ned til stedet hvor løberne har tilbagelagt 21 km. Her hepper vi videre indtil vi går op til 37 km som faktisk ikke er mere end et par hundrede meter fra 21 km, idet løberne kommer tilbage til området inden de fortsætter op til målet.

Berlin med og uden løbesko

Maratonløberne oplever Berlins mange attraktioner under løbet, hvis de altså har øjne for dem – men ellers er der mulighed for det både før og efter løbet. Og det er ikke kun løberne, der sætter pris på Berlin Marathon, også de medrejsende ægtefæller, venner og børn er vilde med Berlin, fordi byen har en god atmosfære og byder på så mange spændende seværdigheder og shoppingmuligheder. Berlinerne er generelt meget venlige og imødekommende, og byen har alt, hvad du kan forvente af en moderne storby og metropol. Kultur og seværdigheder naturligvis: Oplev for eksempel nyt og gammelt byggeri i en charmerende blanding – andre steder præget af det gamle Østtyskland og mere sjældent end kønt. Se Rigsdagens enestående arkitektur. Fordyb dig i grænseflygtningenes historier og skæbner. Tjek Checkpoint Charlie. Gå Unter den Linden og igennem Brandenburger Tor.  

Eller tag på shopping og lad betalingskortet få motion i de små lækre butikker eller det kolossale KaDeWe – Kaufhaus Des Westens – som rent ud sagt er imponerende med en delikatesseafdeling på størrelse med en fodboldbane. Og alt i shop-in-shops med de kendte mærkevarer – dem alle sammen – og alt hvad man ellers kan forestille sig hører sig til i et shoppingcenter.  

Tag også en slapper og nyd livet på en af de mange hyggelige cafeer eller spis på en af de spændende restauranter og find ud af, at det tyske køkken byder på meget andet og mere end Currywurst og Wienerschnitzel. 

Lørdag middag efter morgenløbet har vi arrangeret en kombineret byrundtur og banevisning i bus med en dansk guide som er bosiddende i Berlin. Her ser vi alle de populære steder i Berlin samtidig med, at vi også kommer forbi en del af maratonruten. En rigtig god og populær tur, hvor du får inspiration til, hvad du skal lave og se udover at løbe. 

Festmiddag i Berlin

Søndag aften, når Berlin Marathon er vel gennemført, fester vi videre med en sejrmiddag et sted i byen. Det er en god mulighed for at snakke med andre løbere og dele oplevelser og sjove historier. For én ting er sikkert: Du er ikke færdig med Berlin Marathon, når du løber over målstregen. Sejrsmiddagen er derfor en rigtig god måde at afslutte søndagen på. 

 

 

Hotellerne i Berlin

Hotel InterContinental *****

Det femstjernede Hotel InterContinental er et af de allerbedste valg, hvis man vil have luksus til rimelig pris og samtidig bo i gåafstand til start og mål. Hotellet ligger på Budapesterstrasse i bydelen Tiergarten ikke langt fra Kurfürstendamm og det kendte stormagasin KaDeWe.

Hotellet har 577 værelser, gratis wifi i fællesområderne, fitness, pool, sauna og wellness, alt i højeste kvalitet. Kort gåafstand til start og mål, men du er velkommen til at tage vores egen bus til og fra løbet. Hvis du vælger at tage hjem søndag er der bademuligheder på hotellet efter løbet. Hotellets restaurant, Hugos, har 1 Michelin-stjerne og ligger på 14. etage med flot panoramaudsigt over byen. Alle værelser på InterContinental Berlin har tv med internationale satellitkanaler, iPod-dockingstation samt faciliteter til at lave te og kaffe. Badeværelserne har gulvvarme samt badekar og bruser. 

Der er gåafstand til start og mål, men vi tilbyder også shuttlebusser. 

Pestana ****

Det 4-stjernede Pestana Hotel ligger i Tiergarten-kvarteret midt i Berlin og tilbyder gratis wifi, spa med opvarmet indendørs swimmingpool og moderne fitnesscenter. Der er 142 værelser på hotellet. Værelserne er rummelige, smart indrettede værelser med elegant trægulv og moderne badeværelser. Alle værelser har 37" fladskærms-tv, og nogle værelser har egen terrasse med panoramaudsigt over parken Tiergarten.

Pestanas moderne restaurant serverer et udvalg af portugisiske retter og middelhavsspecialiteter. Man kan nyde drinks og berliner-snacks på terrasse-baren og den hyggelig hotelbar. Pestana ligger kun 15 minutters gang fra Berlin Zoo, stormagasinet KaDeWe og butiksgaden Kurfürstendamm. Da der ligeledes kun er kort gåafstand til start og mål er der ikke indsat shuttlebus fra hotellet.

 

Swissôtel Berlin *****

Swissotel Berlin er 5 stjernet luksus og ligger i hjertet af Vestberlin, lige ved Kurfuerstendamm. Metrostationen Kurfürstendamm ligger blot 150 m fra Swissôtel. Kommer man i egen bil, kan man parkere i Swissôtel Berlins private garage efter anmodning. 

Det ideelle udgangspunkt for at udforske de mange omkringliggende gallerier, museer og seværdigheder, såsom det nærliggende Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche, det imponerende KaDeWe stormagasin og Tiergarten Park.

Værelserne på Swissôtel Berlin er rummelige og er lyse og varme takket være store vinduer med udsigt over berlins bybillede. Alle værelser er indrettet i klasisk stil, har eget badeværelse, Wi-Fi, Nespresso-maskine, fladskærms-tv. Værelserne omfatter desuden iPad, værdiboks, hjemmesko og badekåber.

Faciliteterne på Swissôtel omfatter desuden sauna samt moderne fitnesscenter. Der tilbydes desuden cykeludlejning. 

Marathon travel Club tilbyder shuttlebus til og fra løbet.

 

Hotel Berlin ****

En god gammel kending, som man aldrig går fejl af. Løbere fra hele verden vælger at bo på Hotel Berlin, idet det også ligger tæt på start og mål samt kun 5 minutters gang fra stormagasinet KaDeWe. Et meget populært hotel, som vi har samarbejdet med gennem mange år.

Store pæne værelser med eget badeværelse (nogle med badekar), radio, fladskærms-tv, telefon og minibar. På hotellet serveres en stor og god morgenmadsbuffet. Personalet er venligt og imødekommende. Der er sauna og fitness på hotellet samt en stilfuld loungebar. Du kan gå til starten, eller vælge én af vore shuttlebusser. Hvis du vælger at tage hjem søndag er der bademuligheder på hotellet efter løbet..

 

Wyndham Excelsior Hotel Berlin ****

Wyndham Berlin Excelsior ligger i det elegante Charlottenburg-kvarter med 5 minutters gang fra de livlige restauranter og barer på Savignyplatz samt fra Zoologischer Garten Station. Der er direkte tog til Potsdamer Platz, Berlins hovedbanegård og Berlins lufthavne. Der tilbydes desuden parkering i parkeringskælder efter anmodning. Wyndham Berlin Excelsior har for nylig været gennem en renovering, og tilbyder gratis trådløst internet på alle værelser. De moderne værelser er udstyret med eget badeværelse, fladskærms-tv , værdiboks, minibar og te/kaffe-faciliteter. Værelserne har gulv til loft-vinduer og er udsmykkede med moderne kunst samt tekstiler i guld og sølv.

Charlottenburg-kvarteret er et fantastisk valg for dem, der også er interesserede i shopping med kun 15 minutters gang til butiksgaden Kurfürstendamm. Marathon travel Club tilbyder shuttlebus til og fra løbet.

 

Hotel Steglitz ****

Det firestjernede Hotel Steglitz ligger blot 10-15 min. kørsel fra Kurfürstendamm og ligger i bydelen Steglitz-Zehlendorf. Et meget populært hotel, hvor mange af vores gæster er gengangere. Værelserne er rummelige med eget badeværelse. På samtlige etager findes et lille tekøkken, hvor man kan tilberede te, kaffe og cappuccino uden beregning. Hotellet har egen restaurant som serverer pasta lørdag aften. Marathon ruten går lige forbi hotellet. Du bliver kørt til starten af vore egne busser, og efter løbet kan du bade i målområdet, og bussen kører hjem til Danmark derfra, måske via andre hoteller. Er du kør selv gæst er du velkommen til at tage med vores bus til starten, men vær obs. på at den ikke kører tilbage hotellet igen. Den nemmeste måde at komme tilbage på dette hotel er at gå fra målet til Sejrssøjlen og ca. 800 m til U bahn Hanzaplatz og så tage U9 direkte ned til hotellet. Er du kør selv gæst stiller hotellet også et par værelser til rådighed søndag eftermiddag, så du kan bade der efter løbet.

 

Hotel Ivbergs Premium ****

Hotellet har en ideel beliggenhed, blot fem minutters gang fra Berlins prestigefyldte stormagasin KaDeWe og den populære boulevard Kurfürstendamm. Hotellet har 150 værelser, som alle opfylder vore gæsters forventninger. Parkeringsmuligheder mod betaling. Gåafstand til start og mål, men du er velkommen til at tage vores egen bus til og fra løbet.

 

 

 

 

SORAT Hotel Ambassador Berlin ***

SORAT Hotel Ambassador Berlin ligger tæt på KaDeWe, Kaiser Wilhelm Memorial Kirke og Berlins Zoologiske Have. På hotellet er der restaurant, bar/lounge og en snackbar/deli. Der ligger desuden adskillige restauranter, caféer og barer i nærheden. Der er gratis WiFi til rådighed i fællesarealerne samt på værelserne. Ekstra faciliteter inkluderer en skøn sommerterrasse, en flersproget medarbejderstab og kaffe i lobbyen. Gæsteparkering er muligt i begrænset omfang ud fra princippet om først til mølle (tillægsgebyr). Der er også mulighed for parkering i nærheden mod et tillægsgebyr.

Værelserne er rummelige og har alle lydisolering, arbejdsområde og fladskærms-tv med satellitkanaler. Det tilhørende badeværelse har hårtørrer og gratis toiletartikler. Værelserne har udsigt over byen og gårdhaven. Der er gåafstand til start og mål, men du er velkommen til at tage vores egen shuttlebus til og fra løbet. 

 

Motel One Tiergarten ***

Det trestjernede Motel One Tiergarten tilbyder gratis trådløs internetadgang og stilfulde værelser med fladskærms-tv og skrivebord. Alle værelser har aircondition og er indrettede med markante lyseblå nuancer og trægulv. Samtlige værelser har moderne badeværelse med granit og mosaikker. I loungen serveres der snacks og drikkevarer døgnet rundt. 

Hotellet ligger blot 5 minutters gang fra Metrostationen Wittenbergplatz. Bus nr. 100, som kører direkte til Rigsdagsbygningen og Alexanderplatz, standser også i nærheden. Der er gåafstand til start og mål, men du er velkommen til at tage vores egen shuttlebus til og fra løbet. Rejser du hjem søndag kan du komme tilbage på motellet efter løbet og bade i et værelse, som Marathon Travel Club får stillet til rådighed.
 

Motel One Ku'damm ***

Det trestjernede Motel One Kudamm er moderne indrettet og fremstår med sit enkle design meget indbydende. Perfekt beliggenhed i forhold til shopping, Kurfürstendamm og Tiergarten. Alle værelser på Motel One Ku'Damm er lydisolerede og har dobbeltseng, fladskærms-tv og justerbar aircondition. Der er desuden eget badeværelse i granit med regnbruser. Det er muligt at bestille dele værelse på Motel One Kudamm, dog skal man være opmærksom på at det er en dobbeltseng man deler og ikke 2 enkelte senge.

Den døgnåbne One Lounge fungerer som lobby, morgenmadscafé og bar. Den er indrettet med designermøbler og byder på varme og kolde snacks døgnet rundt. Der er offentlig parkering til ca. 15 EUR pr. dag. Du bliver kørt til starten i Marathon Travel Clubs egne busser, ligesom vores shuttlebusser kører til hotellet efter løbet. Du kan også gå til start og mål. Rejser du hjem søndag kan du komme tilbage på hotellet efter løbet og bade i et værelse, som Marathon Travel Club får stillet til rådighed.


Hotel Ibis Kurfürstendamm **

Hotel Ibis Berlin Kurfürstendamm blev opført i 2013 og ligger blot 2 minutters gang fra stormagasinet KaDeWe. Der tilbydes døgnåben bar og rummelig hotellounge samt moderne, elegante værelser og gratis WiFi. De moderne værelser har lydisolering og parketgulv, ligesom der er også aircondition, fladskærms-tv samt eget badeværelse.

Der serveres en daglig morgenbuffet, mens den trendy hotelbar byder på et bredt udbud af drikkevarer døgnet rundt. Der tilbydes desuden adskillige spisemuligheder på Wittenbergplatz, lige ude foran hotellet. Der er parkeringsmuligheder på eget parkeringsdæk mod betaling. Gåafstand til start og mål, men du er velkommen til at tage vores egen shuttlebus til og fra løbet. Rejser du hjem søndag kan du komme tilbage på hotellet efter løbet og bade i et værelse, som Marathon travel Club får stillet til rådighed.

 

Meininger Hotel ***

Det trestjernede Meininger Hotel ligger i hjertet af Berlin mellem mellem hovedbanegården og Rigsdagsbygningen. Mere central placering for et hotel i forhold til start og mål er svært at finde. Du kan stå ved hotellet og kigge over på plænen ved start og målområdet der ligger meget tæt ved hotellet. Fra hotellet er der desuden en spektakulær udsigt over Berlin fra tagterrassen med panoramaudsigt. Med gratis WiFi, internationale gæster i lobbyen, bar, gæstekøkken og gamezone mødes man i en afslappet atmosfære.

Værelserne på Meininger Hotel er rummelige og flotte fler-sengsværelser. Vore værelser på hotellet er 4 sengsværelser og man indkvarteres i disse, således at vi fylder dem op med henholdsvis mænd og kvinder. Hvis du har prøvet vores ungdomspension i sin tid, er det her indkvartering på samme måde, dog med helt moderne bekvemmeligheder og nyt. Der serveres stor morgenbuffet hver morgen i den trendy M-Lounge. Om sommeren kan gæsterne desuden nyde en drink i baren Cloud Nine på Meiningers tagterrasse. Der er ingen shuttlebus, da starten er meget tæt ved hotellet. Hvis du rejser hjem om søndagen, bader du i målområdet. Hotellet tilbydes kun kør-selv gæster.

 

 

Program Berlin Marathon 2018 

Du kan vælge mellem ikke mindre end fire forskellige ture, når du rejser med Marathon Travel Club til Berlin Marathon. 
  • Ekspresturen fra lørdag til søndag
  • Den korte tur fra fredag til søndag
  • Den korte tur fra lørdag til mandag
  • Den lange tur fra fredag til mandag

Samtidig er det muligt at vælge både en af Marathon Travel Clubs komfortable og populære busture eller en kør-selv rejse. Uanset hvilken du vælger, er vi dog sikre på, at du får en fantastisk oplevelse i Berlin.

Nedenfor kan du se, hvad der sker på de forskellige dage. Dagene tager udgangspunkt i, at du har valgt en af Marathon Travel Clubs busture. Alle busser kører mod Berlin tidligt om morgenen både fredag og lørdag og samler op i Jylland, på Sjælland og på Fyn og ankommer til Berlin sidst på eftermiddagen. 

Fredag den 14. september

Vi kører fra Danmark tidligt fredag morgen og ankommer til Berlin sidst på eftermiddagen. Herfra kører vi direkte mod Expoen for at hente startnumre, hvor der også er afsat tid til at se sig lidt omkring og få shoppet lidt. Fra Expoen kører vi direkte til hotellerne for at tjekke ind. 

Aftenen står herefter til fri disposition.

Lørdag den 15. september 

For dem som allerede befinder sig i Berlin, er der lørdag morgen Frühstückslauf. I 2017 deltog mere end 8000 løbere, og det er et skønt løb med en fantastisk god stemning. Løbet er ca. 6 km og man løber i langsomt tempo med start på Charlottenburg og afslutning på det smukke Olympiske Stadion, der giver de fleste gåsehud. Efterfølgende er der morgenmad i form af frugt, kage, kaffe, vand mv. Marathon Travel Club tilbyder gratis bus til Charlottenburg og hjem fra Det Olympiske Stadion til de der ønsker at deltage i løbet.

Vil du hellere på en byrundtur med bus har vi kl. 9,00 en bustur i samarbejde med vore dansktalende tyske guider. Det er en kombineret sightseeing og banevisning med bus, hvor vi ser en masse af de populære og historiske steder i Berlin samtidig med, at vi også kører forbi og ser lidt af søndagens maratonrute. På grund af skaterløbet er det dog ikke alle steder, hvor vi kan komme forbi. 

For dem som ankommer med bus lørdag til Berlin, kører vi direkte mod Expoen for at hente startnumre, shoppe og måske få lidt at spise. Efterfølgende kører busserne til hotellerne, hvor vi tjekker ind. 

Aftenen er efterfølgende på egen hånd.  

 

Søndag den 16. september

Vi starter med morgenmad tidligt søndag morgen på alle hoteller (kl. 06.00). Herefter er der fælles afgang mod start for dem som vil med vores busser. 

Startskuddet går klokken 9.15 og herefter er de næste 42,195 på egen hånd men selvfølgelig med en masse af vores danskere heppere på sidelinjen. 

Efter løbet har har vi shuttle busser der kører fra sejrssøjlen til de fleste hoteller i tidsrummet 13.00-15.30.  For gæster der har valgt hjemrejse søndag er der hjemrejse efter nærmere anvisning. Husk hvis du er med bus og tager mere end 4½ time om at løbe er det nok bedst at blive til om mandagen.

Om aftenen har vi arrangeret en festmiddag for dem der ønsker at deltage. Her får vi noget godt at spise og snakker om løbet og viser medaljerne frem. Mange fester videre i Berlin efterfølgende.

Mandag den 17. september

Hjemrejsen begynder over middag. Der er bagageopbevaring på hotellerne, og inden vi stiger i busserne og sætter kursen mod Danmark er der tid til at shoppe lidt, se lidt af byen eller måske bare sætte sig på en af de mange cafeer og nyde byen, det gode vejr og en kop kaffe. 

 

 

 

 

 

Klik her og se hvor vores hoteller er placeret i forhold til start og mål samt Expoen.

Punkter

S: Start

M: Mål

Flag: Expo

Grønt punkt: Område for heppere

Bus: Shuttlebus til hoteller efter løbet

Nå, blål: Hjemrejse for gæsterne fra Hotel Steglitz

 

Hoteller

A: Hotel InterContinental*****

B: Hotel Pestana****

C: Swissôtel Berlin****

D: Hotel Berlin****

E: Wyndham Excelsior Hotel****

F: Hotel Steglitz****

G: Ivbergs Premium Hotel***

H: SORAT Hotel Ambassador Berlin***

I: Motel One Tiergarten***

J: Motel One Ku'damm***

K: Hotel Ibis Kurfürstendamm**

L: Hotel Meininger***

 

Løbsdato: 16. september 2018
Start:  Kl. 09:15
   
Tidsgrænse løbere: 6 timer 15 min
Tidsgrænse skatere: 2 timer 30 min
   
Tidstagning: ChampionChip
Deltagere: 40.000
Løbet siden: 1974
   
Temperatur: 15-25 grader
Terræn: Fladt
Underlag: Asfalt
   
Rute maraton: Se ruten her
Rute skater: Se ruten her
   
Rekord mand: 2:02:57 (2014)
Rekord kvinde: 2:19:12 (2005)
   
Smartphone applikationer: Google Play
  Appstore

Priser til Berlin Marathon 2018

Du kan vælge mellem ikke mindre end fire forskellige ture til Berlin Marathon 2017: Ekspresturen lørdag/søndag, den korte fredag/søndag eller lørdag/mandag og den lange fredag/mandag og på ikke mindre end 12 forskellige hoteller. Herudover kan du deltage på vores sightseeingtur kombineret med en banevisning, hvor vi ser maratonruten og søndag aften fejrer vi medaljerne og fester med ømme ben, medaljer om halsen, lækker mad, vin og underholdning. 

Bemærk at vores busser kører mod Berlin tidligt om morgenen både fredag og lørdag og samler op i Jylland, på Sjælland og Fyn og ankommer til Berlin sidst på eftermiddagen. Busserne kører direkte til Expoen for at hente startnummer og herefter til hotellerne.

Alle priser er pr. person og er inkl. morgenmad på hotellet, guideservice og shuttlebusser til og fra start og mål, de steder vi tilbyder shuttlebus. Prisen er ikke inkl. startnummer. Se mere under tillægsydelser nederst.

Klik på billedet for at forstørre eller se oversigten under skemaet. 3 nætter fra fredag - lang tur

Tre overnatninger med morgenmad og guide
Afrejse fredag 14/9
Hjemrejse mandag 17/9

Hotel InterContinental*****

Gåafstand til start og mål
Egen shuttlebus til start og mål
 
Busrejse

Enkeltværelse
Dobbeltværelse
 

9795 
5795 
Kør-selv rejse

Enkeltværelse
Dobbeltværelse
 

9095
5095
Hotel Swisôtel Berlin*****

Gåafstand til start og mål
Egen shuttlebus til start og mål


Enkeltværelse
Dobbeltværelse


5195
3395


Enkeltværelse
Dobbeltværelse


4495
2695
         
Hotel Pestana****

Gåafstand til start og mål
 


Enkeltværelse
Dobbeltværelse


5995
3695


Enkeltværelse
Dobbeltværelse


5295
2995
         
Hotel Berlin****

Gåafstand til start og mål
Egen shuttlebus til start og mål


 


Enkeltværelse
Dobbeltværelse
3-sengsværelse
4-sengsværelse
    


5495
3595 
3095 
2795
 


Enkeltværelse
Dobbeltværelse
3-sengsværelse
4-sengsværelse
      

4795
2895
2395
2095
Hotel Wyndham Excelsior ****

Gåafstand til start og mål
Egen shuttlebus til start og mål


Enkeltværelse
Dobbeltværelse


3695
2795


Enkeltværelse
Dobbeltværelse


2995
2095
         
Motel One Tiergarten***

Gåafstand til start og mål
Egen shuttlebus til start og mål


Enkeltværelse
Dobbeltværelse

 

4195
2995Enkeltværelse
Dobbeltværelse

 

 

3495
2295

         
Motel One Ku'damm***

Gåafstand til start og mål
Egen shuttlebus til start og mål


Enkeltværelse
Dobbeltværelse


4395
3095


Enkeltværelse
Dobbeltværelse


3695
2395
         
Hotel Ibis Kurfürstendamm**

Gåafstand til start og mål
Egen shuttlebus til start og mål


Enkeltværelse
Dobbeltværelse


4695
3295


Enkeltværelse
Dobbeltværelse


3995
2595
         
Meininger Hotel***

Fordeling på 4-sengsværelser
KORT gåafstand til start og mål


  


Flersengs-
værelser1295
         

 


2 nætter fra fredag - kort tur

To overnatninger med morgenmad og guide
Afrejse fredag 14/9
Hjemrejse søndag 16/9

 

Hotel InterContinental*****

Gåafstand til start og mål
Egen shuttlebus til start og mål
 
Busrejse

Enkeltværelse
Dobbeltværelse
 

6895 
4195 
Kør-selv rejse

Enkeltværelse
Dobbeltværelse
 

6195
3495
Hotel Berlin****

Gåafstand til start og mål
Egen shuttlebus til start og mål


 

Enkeltværelse
Dobbeltværelse
3-sengsværelse
4-sengsværelse     

 

3995 
2695 
2495 
2295 


Enkeltværelse
Dobbeltværelse
3-sengsværelse
4-sengsværelse       

 

3295
1995
1795
1595

Hotel Ivbergs Premium ***

Gåafstand til start og mål
Egen shuttlebus til start og mål
 


Enkeltværelse
Dobbeltværelse
 


2695
2195
 


Enkeltværelse
Dobbeltværelse
 


1995
1495
 
Motel One Tiergarten***

Gåafstand til start og mål
Egen shuttlebus til start og mål


Enkeltværelse
Dobbeltværelse


3395
2495


Enkeltværelse
Dobbeltværelse


2695
1795
         
Motel One Ku'damm***

Gåafstand til start og mål
Egen shuttlebus til start og mål


Enkeltværelse
Dobbeltværelse


3595
2595


Enkeltværelse
Dobbeltværelse


2895
1895
         
Hotel Ibis Kurfürstendamm**

Gåafstand til start og mål
Egen shuttlebus til start og mål


Enkeltværelse
Dobbeltværelse


39495
2595


Enkeltværelse
Dobbeltværelse


2795
1895
         
Meininger Hotel***

Fordeling på 4-sengsværelser
KORT gåafstand til start og mål
  
 


Flersengs-
værelser
 


995

 


2 nætter fra lørdag - kort tur

To overnatninger med morgenmad og guide
Afrejse lørdag 15/9
Hjemrejse mandag 17/9

 

Hotel InterContinental*****

Gåafstand til start og mål
Egen shuttlebus til start og mål
 
Busrejse

Enkeltværelse
Dobbeltværelse
 

6895 
4195 
Kør-selv rejse

Enkeltværelse
Dobbeltværelse
 

6195
3495
Hotel Berlin****

Gåafstand til start og mål
Egen shuttlebus til start og mål


 


Enkeltværelse
Dobbeltværelse
3-sengsværelse
4-sengsværelse    
 

 

3995 
2695 
2495 
2295Enkeltværelse
Dobbeltværelse
3-sengsværelse
4-sengsværelse       
 

 

3295
1995
1795
1595

Hotel Sorat Ambassador***

Gåafstand til start og mål
Egen shuttlebus til start og mål
 


Enkeltværelse
Dobbeltværelse
3-sengsværelse


3095
2395
2195


Enkeltværelse
Dobbeltværelse
3-sengsværelse


2395
1695
1495
         
Motel One Tiergarten***

Gåafstand til start og mål
Egen shuttlebus til start og mål


Enkeltværelse
Dobbeltværelse


2995
2295


Enkeltværelse
Dobbeltværelse


2295
1595
         
Motel One Ku'damm***

Gåafstand til start og mål
Egen shuttlebus til start og mål


Enkeltværelse
Dobbeltværelse


3195
2395


Enkeltværelse
Dobbeltværelse


2495
1695
         
Hotel Ibis Kurfürstendamm**

Gåafstand til start og mål
Egen shuttlebus til start og mål


Enkeltværelse
Dobbeltværelse


3395
2495


Enkeltværelse
Dobbeltværelse


2695
1795
         
Meininger Hotel***

Fordeling på 4-sengsværelser
KORT gåafstand til start og mål


  


Flersengs-
værelser


995
 
         

 1 overnatning - Eksprestur

En overnatning med morgenmad og guide
Afrejse lørdag 15/9
Hjemrejse søndag 16/9

 

Hotel Steglitz***

15 min. med bus til starten
Hjemrejse med bus fra mål


 
Busrejse

Enkeltværelse
Dobbeltværelse
3-sengsværelse

 


1995 
1695 
1595 

 
Kør-selv rejse

Enkeltværelse
Dobbeltværelse
3-sengsværelse

 

1295 
995 
895 
 
Motel One Ku'damm***

Gåafstand til start og mål
Egen shuttlebus til start og mål

 
Busrejse

Enkeltværelse
Dobbeltværelse

 
2395 
1895 
Kør-selv rejse

Enkeltværelse
Dobbeltværelse

 

1695
1195
 

 

Tillægsydelser


Startnummer

Startnummeret koster frem til 31. december  2017 kr. 1.050,00 pr. person.

Startnummeret koster pr. 1. januar 2018 kr. 1.400,00 pr. person.

Der er også mulighed for at købe Double Starter. Dvs. startnummer til både maratonløbet og skater indtil 1 marts derefter på forespørgelse.

Startnummeret doubbel ( skater + løb ) koster frem til 31. december  2017 kr. 2.100,00 pr. person.

Startnummeret doubbel ( skater + løb ) koster pr. 1. januar 2018 kr. 2.400,00 pr. person.

Sightseeing

Tre timers byrundtur i bus lørdag kl. 12.30 med dansktalende guide, der er bosiddende i Berlin. Pris kr. 125,00 pr. person.  

Sejrsmiddag 

Sejrsmiddag søndag aften for de gæster, der først rejser hjem mandag. Vi fejrer dagens indsats med god mad og hyggeligt samvær på et godt spisested. Tilmelding sker samtidig med rejsens bestilling. Pris excl. drikkervarer men inkl. evt. buskørsel til og fra stedet kr. 345,00 pr. person

Pasta lounge Expo 

Du har mulighed for at tilkøbe pasta på expoen når du besøger denne. Dog anbefaler vi IKKE at vores busgæste vælger dette. Pris pr. person kr. 160,00

Event Merchandise

Adidas Event t-shirt ( climacool ) kr. 250,00

Adidas Finsher t-shirt ( climacool ) kr. 250,00 - UDSOLGT

Adidas løbejakke kr. 590,00

Medalje indgravering kr. 75,00

HD race video kr. 40,00

Opsamling Sjælland

Alle busafgange fra Sjælland tillægges et færgegebyr på kr. 150,00 pr. person. 

Navneændring

Du kan ændre navn på dit startnummer helt frem til den 1. august 2018 kl. 12.00. Det forudsætter dog, at du har købt dit startnummer hos Marathon Travel Club. Navneændringen gælder også for selve rejsen - herunder også hotellet. Pris kr. 500,00.

Chipleje 

En Chip er en elektronisk tidstager der monteres på din løbesko. Denne kan du leje genenm Marathon Travel Club i forbindelse med Berlin hel- eller halv marathon. Har du din egen Chip skal chipnummer oplyses på tilmedingsblanketten.

Arrangøren af Berlin Marathon har bedt os overtage chipadministrationen. Det betyder, at det ikke længere er muligt at betale for leje af chip i Berlin. Marathon Travel Club opkræver et depositum på kr. 300,00 pr. person. Chippen bliver stadig udleveret i Berlin, og såfremt chippen tilbageleveres efter løbet i målområdet, vil depositum minus leje i alt kr. 200,00 blive tilbagebetalt.

Ved tilbagebetaling til udenlandske konti vil beløbet udgør kr. 150,- . ( Huske at oplyse IBAN nr. + SWIFT på tilmeldingsblanketten )

Har man egen chip noteres chipnummeret på tilmeldingsblanketten til løbet. Noteres der ikke et chipnummer på blanketten, opkræves chipdepositum. 

Afbestillingsforsikring

Afbestillingsforsikring udgør 6% af rejsens pris for både busrejse og kør-selv rejse. 

Depositum og betaling 

Depositum udgør kr. 500,00 + startnummer og evt. chipleje samt evt. afbestillingsforsikring. Restbetaling skal være Marathon Travel Club i hænde senest 90 dage før afrejsen.

Rejsebestemmelser

Envidere gælder MTC's almindelige bestemmelser for denne rejs, som du kan læse her: http://www.marathon.dk/rejsebestemmelser.aspx

Der tillæges et ekspeditionsgebyr på kr. 75,- pr. bestilling.

Seneste Likes

Karin Kirke Petersen synes godt om New York City Marathon 2018 Forhåndsreservation
Pia Gantzhorn Winterskov synes godt om
Marko Stanisic synes godt om Løberens ABZ
Susanne Lindholm Andersen synes godt om Gran canaria Marathon

Løbeavisen lever i bedste velgående elektronisk. Hvis du vil opdateres med alle vores nye rejsetilbud, gode tips og tricks til løbere på alle niveauer.Tilmeld