Rejsen: Berlin Halvmarathon 2018

Tysk grundighed og masser af fest i gaden

Dato:
08. april 2018
Priser fra:
1.345 DKK

De kan bare det dér med løb i den tyske hovedstad. Maratonløbet i september er utrolig populært verden over, og halvmaratonløbet følger godt med. Vi har sammensat en række rejser, der strækker sig fra to til fire overnatninger, og du bestemmer selv, om du vil køre med os i busserne eller selv sørge for transporten. Oplev Berlin på en helt speciel måde, og nyd det gode løberliv.

Tidlig tilmelding tilrådes

Som løbere ved vi, at Berlin Marathon er blandt verdens bedste og største løb og absolut er topscoreren blandt udenlandske maratonløb for os danskere, der næsten er naboer til det. Berlin Halbmarathon, lillebroren til Berlin Marathon, er helt forståeligt med over 30.000 løbere, powerwalkere og skatere godt på vej mod samme succes. På 10 år er deltagertallet fordoblet, og løbet har nu nået sit maksimum. Der er derfor ingen tvivl om, at Berlin Halvmarathon også skal reserveres i god tid. 

Det er i øvrigt ikke kun i Berlin, man mærker interessen for at løbe en halvmaraton – også hos Marathon Travel Club ser vi tydeligt, at både udbuddet af og efterspørgslen på de kortere distancer er blevet markant større, og gæsterne rejser gerne til løb i udlandet for at kombinere den gode løbeoplevelse med socialt samvær og inspirationen fra nye omgivelser. De fleste af os løber for sundheden, for livet, for glæden. Men på et tidspunkt bliver der ofte sat mål på, og da det ikke er alle, der har lyst til eller mulighed for at træne op til eller gennemføre en hel maraton, rettes fokus mod den halve distance. Ikke mindst oplever vi stor interesse fra kvindelige deltagere.

Tysk grundighed og masser af fest i gaden

Berliner Halbmarathon kombinerer tysk grundighed og orden med masser af fest i gaden, underholdning og en flot opbakning fra publikum, der i 100.000-vis hepper på dig langs den nemme rute. Vel er der masser af depoter med vand og te, og i målområdet frisk frugt, men at blive båret frem af en begejstret tilskuerskare, der giver dig mere power end nok så mange energibarer, det er unikt. Og musik er der også til arbejdet – blandt andet inciterende sambarytmer, som nok kan inspirere dig til et par dansetrin og et lille vrik med numsen.

Ruten er perfekt til dig, der prøver kræfter med godt 21 km for første gang – den er nem og helt flad, og du kan også være heldig, at vejret er mildt og behageligt. Berliner Halbmarathon er kort sagt en rigtig forårsbebuder og du kan godt glæde dig. 

Berlin er en hyggelig storby, der har alt

De fleste, der har oplevet Berlin, bliver glade for byen og kommer gerne igen. Nok er Berlin hovedstad og storby, men den er samtidig dejlig provinsiel og en rigtig hyggelig by at gå på opdagelse i. Masser af kultur og seværdigheder, et godt restaurationsmiljø med alt fra gourmet til currywurst og fra årgangsvin til Bier vom Fass. Og shopping i alle afskygninger, blandt andet i Europas største varehus KaDeWe, Kaufhaus des Westens. 

Jo, der er grunde nok til at pakke løbeskoene i kufferten og tage konen, manden, veninden, kammeraten, kæresten eller mor med på en god forlænget weekend. 

 

Rul dig gennem Berlin

Ledsaget af de første varme stråler fra solen ( forhåbetnlig ) og 1.500 fritids- og professionelle der sammen starter i en ny inlinescoating-sæson. Der er ingen bedre måde at byde velkommen til foråret! Tillad dig selv en fascinerende weekend i Berlin og start din sæson på en af ??de største halvmaratoner på hjul. Vær opmærksom på at der for deltagelse af skaterløbet er frist for tilmelding d. 1 februar 2018.

Hotel Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz****

Det 4-stjernede superior Park Inn Berlin Alexanderplatz er beliggende lige i centrum af den historiske og nye midte af den tyske hovedstad, på Alexanderplatz ved siden af Fjernsynstårnet. Med 1012 værelser og næsten 150 meters højde, er dette hotel det største City-hotel i Berlin. Nyd udsigten over tagene i Berlin på 39. etage. Slap af og nyd den smukkeste solnedgang over byen med loungemusik og kølige drikkevarer. Din sunchair i 150 meters højde venter dig. Wifi på alle værelser. Og så lige ved start og mål til Berlin Halvmarathon. Det kan næsten ikke blive bedre.

Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

Midt i hjertet af byen, ganske få minutters gang fra start og mål, omgivet af berømte attraktioner, finder du Hampton by Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz. Med den nærmeste togstation Alexanderplatz kun 5 minutters gang fra hotellet er det let at se seværdighederne. Oplev panoramaudsigt over byen ved tv-tårnet og oplev Berlins livlige natteliv i forskellige barer og restauranter. Der er god morgenmad inkluderet i dit ophold med alle dine favoritter, herunder æg, bønner, vafler, frugt og meget mere. Værelser er rummelige med 40 "HDTV, gratis WiFi. Lav te og kaffe lige i dit eget værelse. Hotellet råder over 344 værelser og der er fitnesrum på hotellet.

 

Løbsdato: 8. april 2018
Start:  Kl. 11:00
   
Tidsgrænse: 3 timer
Aldersgrænse: 16 år
   
Temperatur: 15 grader
Tidstagning: ChampionChip
Deltagere: 23.000
Løbet siden: 1980
   
Terræn: Fladt
Underlag: Asfalt
Rute: Ikke offentlig endnu
   
Rekord mand: 00:58:56 (2007)
Rekord kvinde: 01:07:18 (2006)
   

 

 

 

Busopsamling garanteres fra Ålborg, Århus, Skanderborg, Vejle, Odense, Kolding, Haderslev, Aabenraa, København, Køge, Slagelse, Tappernøje og Nykøbing F.

Ønskes anden opsamling kan dette noteres i kommentarfeltet, og vi vil forsøge at efterkomme ønsket.

Bemærk prisen på startnummer stiger til kr. 575,- pr. 1. januar.

Tillæg til rejsen

Sejrsmiddag eksl. Drikkevarer kr. 325,00

Byrundtur med bus og dansktalende guide efter løbet søndag kr. 125,00 

Afbestillingsforsikring kr. 150,00 ved busrejse, 6% af rejsens pris ved kør selv.

Pastabuffet på hotellet kr. 145,00

Event Shirt kr. 250,00

Medalje indgravering kr. 75,00

Startnummer frem til 31. december: kr. 425,00

Startnummer pr. 1 januar: kr. 575,00

Chip* kr. 300,00

*En Chip er en elektronisk tidstager der monteres på din løbesko. Denne kan du leje genenm Marathon Travel Club i forbindelse med Berlin hel- eller halv marathon. Har du din egen Chip skal chipnummer oplyses på tilmedingsblanketten.

Arrangøren af Berlin Marathon har bedt os overtage chipadministrationen. Det betyder, at det ikke længere er muligt at betale for leje af chip i Berlin. Marathon Travel Club opkræver et depositum på kr. 300. Chippen bliver stadig udleveret i Berlin, og såfremt chippen tilbageleveres efter løbet, vil depositummet minus leje i alt kr. 200 blive tilbagebetalt. Noteres der ikke et chipnummer på blanketten, opkræves chipdepositum. 

Ved tilbagebetaling til udenlandske konti vil beløbet udgør kr. 150,- . ( Huske at oplyse IBAN nr. + SWIFT på tilmeldingsblanketten )

Depositum: kr. 500 pr. person, startnummer samt evt. afbestillingsforsikring og chip.
Tidsgrænse: 3 timer

Afbestillingsforsikring: 6% af rejsens samlede pris.

Der tillæges et ekspeditionsgebyr på kr. 75,- pr. bestilling.

Læs mere om vores rejsebestemmelser her

 

 

Seneste Likes

Karin Kirke Petersen synes godt om New York City Marathon 2018 Forhåndsreservation
Pia Gantzhorn Winterskov synes godt om
Marko Stanisic synes godt om Løberens ABZ
Susanne Lindholm Andersen synes godt om Gran canaria Marathon
Thomas Thomsen synes godt om New York City Halvmarathon 2015

Løbeavisen lever i bedste velgående elektronisk. Hvis du vil opdateres med alle vores nye rejsetilbud, gode tips og tricks til løbere på alle niveauer.Tilmeld