Rejsen: Icebug Frozen Lake Marathon - NYHED

IS - og kun is!

Dato:
16. marts 2019
Priser fra:
4.995 DKK

Is, is og atter is!

Løbet udspiller sig på Tisleifjorden i Norge som ligger 819 meter over havets overflade og omgivet af smuk natur. For det meste er isen på søen ca. 80 cm tyk - med en bæreevne på op til 30 tons. En sikkert rute er optegnet af et samlet supportteam og holdet overvåger ruten nøje. Den endelig rute ligges ud dage før løbet starter. Søen bruges som testcenter for blandt andet dæk, nødkøretøjer og chauffører, der ønsker at teste deres færdigheder af på is. Men i denne omgang er det løberne der overtager isen!

Ruten

Arrangørene har lagt en rute på 21,1 km på den frosne sø, som du løber en gang (21,1 km), eller to gange (42 km). Selv om dette er den første Ice Running World Championships™, er Icebug Frozen Lake Marathon åben for alle. Hvert skridt er taget på ren is i smukke omgivelser i et løb som er begrænset til 500 deltagere. Der garanteres den fladeste højdeprofil i verden og en oplevelse, du aldrig vil glemme. Der er lagt energistationer ud på 10 km, 21 km og 31 km med vand og energibar.

Deltagerne har mulighed for at aflevere 1. stk taske ( Bagage drop off ) i start / mål området. Sørg for, at din taske er tydeligt mærket øverst, før du forlader den i området, for at sikre en hurtig service, når du afhenter det efter løbet. Omklædningsfaciliteterne er meget grundlæggende, og vi anbefalede at du ankommer i løbetøj til løbet. Der vil være toiletfaciliteter til rådighed.

Beklædning og udstyr

Hele ruten forgår på is, så deltagerne skal bære pigsko beregnet til løb. Selv med pigge under dine fødder er der aldrig 100% garanti for, at du ikke glider, så vær forsigtig. Da løbet foregår i alpin terræn, kan vejret være lidt uforudsigeligt. Vi råder dig til at medbringe tøj til alle slags vejrforhold.

 

Lægehjælp

Ambulance og medicinsk personale står standby i startområdet i tilfælde af en ulykke.

Efter løbet 

Der serveres suppe i målområdet. Der vil være vand, energidrikke og energibarer.

Hotel Merket:

Hotel Merket er et hyggeligt fjekdhotel centralt placeret på Golsfjellet i Tisleidalen tæt på skov, vandrestier, elven Tisleia og fantastisk fjeldnatur.  

Det er muligt at bestille dobbeltværelse på hotellet eller flersengsværelser som er placeret i store hytter på området. 

 

 

 

 

 

 

 

Løbsdato: 16 matrs 2019
   
Løbet siden:  2018
   
Start: 11.00 - dette er endnu ikke bekræftet
   
Distancer:   21 km, 42 km
   
Terræn: flad
Underlag: Is

Flyrejse

I rejser med fly fra København til Oslo torsdag den 15. marts kl. 9.00 med ankomst Oslo kl. 10.15. Herefter fælles transport til hotellet. Retur den 17. marts kl. 20.55 med ankomst til København 22.05.

Pris pr. person inkl. flyrejse t/r, skatter og afgifter, 2 nætter i delt dobbeltværelse med morgenmad og aftensmad (ekskl. drikkevarer), transfer og dansk rejseleder kr. 4.995,-,-

Fradrag ved ophold i flersengsværelse (4-8 personer) kr. 500,-

Tillæg

Enkeltværelsestillæg kr. 2.000
   
Startnummer marathon kr. 1.100
Startnummer halvmarathon:      kr. 900
   
Depositum: kr. 2.500 + startnummer samt evt. afbestillingsforsikring.        
Afbestillingsforsikring: 6% af rejsens samlede pris

Der tillæges et ekspeditionsgebyr på kr. 75,- pr. bestilling.
Læs vores rejsebestemmelser her

Seneste Likes

Karin Kirke Petersen synes godt om New York City Marathon 2018 Forhåndsreservation
Pia Gantzhorn Winterskov synes godt om
Marko Stanisic synes godt om Løberens ABZ
Susanne Lindholm Andersen synes godt om Gran canaria Marathon

Løbeavisen lever i bedste velgående elektronisk. Hvis du vil opdateres med alle vores nye rejsetilbud, gode tips og tricks til løbere på alle niveauer.Tilmeld