Passionerede rejseledere gør en kæmpe forskel for dig som kunde

Nyhed

Vores rejseledere brænder virkelig for deres arbejde, og det kan du som kunde heldigvis altid mærke. De brænder også for at løbe og er på mange måder med til at løfte kvaliteten af vores rejser. Empatiske, gode rejsekammerater og nærværende er nogle af de egenskaber, vores kunder giver dem. Derfor kan jeg kun være tilfreds.


Jeg er super stolt af, at vi hos Marathon Travel Club har rejseledere, der har været hos os i 15-20 år. Det gør mig helt tryg og rolig, fordi jeg ved, at du som kunde altid er i helt sikre hænder ude på en af vores mange løberejser.

De er passionerede og professionelle med et kæmpe personligt engagement i deres rolle som rejseleder. Derfor har jeg mange kunder, som spørger efter lige netop den rejseleder, de havde med sidst. Fordi han/hun både levede op til opgaven som rejseleder og gik et par skridt ekstra for rejsedeltagerne.

REJSELEDERE SOM BRÆNDER FOR AT LØBE...
Ud over at håndtere alle praktiske udfordringer undervejs, er de også erfarne løbere, der er vant til at deltage i internationale løb – nogle elsker maratondistancens udfordringer, andre brænder for nye unikke løbsoplevelser og andre igen vil udfordres på sand, is, bjerge, af varme eller kulde. Derfor deltager rejselederne ofte selv i de planlagte løb med lige så stor begejstring som de øvrige gæster.

...OG DERFOR KENDER EN LØBERS BEHOV
Rejselederne ved, at de skal finde en god pastarestaurant dagen før det store løb, at nogle gerne vil have følgeskab til Expo'en, at hotellet skal servere den rigtige morgenmad på det rigtige tidspunkt og i god tid før starten går.

Alt det kan jeg mærke smitter. Som kunde får du ro i maven, fordi du hurtigt fornemmer, at du trygt kan læne dig tilbage og fokusere på din egne løbsforberedelser, mens rejselederne har helt styr på alle de andre praktiske detaljer. Det er super fedt og lige sådan det skal være.

ALTID EN AT STILLE SPØRGSMÅL TIL
På nogle løbsrejser møder du rejselederen allerede i flyet eller i bussen. På andre mødes I først på hotellet. På alle rejser vil rejselederen holde fælles orienteringsmøder og have et program klar for turen med nøjagtige tidspunkter for afgang til løb mv. Du vil ikke være i tvivl om, at du har en ansvarsfuld rejseleder ved hånden, som er klar til at besvare og afklare alle dine spørgsmål.

HVIS FOR  TILMELDTE
En gang imellem sker det, at vi på grund af for få tilmeldinger er nødt til at annullere en tur. Så ringer vi rundt til alle tilmeldte og sørger (så vidt muligt) for, at de i stedet bliver mødt af en dygtig rejseleder fra det pågældende land. Vi ved, at mange træner op til helt bestemte løb, så selvfølgelig skal de stadig have muligheden for at deltage.

SKAL DU PRØVE KRÆFTER MED EN AF VORES LØBSREJSER?
Vi er et af de mest dedikerede specialrejsebureauer inden for løbsrejser i hele verden. Vi bringer dig ikke bare ud i verden – vi sørger også for, at du får en uforglemmelig tur og et minde for livet.

Du er meget velkommen til at tjekke en af vores destinationer i hele verden, og du finder både maratonløb, halvmaratons samt 5 og 10 km. løb, kvindeløb, løb på is og i ørken.

Du er også meget velkommen til at smide en kommentar, hvis du har en god historie at dele.

/Britt