Maratonafslutning på behørig vis

Nyhed

BERTRAM CHRISTENSEN , Viborg FolkebladGLADE OG TRÆTTE LØBERE FIK SØNDAG AFTEN SAGT FARVEL TIL HINANDEN I BERLIN
Berlin: Søndag aften var omkring 100 danske løbere, tilskuere og guides samlet på Restaurant Richards på Kurfürstendamm i Berlin.

Det var de for at fejre, at Berlin Marathon var veloverstået. Det blev der gjort med fire retters menu og masser af historier.

Nogle humpede rundt, mens flere andre var trætte efter den 42 kilometer lange løbetur tidligere på dagen, men nu var det overstået, og det var tydeligt at mærke den store glæde i restauranten. Folk snakkede lystigt, og anekdoter fra maratonet blev delt.

Maden gled let ned, flaskerne med vin fik også hurtigt ben at gå på. Det var tydeligt at mærke på gæsterne, at det var en dag, som de havde glædet sig til. Humøret var højt, og det samme var lydniveauet.

BLANDET VIBORG-LØB
For Viborg-løberne var det et maraton med både op- og nedture.

Mens nogle havde haft et godt personlig løb, havde andre haft større problemer. En af dem, som tilhører den sidste kategori, var Mona Højgaard. Selvom hun ikke på forhånd havde sat sig et specifikt mål, var hun lidt ærgerlig over, at tiden kom på den forkerte side af de fem timer.

Hun kom dog igennem løbet, og det var naturligvis det vigtigste. Nu kan hun glæde sig over, at hun har vundet 20 medaljer ved diverse maratonløb, som hun har deltaget i.

- Jeg har fået medaljen, og det er det vigtigste. Det er da ærgerligt med tiden, men sådan er det. Jeg har gennemført, og det er jeg glad for, fortæller Mona Højgaard.

Overordnet set var Mona Højgaard dog glad for maratonet. Stemningen havde været god, og hun gennemførte. Tiden blev ikke den bedste, men "så fik jeg da set lidt mere af byen", som hun sagde.