Har ét maraton været nok for dig?

Nyhed

ALDRIG MERE ELLER MANGE FLERE?

Det spørgsmål stillede vi til Copenhagen Marathon. Hvad ville dit svar være på det spørgsmål? Var det nok for dig én gang for alle at vise, at du kunne gennemføre et helt maraton? - Eller blev du så bidt af det, at du allerede er ved at planlægge dit næste maraton? Uanset hvad du ville svare, så har jeg en løsning til dig.

Jeg er ret sikker på mit eget svar på spørgsmålet. Lige siden jeg i 1993 gennemførte New York Marathon er min appetit på flere marathonløb kun blev større. Det er hårdt undervejs – ingen tvivl om det – men det trumfer ikke den fantastiske følelse af at løbe over målstregen efter 42,195 km. Så det har jeg nu gjort i 26 år nu, og jeg er slet ikke færdig endnu...

Men hvad med dig?

(1) Jeg ville svare ”Aldrig mere”
Det er fuldt forståeligt. Det er fedt at sætte sig et mål og gennemføre et helt marathonløb uden noget ønske om at gentage det. Det skal du være stolt over, og heldigvis er der mange andre målstreger at løbe over. Målstreger som ligger 5, 10, 13 eller 21 km efter start, og jeg vil stadig meget gerne bringe dig ud til dem alle.

Jeg har lige haft en masse glade kvinder afsted på et 10 kilometers kvindeløb i Berlin, til efteråret kan du løbe London Halvmarathon, ligesom jeg også har et 13 kilometers trailløb på Færøerne.

Unikke og udfordrende løbeoplevelser, kan du få på mange måder.

(2) Jeg ville svare ”Mange flere”
Tillykke med det. Marathon Travel Club er til for at indfri dine marathondrømme om eksotiske, prestigefyldte eller særligt udfordrende marathonløb i hele verden. Lige nu kan du blandt andet opleve det sydligste Afrika under Cape Town Marathon og Athen Marathon.

Du kan også blive ’Six Star Finisher’ sammen med os ved at løbe verdens største, ældste og mest prestigefyldte marathonløb: New York, Boston, Chicago, London, Berlin og Tokyo. Som det eneste danske rejseselskab har vi alle seks på programmet hvert år. Ring til mig eller tjek muligheden for at booke eller komme på venteliste på siden majormarathon.

Så hvordan havde du det egentlig, sidst du løb over en målstreg?
Hvad enten du aldrig mere skal løbe den samme distance, eller du vil løbe den mange flere gange, så er du altid velkommen til at kontakte mig og få mere information om en af vores løbsrejser.

/Britt T: 82 62 22 10, E: britt@marathon.dk