Aldrig mere eller mange flere?

Nyhed

BERLIN - NEW YORK - SHANGHAI - CAPE TOWN  
SINGAPORE - CUBA - TOKYO

Vi glæder os til at juble med dig, når du krydser målstregen! 

Indfri dine marathondrømme hos Marathon Travel Club, når vi bringer dig ud til eksotiske, udfordrende, unikke og prestigefyldte løb i hele verden – med ro i maven, nærværende rejseledere og en hel masse entusiastiske løbere.

Dit løb: Vores passion
Hos os bliver du mødt af erfarne rejseledere, som også brænder for at løbe og som præcist og professionelt holder styr på alle rejsedetaljer – både før og under rejsen. Vi guider dig ud på løbsoplevelser i hele verden.

”Rejseguiderne er også selv løbere. Det mærker man tydeligt. 
Det er ikke bare et job for dem, det er en passion.” 
/ Søren Møller-Madsen, kunde gennem 20 år.


Fokuser på dig selv - Vi sørger for alt andet 

Fælles for alle løbsrejser er, at vi udover rejseplanlægning også sørger for alt omkring selve løbet med hotel, udflugter, fælles afgang til Expo’en, afhentning af startnumre, transport til og fra startområdet. Alt det praktiske, som er dejligt at få serveret, når du skal løbe i en fremmed by.

Helt unikke maratonløb i hele verden
Hvert år sætter vi nye eksotiske løbsrejser på programmet. Lige nu kan du blandt andet opleve det sydligste Afrika under Cape Town Marathon, Desert Run i Sahara,  marathon på Cuba, Færøernes kuperede terræn, den kæmpe metropol Shanghai eller Tokyo Marathon. Vi guider dig ud på mange flere løbsoplevelser i hele verden.

Vi tilbyder verdens 6 største maratonløb
Bliv ’Six Star Finisher’ og løb verdens største, ældste og mest prestigefyldte marathonløb sammen med os: New York, Boston, Chicago, London, Berlin og Tokyo. Som det eneste danske rejseselskab har vi alle seks på programmet hvert år – og du kan komme på venteliste med det samme. 

Om Marathon Travel Club
Hos os køber du ikke bare løbsrejser. Vi sælger uforglemmelige ture og minder for livet. Vi er et af de mest dedikerede specialrejsebureauer med fokus på at indfri dine ønsker. Gennem de sidste 20 år har vi sendt tusindvis af løbere ud i verden, og vi vil også rigtig gerne hjælpe dig. 

Verden ligger for dine fødder – og vi bringer dig derud!