INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Singapore Marathon 2020

En unik oplevelse i en unik by

Et maratonløb i Singapore er en oplevelse, du ikke må gå glip af. 

In stock
Travel Code
M-SP-001

Så blev det Singapores tur

Hos Marathon Travel Club har vi været så heldige at få fingrene i et antal startnumre til et af de løb i verden, man simpelthen bare må prøve. Hvorfor? Fordi løbet i Singapore er helt usædvanligt, da det foregår om aftenen, når byen ændrer farver, og de mange neonlys tændes, hvilket danner en ubeskrivelig ramme for løbet. 

Tre ord som er essentielle, når man skal beskrive Singapore: Økonomi, udvikling og teknologi. Ja, Singapore er en af Asiens rigeste, mest moderne og veludviklede byer. Den er ikke som de andre storbyer i Sydøstasien: Der er ikke mange dyttende biler, der er rent og pænt, der er mange regler – nogle mere absurde end andre – og det er mere vestligt end mange andre storbyer i Asien. Derudover er Singapore ikke bare en by, men by og land i ét.

Singapore er med andre ord et ret unikt sted og kan klart anbefales som et bud på din næste løberejse. Vi er ved at tilrettelægge et program for turen, og vi kan allerede nu sige, at det bliver en oplevelse.

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Vi mødes i gaten en time før afrejse.

Dag 2: Ankomst til Singapore

Vi bliver afhentet i lufthavnen og kørt direkte til hotellet. Ved ankomst og efter tjek ind aftales mødetid og sted for sammen at gå ud og spise.

Dag 3: Forberedelser

Dagen starter med morgenmad på hotellet. Formiddagen benytter vi til at få afhentet startnummer. Startnummeret kan hentes fra kl. 11:00 ved Sands Expo and Convention Centre, 1 Bayfront Avenue Singapore 018971. Det ligger ca. 15 minutters gang fra vores hotel.

Kl. 16:00 mødes vi med Henrik som er dansker og bosiddende i Singapore, udstationeret og arbejder for Vestas. Han vil tage os på en lille løbetur og komme med gode råd til hvordan vi kan forberede os på et marathon eller halv marathon  løb i det meget fugtige varme.

Dag 4: Løbsdag for hel- og halvmaraton! 

Dagen starter med morgenmad på hotellet. Dagen byder på diverse oplevelser, men der er også tid til afslapning inden vi mødes for at følges til start. Løbene starter fra kl. 18.00.

Dag 5: Løbsdag for 10 km!

Løbet starter fra kl. 06.30. 

Kl. 10:30 mødes vi i receptionen for sammen at tage til den Danske Sømandskirke (Adresse: 10 Pender Rd, Singapore 099171). Her vil vi mødes med Rebecca, som over en kop kaffe og kage vil fortælle om kirkens virke. Pris kr. 60,- (betales på stedet – ligesom transporten dertil betales af den enkelte).

Dag 5: Tid til flere oplevelser inden afrejse

Dagen i dag er til fri disposition, og du har mulighed for at tage ud og opleve alt, hvad Singapore har at byde på, inden det er tid til afrejse. 

Dag 6: Ankomst til Danmark

Du ankommer til Danmark igen med en masse nye oplevelser og indtryk med i bagagen. 

Indkvartering

Det 5-stjernede Mandarin Oriental byder på fantastisk udsigt over Singapore og Marina Bay. Der er udendørs swimmingpool og en luksusiøs spa. Mandarin Oriental er direkte forbundet til butikscenteret Marina Square, blot 10 minutters gang fra MRT-metrostationen City Hall. Butiksstrøget Orchard Road ligger 10 minutters kørsel fra overnatningsstedet, og Singapore Changi lufthavn ligger 20 minutters kørsel derfra. 

Værelserne på Mandarin Oriental har udsigt til havnen, havet eller byens skyline. Der findes surround sound-lydanlæg med mulighed for at afspille cd'er og dvd'er på alle værelser. Der er desuden kabel-tv, kaffe-/tefaciliteter samt eget badeværelse med badekar. 

Kort og godt  
• 661 værelser, røgfri • Tæt på Marina Bay
• Restaurant og 2 barer/lounges • Morgenmad tilgængelig
• Motionscenter • Gratis Wi-Fi i lobbyen
• Massage-/behandlingsrum • Døgnåben reception
• Aircondition • Daglig rengøring

Løbefakta

Løbsdato 2021: 5. december
Deltagere: 31.657 gennemførte løbet i 2018
Distancer:

Maraton

Halvmaraton

10 km

5 km 

   
Maratonstart:    Kl. 18:00
Tidsgrænse: 7 timer og 30 minutter
Aldersgrænse: 18 år
   
Halvmaraton:  
Tidsgrænse: 4 timer
Aldersgrænse:  16 år
   
Løbet siden:  1982
Temperatur: 29 grader
   
Terræn: Fladt
Underlag: Asfalt
Maratonruten: Se ruten her
Maratonhjemmesiden: Læs mere her

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Singapore Marathon 2020
Jeg accepterer Marathon Travel Club Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • 4 nætter på femstjernet hotel med morgenmad
  • Dansk rejseleder
  • Fly og lufthavnsbus tur/retur
  • Skatter og afgifter
 
Tillæg 2019:
  • Startnummer (maraton): 785 kr.
  • Startnummer (halvmaraton): 675 kr.
  • Startnummer (10 km): 515 kr.
  • Startnummer (5 km): 275 kr.


Tillæg 2020:

  • Startnummer (maraton): 998 kr.
  • Startnummer (halvmaraton): 798 kr.


Rejseforsikring:
Vær opmærksom på, at dit gule sygesikringsbevis ikke dækker ved ophold udenfor Europa, hvorfor vi anbefaler at tegne en forsikring hos Europæiske Rejseforsikring gennem Marathon Travel Club.

 
Deleværelser:
Ved booking af et delt værelse kan vi ikke garantere, at du kommer til at bo med den person, som du evt. har ønsket. Samtidig forbeholder vi os retten til at opgradere dig til et enkeltværelse mod evt. tillæg, i det tilfælde at du har booket en plads i et delt værelse, og det ikke går op med rejsens totale antal af bookinger.

Gå til toppen af siden