INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Forhåndsreservation til Medoc Marathon

Løb igennem 59 forskellige vinmarker

Her er der garanti for et løb udover det sædvanlige! Ud over franske vine på mere end 20 "hjælpestationer", vil løbere opdage en helt ny verden af løbemakkere.

In stock
Travel Code
M-FA-001-f

Forhåndsreservation

Ved køb af forhåndsreservationer gælder følgende regler:

 1. Det indbetalte beløb er et depositum, som ved den endelige booking indgår i betalingen for rejsen.
 2. Såfremt man afmelder sin interesse, eller ikke vil med på turen, når man får tilbuddet, mistes det indbetalte depositum.
 3. Såfremt man jfr. Pkt. 2 ikke vil med, men vil udskyde til et andet år, kommer man bagest i køen og det indbetalte depositum mistes.
 4. Det er ikke muligt at lave navneændring.
 5. Startnumre sælges ikke uden hotelophold.
 6. Er forhåndsreservationen gratis, er det samtidig gratis af afmelde sin interesse.

Rejsen

Med over 8.500 løbere i sjove kostumer kan du forvente alt fra underholdende akrobater i begyndelsen til alt-du-kan-spise østers, ost og is på de sidste 4K. Så skørt og skævt som dette løb er, husk det er stadig et marathon, og du skal løbe på et tidspunkt. Medoc Marathon eller bare ”Medoc”, er for mange løbere blevet et begreb og et ”must” at prøve kæfter med - men pas på for det er vanedannende!

Et maraton i absolut særklasse

Løbets ånd har overlevet og bygger stadig på begreberne sundhed, sport, hygge og sjov. Hvor sundhed og sport også gælder alle andre løb, så er hygge og sjov noget unikt for Medoc. Næppe andre steder bliver der gjort så meget for, at løberne skal føle sig forkælede med en ægte varm attitude, god plads på ruten, masser af aktiviteter undervejs, gaver og overraskelser i målet.

Ruten tager dig gennem ikke mindre end 59 vinmarker i de berømte landsbyer i Medoc-regionen og skulle man "læse" ruten, ville den mest af alt lyde som et vinkort! Så bliv ikke overrasket når du bliver spurgt; "Ønsker du rød elle hvid". Forplejningen undervejs er fx helt speciel med et halvt hundrede depoter med forfriskninger af alle slags, lige fra det sædvanlige ”kedelige” vand og energidrik til vin, frugt, mad ja sågar gourmet som østers, skinke, steaks, Medocvin, champagne… Det kunne være årsagen til, at figuren på Le Marathon du Medoc’s hjemmeside ser lettere beruset ud og udbryder, at Medoc er verdens længste marathonløb: Jo, to skridt frem og et tilbage. 

Kan du lide at løbe og at være omgivet af glade mennesker, så skal du absolut deltage i Europas sjoveste marathonløb, der samtidig foregår i dejligt vejr, smuk natur og som snor sig forbi og gennem ægte chateauer. Du kan kalde det skørt, sjovt, festligt eller gourmetagtigt ... det er og bliver helt sit eget og kan ganske enkelt ikke sammenlignes med noget som helst andet marathonløb. Men OK – der er også plads til den helt seriøse løber, PR bliver det dog næppe til. Hvert år har løber et tema og vi opfordrer alle til at klæde sig ud, også selv om det er udansk! I år er temaet "Cinema".

Glæde og højt humør

Ingen undgår at blive fanget af stemningen. Forestil dig fx, at du lige er løbet forbi en hel flok Disneyfigurer og en storsvedende cowboy. Foran dig løber Asterix med mange små hurtige skridt sammen med tunge Obelix, der pruster som et lokomotiv, mens en dansk politimand med trukket stav ubesværet smyger sig forbi. Og bag dig stønner en fransk transvestit i netstrømper, nok mest af varme og udmattelse. I feltet er der også et par løbere i ganske almindelige tights og singletter. Jo, du befinder dig vitterligt midt i det tossede, festlige og utrolige Medoc Marathon sammen med rundt 8000 andre, der har været så heldige at få et startnummer.

Publikum har det også sjovt og lever aktivt med i strabadserne, og der er masser af musik fra reggae til brassbands. Men stadig er og bliver det et ægte marathonløb, og mange løber naturligvis også “seriøst” og på en normal tid. Tidsgrænsen er sat til 6.30 timer, og vinderen får ud over pengepræmier hele sin vægt i den bedste Grand Cru vin fra området – helt bogstaveligt. Op på vægten og værsgo, den anden vægtskål fyldes med kassevis af områdets bedste vine.

Som de lokale siger i Medoc:  Medoc Marathon is the most fun that you can have running a marathon.

 

Dagsprogram

Herunder ser du et programforslag - der kan forekomme ændringer fra år til år

Dag 1

Ankomst til hotellet. Informationsmøde og udlevering af startnumre.

Dagen til fri benyttelse. Mulighed for at deltage i pasta aften med guiden (egen betaling)

Dag 2

Fra morgenstunden kører alle løbere og ledsagere til startområdet. For at gøre dagen til en ekstra sjov og festlig oplevelse for alle, opfordrer vi løbere til at klæde sig ud efter temaet ” Cinema”. På ruten vil der være depoter med vine fra de omkringliggende vingårde, så der er god mulighed for at Medoc Marathon bliver det mest festlige marathon, du kommer til at løbe. Der serveres selvfølgelig også vand.

Efter løbet er der mulighed for at deltage (mod ekstra betaling) i vores fælles sejrsmiddag sammen med guiden

Dag 3

Udflugtsdag til Atlanterhavet. Vi kører først til den spændende "østersby", Arcahon, hvor vi provianterer til picnic ved vandet. For dem der ønsker det, vil der i forbindelse med at vi spiser, være mulighed for at dyppe tæer i havet eller tage sig en dukkert. Herudover skal vi blandt andet se Europas største sandklit "Dune de Pilat", som ligger imponerende flot lige ved Atlanterhavet.

Turen varer ca. til kl. 18.00

Dag 4

Vi besøger et af områdets store vinslotte, Chateau Brane-Cantenac, som har en lang tradition for at producere kvalitets vine. På trods af innovation og ny teknologi, lægges der en stor dyd i at fastholde de gamle traditioner omkring vinproduktionen. Få et sjældent indblik i, hvordan vinproduktionen foregår på Chateau Brane-Cantenac

Turen varer ca. til kl. 14.00 - Efter vinsmagningen kan man enten tage tilbage til hotellet eller en tur til Bordeaux by.

Dag 5

Hjemrejse-dag

Løbefakta

Løbsdato: 10. september 2022
Start: 9:30
Deltagere:  8.500 
Tidsgrænse: 6,5 timer
Aldersgrænse: 21 år
   
Løbet siden: 1984
Temperatur: 20-25 grader
   
Terræn: Kuperet
Underlag: Asfalt og jordveje
Rute:  Se ruten her
   
Rekord mænd: 2:19:20 (1992) 
Rekord kvinder:  2:38:34 (1999)
   
Andet:  Lægeerklæring påkrævet

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

1 person. Forhåndsreservation til Medoc Marathon

UgeStartdatoSlutdatoVarighedPris pr. person 
3710-09-202211-09-20221 nætter1.000,- DKKBESTIL
UgeStartdatoVarighed
( nætter)
Pris pr. person 
3710-09-2022
-
11-09-2022
11.000,- DKKBESTIL
Praktiske Informationer

Præcise tider og datoer vides ikke for alle løb endnu, men vil tilgå så snart vi ved mere. Datoerne der ses herover er derfor vejledende.

Betingelser:

Ved køb af forhåndsreservationer gælder følgende regler:

 1. Det indbetalte beløb er et depositum, som ved den endelige booking indgår i betalingen for rejsen.
 2. Såfremt man afmelder sin interesse, eller ikke vil med på turen, når man får tilbuddet, mistes det indbetalte depositum.
 3. Såfremt man jfr. Pkt. 2 ikke vil med, men vil udskyde til et andet år, kommer man bagest i køen og det indbetalte depositum mistes.
 4. Det er ikke muligt at lave navneændring.
 5. Startnumre sælges ikke uden hotelophold.
 6. Er forhåndsreservationen gratis, er det samtidig gratis af afmelde sin interesse.

Gå til toppen af siden

Loading...