INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Tokyo Marathon 2020

Eksotisk, fremmedartet og en kæmpe oplevelse

Allerede nu kan du se frem til en rejse, du aldrig glemmer, fyldt med anderledes oplevelser og masser af nye indtryk 

In stock
Travel Code
M-JA-001
Rejsen
Tokyo er det nyeste medlem af Abbott World Marathon Majors, der endvidere omfatter London, Berlin, New York, Boston og Chicago.
 
Vi har været så heldige atter at få tildelt et antal startnumre til et af de løb i hele verden, som er allersværest at få adgang til, og hvor de 40.000 startnumre rækker som en dråbe i havet. Deltagerne på denne rejse får mulighed for at gå på opdagelse på egen hånd i den legendariske storby og få en bedre forståelse for Japan samt landets og byens unikke kultur. Under hele forløbet er der en kyndig dansktalende lokalkendt guide samt en rejseleder fra Marathon Travel Club, som er klar til at vejlede og hjælpe til.

Vi benytter offentlige transportmidler og spiser vores måltider på udsøgte restauranter. Skal du have Tokyo Marathon med på listen over gennemførte maratoner, skal du derfor tænke en del år frem.

Rejseplan
27. feb Afrejse fra Danmark
28. feb Ankomst til Tokyo - Sightseeing (Asakusa templet, Imperial Palace og Meiji helligdommen)
29. feb ”Friendship run” og Pre-registrering til Tokyo Marathon 2020, fritid i Tokyo
01. mar Tokyo Marathon 2020 – løbedag
02. mar Fridag i Tokyo på egen hånd
03. mar Hjemrejse (ank. samme dag i Danmark) eller tog til Kyoto med Guldtemplet og Nijo borgen
04. mar Kyotos kulturelle skatte og historiske templer
05. mar Udflugt til mindeværdige Hiroshima og guderne ø, Miyajima
06. mar Tog til Izu-Kogen. Overnatning på traditionel ryokan med varme kilder
07. mar Tog til Tokyo. Afskedmiddag
08. mar Hjemrejse (ankomst samme dag i Danmark)
Dagsprogram

27 feb: Afrejse fra Danmark (måltid på fly)

Vi mødes i Kastrup lufthavn kl. 13:30 i terminal 3 under uret, når alle er samlet tjekker vi ind og flyver med SAS direkte til Tokyo kl. 15:45.

Måltider samt ikke alkoholiske drikke til maden er inkluderet ombord.

Ønskers yderligere drikke, kan dette tilkøbes.

 

28 feb: Ankomst til Tokyo og sightseeing (morgenmad på fly, frokost)

Vi ankommer til Tokyo Narita lufthavn kl. 10:40 lokal tid. hvor vi sammen kører i bus ind Tokyo by. Undervejs vil vores guide Ethan byde velkommen til Japan og Tokyo, han vil fortælle os lidt om landet og byen. Vi vil også få praktisk information, så alle er klædt på dagene i Tokyo, en af verdens største om mest imponerende byer.

Vi starter med at besøge Asakusa Kannon Templet, der er Tokyos ældste og er tilegnet buddhismens gudinde for bamhjertighed, Kannon. Op til templet ligger Nakamise-gaden og her kan man købe traditionelle japanske varer til en rimelig pris.

Vi fortsætter til den centrale del af Tokyo og spiser en let frokost, inden vi går til Imperial Palace, hvor vi gør kort et stop ved ydermuren. Her finder man det største grønne areal i Tokyo, som mange af byens løbere benytter. Man må dog kun løbe rundt om, da paladset er et lukket område.

Vi slutter af med Meiji Jinjgu, en smuk shinto-helligdom der ligger midt i Yoyogi parken. Derefter kører vi til vores hotel og tjekker ind. Husk at holde jer i gang hele dagen, så kommer i nemmere over jetlag!

Kl. 19:30 mødes dem der har tilkøbt den valgfrie middag i lobbyen. Vi går til den nærliggende Aqua City, hvor vi får serveret en lækker buffet med både japanske og vestlige anretninger.

 

29 feb: (morgenmad)

Vi vågner op i en af verdenens største metropoler.

Kl. 08:30 går vi samlet over til Tokyo Big Site (nabo til hotellet), hvor vi skal pre-registreres til Tokyo Marathon 2020.

Kl. 09:30 Går starten på ”Friendship run” hvor der efterfølgende vil være lidt underholdning.

For dem der ikke skal løbe ligger dagen åben og I kan opleve Tokyo på egen hånd. Byen byder på dybe traditioner og en unik kultur sammensat med det nyeste nye gør byen helt unik. Tokyo har verdens mest innovative arkitektur og niché-butikker af enhver art. Den har også verdensrekord i Michelin-stjernede restauranter. Mad, historie, kultur, design eller god gammeldags ”people watching” - hvad I end interesserer jer for, kan I opleve det i en unik version i Tokyo. I kommer nemt ind til bydelene som f.eks. Shinjuku, Shibuya, eller Asakusa, fra Daiba station, som ligger lige ved siden af hotellet.

Kl. 18:45 går dem der har tilkøbt middagen denne aften til den nærliggende Aqua City, hvor vi får serveret en speciel pasta middag, perfekt for dagen inden løbet.

 

01 mar: Tokyo Marathon 2020 – løbedag! (morgenmad)

Tid til den store præstation!

Kl. 06:00 serveres morgenmaden

Kl. 06:45 Kører vi til bydelen Shinjuku, hvor Tokyo Marathon 2020 løber af stablen i dag, vi tager med metro til Shinjuku Station og går til startlinjen ved Tokyo Metropolitan Government Building, som ligger ca. 10 min. Væk.

Kl. 9:10 går startskuddet og du og næsten 40.000 andre løbere starter jeres 42 km lange løbetur gennem Tokyo by. Ruten på Tokyo Marathon er nøje planlagt og sørger for, at I får set alle byens vartegn på vejen. I starter blandt Shinjukus skyskrabere og fortsætter langs livlige gader til Kejserpaladset og Hibiya Park, hvor I får et grønt indslag. Derefter løber I forbi Tokyo Tower og videre sydpå langs den brede Hibiyadori vej hvor skyskrabere og ældre bygninger står side om side. I vender tilbage mod Tokyos absolutte centrum og når kort tid efter halvvejspunktet det glamurøse shopping-distrikt Ginza. I fortsætter forbi Nihonbashi-broen, et af Tokyos absolut vigtigste historiske steder. Broen her var endestationen for rejsende og centrum for al den handel, der langsomt forvandlede Tokyo fra en lille fiskerby til den massive metropol, vi kender i dag. Turen fortsætter til downtown området Asakusa, hvor I kommer forbi Asakusa Kannon Templet, Tokyos ældste tempel. I løber forbi verdens højeste tårn, det nyåbnede Tokyo Skytree og passerer verdens største fiskemarked Tsujiki. Sidste del af turen løber I over broer og småøer inden I når målstregen ved Tokyo Big Sight. Under hele turen er der masser af fremmødte folk, der nok skal heppe jer på vej, ligesom det pulserende byliv giver ekstra energi. Tokyo sover aldrig, heller ikke søndag morgen!
Resten af dagen har I naturligvis til fri afbenyttelse.

 

Der er shuttle bus tilbage til hotellet hver ½ time fra kl. 13:00 – 17:00

Kl. 18:00 bliver vi hentet og kører til sejrsmiddag, Celebration Six star Medal

Der er shuttle retur til hotellet enten kl. 20:30 – 21:00

 

02 mar: Tokyo på egen hånd (morgenmad)

I dag vil der være mulighed for at slappe af ovenpå løbedagen og opleve denne fantastiske by.

Hele dagen er til fri disposition. I kan f.eks. se på fascinerende arkitektur og moderne kunst i Tokyo Midtown, eller besøge den kontroversielle Yasukuni Helligdom, der er tilegnet de japanske døde i 2. verdenskrig. Shinjuku-området med skyskrabere så langt, øjet rækker, er et must-see. Her ligger også Tokyo Rådhus, hvor I gratis kan komme op og se en panorama udsigt over byen fra 45. etage. På skyfrie dage kan man se helt ud til Fuji-bjerget! Verdens største fiskemarked er værd at stå tidligt op efter og kan kombineres med en tidlig frokost med dugfrisk sushi. Ueno område har den store folkelige park og den store zoo med bl.a. pandaer er et godt bud, hvis vejret er godt. Endelig kan I også bare sidde og se på mennesker på en af byens mange caféer.

Kl. 18:30 mødes dem der har tilkøbt den valgfrie middag i lobbyen. Vi tager til bydelen Ginza, hvor vi vil spise en dejlig middag med en masse forskellige japanske specialiteter.

 

03 mar: Hjemrejse (morgenmad, måltider på fly / frokost) (undtaget hvis forlænget tur er valgt)

Kl. 09:15 tjekker vi ud fra hotellet og bussen kører os til Narita Lufthavn.

Kl. 10:30 tjekker vi bagage ind.  

Kl. 12:30 afgår SAS SK984 imod København.

Kl. 16:05 Ankomst i København

 

Hvis den forlængede 10-nætters tur er valgt fortsætter dagsprogramet som følger.

03 mar: Tog til Kyoto med Nijoborgen og Guldpavillonen:  (morgenmad/ medbragt frokost på toget)

OBS! Vi afleverer vores større bagage i lobbyen tidligt om morgenen, guiden vil oplyse tidspunktet.

Så bliver den sendt i forvejen til hotellet i Kyoto, da der ikke er så meget plads på toget og I medbringer blot jeres håndbagage.

Kl. 08:45 mødes vi i lobbyen og tjekker ud.

Kl. 09:00 kører bussen os til Shinagawa station. Her køber vi frokost som vi kan tage med på toget.

Kl: 10:10 afgår højhastighedstoget, shinkansen. Læn jer tilbage og nyd effektiviteten: togene forlader stationen på sekundet, der er sirligt rent og sæderne vender altid den rigtige vej! Vi mindes, at vi er langt hjemmefra, når vi ser rismarker, cedertræer og ikke mindst Fuji-bjerget flintre forbi med op til 300 km i timen. Ombord toget, spiser vi vores medbragte Obento, en japansk madpakke som er fast kutyme når man kører med regionaltog.

2½ time senere ankommer vi til Kyoto, hvor vi kan stille vores håndbagage på hotellet, inden vi straks tager ud og besøger nogle af byens historiske skatte. Kyoto var Japans hovedstad fra år 794 til 1868. Byen er domineret af sine 1200 templer og siges at være blandt de smukkeste byer i verdenen. Vi besøger Samuari-borgen Nijo og Zen-templet Guldpavillonen (Kinkakuji) der, som navnet antyder, er dækket helt af guld. Både Nijo-borgen og Guldpavilionen står på UNESCOs liste over verdens kulturskatte. Resten af eftermiddagen og aftenen er der fritid i Kyoto.

 

04 mar: Sightseeing i Kyoto med Sølvpavillonen, Filosofiens sti, Nanzenji og Nishiki (morgenmad, frokost)

Kl. 08:50 mødes vi i lobbyen.

I dag skal vi for alvor udforske hvad Kyoto gemmer på. Sammen med vores rejseleder tager vi afsted med privat bus og på gåben. Vi starter med den mere end 500 år gamle og meget smukke Sølvpavillon (der dog er lavet af træ!) og går derefter forbi flere templer og helligdomme på den smukke og meditative Filosofiens Sti. Vi fortsætter til det gamle Zen-tempel Nanzenji, der gemmer på imponerende strukturer og haver. Her er bl.a. den berømte "Tigre med Unger" stenhave, der efter sigende blev grundlagt for 500 år siden. Turen slutter i Nishiki markedet, som er Kyotos mad gade hvor vi spiser en dejlig frokost sammen.

Kl. 14:00 er der fritid, hvor vi kan udforske mere af byen på egen hånd, eller vi kan tage med turlederen tilbage til hotellet og hvile lidt, inden I selv kan gå ud og finde en spændende restaurant om aftenen. Der er mange gode restauranter i selve Kyoto station, der ligger lige overfor hotellet, så det er nemt. Spørg evt. guiden til råds, han kan i hvert fald anbefale en running-sushi på stationen, til dem der vil prøve det.

 

05 mar: Udflugt til Hiroshima og Miyajima (morgenmad, frokost)

I dag skal vi på en spændende heldagstur til historiske Hiroshima og den smukke Miyajima ø.

Kl. 07:00 går vi fra hotellet og tager Shinkansen fra Kyoto station imod Hiroshima.

Vi starter med at besøge Miyajima. Øen har siden gamle tider været et helligt pilgrimsmål, og var langt nok væk til ikke at blive ødelagt af atombomben. Den huser den smukke røde shinto-port til Itsukushima helligdommen, der er bygget på stolper i vandet for ikke at røre den hellige jord. Dalai Lama har flere gange har besøgt dette fascinerende sted, hvor selv hjortene er hellige.

Vi tager tilbage til Hiroshima, hvor der tid til frokost. Ideelt fra denne by skal vi spise Okonomiyaki, en japansk pandekage lavet med nudler, grøntsager og kød eller fisk. Man hælder en lækker brun sovs over hele pandekagen, og så er den klar. Lækkert og velsmagende! Efter frokost besøger vi det saglige, men rystende Fredsmuseum. Fredsparken ved siden af er en smuk og frodig park i centrum af byen, og vi går igennem denne park, og fordøjer de tanker museet sætter i gang. Vi er tilbage i Kyoto ca. kl: 20:00.

 

06 mar: Izu-Kogen Nationalpark og ryokan (morgenmad, frokost og aftensmad)

Kl. 09:00 vi mødes i lobbyen og tjekker ud.

OBS! Vi sender vores bagage direkte til Tokyo – det gør rejsen nemmere. Medbring derfor en mindre taske med plads til de fornødenheder du skal bruge de næste to dage! 

Med vores lette bagage går vi til stationen, hvor vi igen tager med det berømte japanske hurtigtog. Ombord toget nyder vi en japansk madpakke "Obento" til frokost. Vi kører hen til den naturskønne Izu-Kogen halvø, der ligger med Fujibjerget mod nord og Stillehavet på de andre sider. Efter ankomst er der tid til at gå rundt og beundre den storslåede og uspolerede natur. Om eftermiddagen tjekker vi ind på vores ryokan, et traditionelt japansk gæstgiveri, der har kurbad med vand fra vulkanske kilder. Brug eftermiddagen på at slappe af i badene og på jeres smukke traditionelle værelser, inden vi sammen nyder en middag bestående af udsøgt gourmetmad på vores ryokan. Glæd jer til at sove på den traditionelle japanske vis, på en futon direkte på gulvets bløde tatami-måtter – overraskende behageligt!

 

07 mar: Varme kilder og retur til Tokyo (morgenmad, aftensmad)

Kl. 08:00 serveres morgenmaden og vi kan måske lige nå et sidste bad i de varme kilder, inden vi tager til Tokyo.

For sidste gang tager vi Shinkansen højhastighedtoget, indtil Tokyo hvor vi har den sidste overnatning på rejsen.

Her er der fritid til at foretage den sidste shopping.

Kl. 18:30 mødes vi og tager toget til Shibuya bydelen der er kendt for det store kryds, hvor det siges en million mennesker passerer hver dag. Efter en lille sightseeingtur i området finder guiden vores lokale restaurant, hvor vi nyder en velfortjent og fælles afskedsmiddag.

Kl. 22:00 tager vi tilbage til hotellet med toget efter en god aften.

 

08 mar: Hjemrejse til Danmark (morgenmad, måltider på fly)

Denne morgen er det tid til at sige farvel til Japan.

Kl. 08:30 Vi tjekker ud af vores hotel og tager lufthavnstoget til Narita Lufthavn.

Kl. 12:30 afgår SAS SK984 imod København

Måltider samt drikke til maden er inkluderet ombord. Ønskers yderligere drikke, kan dette tilkøbes.

Kl. 16:05 ankomst til København,

 

Velkommen hjem, vi håber I har haft en god rejse.


Vores rejseleder

Ethan Monnot Weisgard
Født 1957 i Connecticut, USA. Flyttet til Danmark i 1969 

Forudsætninger:
At have det japanske samfund så tæt på livet som Ethan Weisgard har, samtidig med at have en lige så stor forståelse for, hvad der for udlændinge er så fremmed og specielt ved den japanske kultur, er den bedst mulige forudsætning for at kunne give andre et indblik i kulturen. Ethan har mærket kultursammenstødet på egen krop, hvilket gør at han ved præcis hvordan andre vil opleve det. Med disse erfaringer og med sin sympatiske og pædagoiske personlighed, har Ethan været meget vellidt som rejseleder siden samarbejdet startede i 2004.

Fakta:

 • Professionel musiker (trommeslager)
 • Aikido (japansk kampkunst) udøver og instruktør siden 1976.
 • Driver egen dojo (træningssted) »Copenhagen Aiki Shuren Dojo«.
 • Gradueret 6 Dan (6 grad sortbælte).
 • Underviser Aikido i Sverige, Danmark, Tyskland, Italien, USA, Rusland og Japan.
 • Japansk gift, har to børn.
 • Har studeret japansk siden 1985.
 • Har boet og rejst i Japan siden 1984.
 • Taler, læser og skriver japansk på højt niveau.
 • Tolk for japanske Aikido instruktører i Europa og Japan.
 • Arbejder free-lance som Japanese Language Tour/ transfer Assistent med japanske tur-grupper.
 • Arbejder som sprogkonsulent i forbindelse med japanske filmoversættelser. 
Bestil
Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Vælg antal af rejsende X
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

1 person. Delt dobbeltværelse 5 nætter

Fra 29,998,- DKK

1 person. Enkeltværelse 5 nætter

Fra 34,998,- DKK

1 person. Enkeltværelse 10 nætter

Fra 51,998,- DKK

2 personer. Dobbeltværelse 5 nætter

Fra 29,998,- DKK

2 personer. Dobbeltværelse 10 nætter

Fra 43,998,- DKK
Praktiske Informationer

Vigtig information omkring denne rejse:

 • Bestilling af denne rejse kræver en forudgående aftale om venteliste og indbetaling af 3.000 DKK pr. løber hos Marathon Travel Club.
 • Efter gennemført betaling af 1. rate vil dine allerede indbetalte 3.000 DKK pr. løber blive modregnet 2. rate.
 • Der skal indbetales 25% i 1. rate og 2. rate skal senest betales 90 dages før afrejsedagen.

 

Inkluderet i prisen:

Inkluderet i 5-nætters tur:

 • Fly t/r inkl. måltider ombord samt skatter og afgifter 
 • 4 nætter i delt dobbeltværelse med morgenmad på Grand Nikko Tokyo Daiba Hotel ****
 • Lufthavnsbus t/r
 • Sightseeing inkl. frokost og indgange
 • Startnummer, inkl. medalje, T-shirt og Asics official Jacket
 • Friendshiprun
 • "After run party"
 • Dansk rejseleder

 

Yderligere inkluderet i 10-nætters tur:

 • 3 overnatninger på Hotel New Miyako*** i Kyoto
 • 1 overnatning på Ryokan Hanafubukii Izu-Kogen
 • 1 overnatning på Shinagawa Prince Hotel*** i Tokyo
 • Morgenmad hver dag
 • 3 x frokost samt 2 x middage
 • Al transport og indgange jfr. program
 • Dansk rejseleder alle dage

Tilvalg:

Ønsker ikke startnummer (og medalje, T-shirt og Asics official Jacket) kr. -4.600


Muligheder for fællesspisning

Buffet (ekskl. drikkevarer) Fredag d. 28. feb  Restaurant Seascape Odaiba kr. 400
Pasta dinner (ekskl. drikkevarer) Lørdag d. 29. feb Restaurant La Pausa Odaiba kr. 260


Asics Official Jacket:

Alle løbere modtager den officielle jakke fra Tokyo Marathon 2020. Husk at tilvælge denne når I booker.


Størrelsesguide (unisex)

ASIA (JAPAN) XS S M L XL XXL
Højde (cm) 157-163 162-168 167-173 172-178 177-183 182-188
Bryst (cm) 81-87 85-91 89-95 93-99 97-103 101-107
Tajle (cm) 67-73 71-77 75-81 79-85 83-89 87-93Rejseforsikring:

Det gælder dit helbred og din tryghed, så køb en rejseforsikring fra Europæiske eller brug 5 min. på at undersøge, om den du har, er god nok.

Fra den 1. januar 2008 skal du selv betale alle omkostninger til hjemrejse, der skyldes sygdom og ulykker, da Det Gule Sygesikringsbevis ikke længere dækker hjemtransport. Derfor skal du altid have en rejseforsikring

 
 

Bemærk: Ændringer i programmet kan forekomme pga. vejr eller andre omstændigheder.

VIGTIGT: Hvis tasken er for stor, sender vi bagagen fra Tokyo til Kyoto – det gør rejsen meget nemmere. Medbring derfor en mindre taske med plads til et par dages fornødenheder (evt. brug jeres håndbagage til flyet).

Allergier: Turen inkluderer gastronomiske højdepunkter indenfor det japanske køkken. Har man allergi overfor en bestemt fødevare, SKAL dette oplyses inden afrejse (f.eks. skaldyr, lactose osv.). Allergier betragtes alvorligt i Japan og skal derfor ikke udnyttes pga. kræsenhed. 


Gå til toppen af siden