INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

BMW Berlin Marathon 2022

Weltklasse!

Danskerne elsker Berlin Marathon. Det kan både ses og ikke mindst høres på den 42,195 kilometer lange rute.

In stock
Travel Code
M-BE-001

Rejsen

Flere tusinde af løberne er danske og med over en million tilskuere, er der aldrig én, der mangler opbakning. Det er ruten, hvor alt fungerer og hvor opbakningen er storslået, både når det kommer til tilskuere men også i form af de mange bands og grupper, der entusiastisk underholder flere steder langs ruten.

Alle marathonløbere i Danmark ved, at Berlin Marathon er et af verdens bedste marathonløb og med mere end 45.000 deltagere også et af de største. Samtidig er løbet veltilrettelagt, det er sjovt, og det har en opbakning fra tilskuerne, der ikke findes mage til ret mange steder. Så der er vel ikke noget at sige til, at Berlin Marathon også er danskernes mest populære løb. 

De sidste mange år har forsalget til Berlin Marathon været så hektisk, at Berlin Marathon må melde udsolgt kort efter, at der er åbnet for salget. Heldigvis har vi som turoperatør garanterede startnumre, som sælges med ophold på én, to eller tre nætter på mange forskellige, gode og i forhold til start og mål velbeliggende hoteller. 

Slå rekord i Berlin

Berlin er blandt de seks World Marathon Majors og fostrer personlige rekorder og verdensrekorder. Netop i 2018 blev verdensrekorden slået igen. Denne gang skar 33 årige Eliud Kipchoge fra Kenya mere end et minut af Dennis Kimetto´s rekord fra 2014, der også blev sat i Berlin. Eliud Kipchoge kom ind i tiden 2.01.39. Bedste kvindelige løber i Berlin slog også tidligere rekord, idet Gladys Cheronoer løb på 02:18:11. Men mindre kan da også gøre det, og rigtig mange af deltagerne sætter deres egne personlige rekorder i Berlin på den flade og meget hurtige rute.

Europas mest populære løb

Tyskerne skal have stor ros for deres effektivitet og for et løb, hvor der er tjek på selv den mindste detalje – lige fra vi henter startnummeret på Expoen til selve løbet, der er totalt afspærret fra trafikken. Og naturligvis er forplejning og service undervejs og efter løbet upåklagelig. Efter et vel gennemført løb kan du sætte dig op i en af vores shutle-busser, der pendler fra mål området til de fleste af de hoteller vi bor på.

Heppere er meget velkommen

Heppere er særdeles vigtige at have med til Berlin. Det er dem der skaber den gode stemning rundt på ruten. Vi samler alle vore heppere lige efter starten ved Sejrssøjlen hvor løberne kun har løbet et par minutter. Når alle løberne er forbi her, går vi ned til stedet hvor løberne har tilbagelagt 21 km. Her hepper vi videre indtil vi går op til 37 km som faktisk ikke er mere end et par hundrede meter fra 21 km, idet løberne kommer tilbage til området inden de fortsætter op til målet.

Berlin med og uden løbesko

Marathonløberne oplever Berlins mange attraktioner under løbet, hvis de altså har øjne for dem – men ellers er der mulighed for det både før og efter løbet. Og det er ikke kun løberne, der sætter pris på Berlin Marathon, også de medrejsende ægtefæller, venner og børn er vilde med Berlin, fordi byen har en god atmosfære og byder på så mange spændende seværdigheder og shopping muligheder. Berlinerne er generelt meget venlige og imødekommende, og byen har alt, hvad du kan forvente af en moderne storby og metropol. Kultur og seværdigheder naturligvis: Oplev for eksempel nyt og gammelt byggeri i en charmerende blanding – andre steder præget af det gamle Østtyskland og mere sjældent end kønt. Se Rigsdagens enestående arkitektur. Fordyb dig i grænseflygtningenes historier og skæbner. Tjek Checkpoint Charlie. Gå Unter den Linden og igennem Brandenburger Tor.  

Eller tag på shopping og lad betalingskortet få motion i de små lækre butikker eller det kolossale KaDeWe – Kaufhaus Des Westens – som rent ud sagt er imponerende med en delikatesseafdeling på størrelse med en fodboldbane. Og alt i shop-in-shops med de kendte mærkevarer – dem alle sammen – og alt hvad man ellers kan forestille sig hører sig til i et shopping center.  

Tag også en slapper og nyd livet på en af de mange hyggelige cafeer eller spis på en af de spændende restauranter og find ud af, at det tyske køkken byder på meget andet og mere end Currywurst og Wienerschnitzel. 

Festmiddag

Søndag aften, når Berlin Marathon er vel gennemført, fester vi videre med en sejrmiddag i byen. Vi har valgt at denne aften skal være i det kendte Fjernsynstårn. Nyd den bedste udsigt over Berlin fra TV-tårnet på Alexander Platz, samtidig med at vi får en lækker 3 retters menu. Du bliver kørt fra dit hotel til og fra fjernsynstårnet.

Det er en god mulighed for at snakke med andre løbere og dele oplevelser og sjove historier. For én ting er sikkert: Du er ikke færdig med Berlin Marathon, når du løber over målstregen. Sejrsmiddagen er derfor en rigtig god måde at afslutte søndagen på. Og for de der ikke har fået nok, fester vi videre ude i byen.

Dagsprogram

Du kan vælge mellem ikke mindre end fire forskellige ture, når du rejser med Marathon Travel Club til Berlin Marathon. 

 • Ekspresturen fra lørdag til søndag
 • Den korte tur fra fredag til søndag
 • Den korte tur fra lørdag til mandag (mulighed for bus)
 • Den lange tur fra fredag til mandag (mulighed for bus)

Samtidig er det muligt at vælge både en af Marathon Travel Clubs komfortable og populære busture eller en kør-selv rejse. Uanset hvilken du vælger, er vi dog sikre på, at du får en fantastisk oplevelse i Berlin.

Nedenfor kan du se, hvad der sker på de forskellige dage. Dagene tager udgangspunkt i, at du har valgt en af Marathon Travel Clubs busture. Alle busser kører mod Berlin tidligt om morgenen både fredag og lørdag og samler op i Jylland, på Sjælland og på Fyn og ankommer til Berlin sidst på eftermiddagen. 

 

Fredag

Vi kører fra Danmark tidligt fredag morgen og ankommer til Berlin sidst på eftermiddagen. Herfra kører vi direkte mod Expoen for at hente startnumre, hvor der også er afsat tid til at se sig lidt omkring og få shoppet lidt. Fra Expoen kører vi direkte til hotellerne for at tjekke ind. 

Aftenen står herefter til fri disposition.

Lørdag

For dem som ankommer med bus lørdag til Berlin, kører vi direkte mod Expoen for at hente startnumre, shoppe og måske få lidt at spise. Efterfølgende kører busserne til hotellerne, hvor vi tjekker ind. 

Aftenen er efterfølgende på egen hånd.  

Søndag

Vi starter med morgenmad tidligt søndag morgen på alle hoteller (kl. 06.00). Herefter er der fælles afgang mod start for dem som vil med vores busser. 

Startskuddet går klokken 9.15 - 10.05 afhængig af hvilken startblok du er placeret i og herefter er de næste 42,195 på egen hånd men selvfølgelig med en masse af vores danskere heppere på sidelinjen. 

Efter løbet har vi shuttlebusser der kører fra sejrssøjlen til de fleste hoteller i tidsrummet 13.00-15.30.  

Om aftenen har vi arrangeret en festmiddag i Fjernsynstårnet for dem der ønsker at deltage. Her får vi noget godt at spise og snakker om løbet og viser medaljerne frem. Mange fester videre i Berlin efterfølgende.

Mandag

Hjemrejsen begynder over middag. Der er bagageopbevaring på hotellerne, og inden vi stiger i busserne og sætter kursen mod Danmark er der tid til at shoppe lidt, se lidt af byen eller måske bare sætte sig på en af de mange cafeer og nyde byen, det gode vejr og en kop kaffe. 

Løbefakta

Løbsdato: 25. september 2022
Start:  Kl. 09:15 - 10-05 i 4 bølger
   
Aldersgrænse:  18 år
   
Tidsgrænse løbere: 6 timer 15 min
Tidsgrænse skatere: 2 timer 30 min
   
Tidstagning: ChampionChip
Deltagere: 45.000
Løbet siden: 1974
   
Rekord mand: 2:01:39 (2018)
Rekord kvinde: 2:18:11 (2018)
   
Smartphone applikationer: Google Play
  Appstore

Kort

*Vi gør opmærksom på at kortet er vejledende og derfor ikke indeholder præcise angivelser.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato
HotelNætterPris pr. person
Motel One Kudamm ***
Læs mere
1/2/3
 
Fra 1.198,- DKK
Hotel Tiergarten Berlin***
Læs mere
1/2/3
 
Fra 998,- DKK
Hotel Berlin Central District****
Læs mere
2/3
 
Fra 2.898,- DKK
Best Western Plus Plaza Berlin Kurfürstendamm****
Læs mere
2/3
 
Fra 1.898,- DKK
Hotel Berlin****
Læs mere
2/3
 
Fra 2.598,- DKK
Hotel Pestana ****
Læs mere
3
 
Fra 3.698,- DKK
Motel One Upper West ***
Læs mere
2/3
 
Fra 1.898,- DKK
Motel One Tiergarten ***
Læs mere
2/3
 
Fra 1.698,- DKK

Vælg venligst antal rejsende og afrejsedato øverst i søgebaren. Tryk på 'SØG' derefter.

Praktiske Informationer

Mulige tillæg:

 • Bustransport
 • Startnummer
 • leje af chip
 • Sejrsmiddag i Fjernsynstårnet

Mulige tillæg:

Pris pr person:

Bustransport 

min. 700 DKK

 • Prisen afhænger af valg af opsamlingssted. Se mere på checkud-siden.
 • Bussen kører ikke til Hotel Tiergarten Berlin og kører kun hjem mandag.

Startnummer

 • Startnummer til Berlin Marathon
1200 DKK til 31. december. Herefter 1500 DKK
 • Skater only

1200 DKK til 31. december. Herefter 1500 DKK

 • Startnummer + Skater

2400 DKK til 31. december. Herefter 3000DKK

Chipdepositum

300 DKK

 • Der betales 300 kr. i depositum for chip. Af de 300 kr. er 100 kr. leje. Leveres chippem tilbage i målområdet, refunderes 200 kr. til din konto senest tre måneder efter rejsen.

Sejrsmiddag i Fjernsynstårnet

625 DKK

 • Sejrsmiddag søndag aften for de gæster, der først rejser hjem mandag. Vi fejrer dagens indsats med god mad og hyggeligt samvær i det kendte Fjernsynstårn. Tilmelding sker samtidig med rejsens bestilling. Pris er inkl. drikkevarer i to timer samt buskørsel til og fra stedet og entre til tårnet

Chip

En Chip er en elektronisk "tidtager" der monteres på din løbesko. Denne kan du købe gennem Marathon Travel Club i forbindelse med Berlin hel- eller halv marathon. Har du din egen Chip skal chipnummer oplyses på checkudsiden (efter du har trykket BESTIL herover).

Arrangøren af Berlin Marathon har bedt os overtage chipadministrationen. Det betyder, at det ikke længere er muligt at betale for køb af chip i Berlin. Marathon Travel Club tilbyder at du kan købe en chip til 300 kr. Så er chippen din og kan bruges til flere løb. 

Det er obligatorisk for alle løbere enten at medbringe egen chip eller købe/leje en hos os. 

Deleværelser:

Ved booking af et delt værelse kan vi ikke garantere, at du kommer til at bo med den person, som du evt. har ønsket. Samtidig forbeholder vi os retten til at opgradere dig til et enkeltværelse mod evt. tillæg, i det tilfælde at du har booket en plads i et delt værelse, og det ikke går op med rejsens totale antal af bookinger. 

Navneændringer

Du kan ændre navn på dit startnummer helt frem til den 1. august 2022 kl. 12.00. Det forudsætter dog, at du har købt dit startnummer hos Marathon Travel Club. Navneændringen gælder også for selve rejsen - herunder også hotellet. Pris kr. 500,00.

Gå til toppen af siden

Loading...