INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

BMW Berlin Marathon 2021

Weltklasse!

Danskerne elsker Berlin Marathon. Det kan både ses og ikke mindst høres på den 42,195 kilometer lange rute.

In stock
Travel Code
M-BE-001

Rejsen

Flere tusinde af løberne er danske og med over en million tilskuere, er der aldrig én, der mangler opbakning. Det er ruten, hvor alt fungerer og hvor opbakningen er storslået, både når det kommer til tilskuere men også i form af de mange bands og grupper, der entusiastisk underholder flere steder langs ruten.

Alle marathonløbere i Danmark ved, at Berlin Marathon er et af verdens bedste marathonløb og med mere end 45.000 deltagere også et af de største. Samtidig er løbet veltilrettelagt, det er sjovt, og det har en opbakning fra tilskuerne, der ikke findes mage til ret mange steder. Så der er vel ikke noget at sige til, at Berlin Marathon også er danskernes mest populære løb. 

De sidste mange år har forsalget til Berlin Marathon været så hektisk, at Berlin Marathon må melde udsolgt kort efter, at der er åbnet for salget. Heldigvis har vi som turoperatør garanterede startnumre, som sælges med ophold på én, to eller tre nætter på mange forskellige, gode og i forhold til start og mål velbeliggende hoteller. 

Busrundtur med bus

Lørdag formiddag har vi arrangeret en kombineret byrundtur og banevisning i bus med en dansk guide som er bosiddende i Berlin. Her ser vi alle de populære steder i Berlin samtidig med, at vi også kommer forbi en del af marathonruten. En rigtig god og populær tur, hvor du får inspiration til, hvad du skal lave og se udover at løbe. 


Festmiddag

Søndag aften, når Berlin Marathon er vel gennemført, fester vi videre med en sejrmiddag i byen. Vi har valgt at denne aften skal være i det kendte Fjernsynstårn. Nyd den bedste udsigt over Berlin fra TV-tårnet på Alexander Platz, samtidig med at vi får en lækker 3 retters menu. Du bliver kørt fra dit hotel til og fra fjernsynstårnet.

Det er en god mulighed for at snakke med andre løbere og dele oplevelser og sjove historier. For én ting er sikkert: Du er ikke færdig med Berlin Marathon, når du løber over målstregen. Sejrsmiddagen er derfor en rigtig god måde at afslutte søndagen på. Og for de der ikke har fået nok, fester vi videre ude i byen.

Dagsprogram

Herunder ser du et programforslag - der kan forekomme ændringer fra år til år

Du kan vælge mellem ikke mindre end fire forskellige ture, når du rejser med Marathon Travel Club til Berlin Marathon. 
 • Ekspresturen fra lørdag til søndag
 • Den korte tur fra fredag til søndag
 • Den korte tur fra lørdag til mandag
 • Den lange tur fra fredag til mandag

Samtidig er det muligt at vælge både en af Marathon Travel Clubs komfortable og populære busture eller en kør-selv rejse. Uanset hvilken du vælger, er vi dog sikre på, at du får en fantastisk oplevelse i Berlin.

Nedenfor kan du se, hvad der sker på de forskellige dage. Dagene tager udgangspunkt i, at du har valgt en af Marathon Travel Clubs busture. Alle busser kører mod Berlin tidligt om morgenen både fredag og lørdag og samler op i Jylland, på Sjælland og på Fyn og ankommer til Berlin sidst på eftermiddagen. 

 

Fredag

Vi kører fra Danmark tidligt fredag morgen og ankommer til Berlin sidst på eftermiddagen. Herfra kører vi direkte mod Expoen for at hente startnumre, hvor der også er afsat tid til at se sig lidt omkring og få shoppet lidt. Fra Expoen kører vi direkte til hotellerne for at tjekke ind. 

Aftenen står herefter til fri disposition.

 

Lørdag

Vil du på en byrundtur med bus har vi kl. 9,00 en bustur i samarbejde med vore dansktalende tyske guider. Det er en kombineret sightseeing og banevisning med bus, hvor vi ser en masse af de populære og historiske steder i Berlin samtidig med, at vi også kører forbi og ser lidt af søndagens maratonrute. 

For dem som ankommer med bus lørdag til Berlin, kører vi direkte mod Expoen for at hente startnumre, shoppe og måske få lidt at spise. Efterfølgende kører busserne til hotellerne, hvor vi tjekker ind. 

Aftenen er efterfølgende på egen hånd.  

 

Søndag

Vi starter med morgenmad tidligt søndag morgen på alle hoteller (kl. 06.00). Herefter er der fælles afgang mod start for dem som vil med vores busser. 

Startskuddet går klokken 9.15 - 10.05 afhængig af hvilken startblok du er placeret i og herefter er de næste 42,195 på egen hånd men selvfølgelig med en masse af vores danskere heppere på sidelinjen. 

Efter løbet har vi shuttlebusser der kører fra sejrssøjlen til de fleste hoteller i tidsrummet 13.00-15.30.  For de hurtige løbere der har valgt hjemrejse søndag er der hjemrejse efter nærmere anvisning kl. 16,15. Husk hvis du er med bus og tager mere end 4½ time om at løbe er det nok bedst at blive til om mandagen.

Om aftenen har vi arrangeret en festmiddag i Fjernsynstårnet for dem der ønsker at deltage. Her får vi noget godt at spise og snakker om løbet og viser medaljerne frem. Mange fester videre i Berlin efterfølgende.

 

Mandag

Hjemrejsen begynder over middag. Der er bagageopbevaring på hotellerne, og inden vi stiger i busserne og sætter kursen mod Danmark er der tid til at shoppe lidt, se lidt af byen eller måske bare sætte sig på en af de mange cafeer og nyde byen, det gode vejr og en kop kaffe. 

Løbefakta

Løbsdato: 26. september
Start:  Kl. 09:15 - 10-05 i 4 bølger
   
Aldersgrænse:  18 år
   
Tidsgrænse løbere: 6 timer 15 min
Tidsgrænse skatere: 2 timer 30 min
   
Tidstagning: ChampionChip
Deltagere: 45.000
Løbet siden: 1974
   
Rekord mand: 2:01:39 (2018)
Rekord kvinde: 2:19:12 (2005)
   
Smartphone applikationer: Google Play
  Appstore

Kort

*Vi gør opmærksom på at kortet er vejledende og derfor ikke indeholder præcise angivelser.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato
Ingen værelser fundet

Vælg venligst antal rejsende og afrejsedato øverst i søgebaren. Tryk på 'SØG' derefter.

Praktiske Informationer

Vigtig information til gæster der har forudbestilt:

 • Efter gennemført betaling af 1. rate vil dine allerede indbetalte penge blive modregnet 2. rate.

Mulige tillæg:

 • Bustransport
 • Startnummer
 • Køb af chip
 • Sightseeing om lørdagen
 • Sejrsmiddag i Fjernsynstårnet

Mulige tillæg:

Pris pr person:

Bustransport (Ikke muligt på Hotel Steglitz****)

min. 700 DKK

 • Prisen afhænger af valg af opsamlingssted. Se mere på checkud-siden.

Startnummer

 • Startnummer til Berlin Marathon
1500 DKK
 • Skater only

1500 DKK

 • Startnummer + Skater

3000 DKK

Køb af chip

300 DKK

 • Læs mere herunder

Sightseeing om lørdagen

150 DKK

 • Tre timers byrundtur i bus lørdag kl. 12.30 med dansktalende guide, der er bosiddende i Berlin

Sejrsmiddag i Fjernsynstårnet

345 DKK

 • Sejrsmiddag søndag aften for de gæster, der først rejser hjem mandag. Vi fejrer dagens indsats med god mad og hyggeligt samvær i det kendte Fjernsynstårn. Tilmelding sker samtidig med rejsens bestilling. Pris eksl. drikkevarer, men inkl. buskørsel til og fra stedet og entre til tårnet

Chip

En Chip er en elektronisk "tidtager" der monteres på din løbesko. Denne kan du købe gennem Marathon Travel Club i forbindelse med Berlin hel- eller halv marathon. Har du din egen Chip skal chipnummer oplyses på checkudsiden (efter du har trykket BESTIL herover).

Arrangøren af Berlin Marathon har bedt os overtage chipadministrationen. Det betyder, at det ikke længere er muligt at betale for køb af chip i Berlin. Marathon Travel Club tilbyder at du kan købe en chip til 300 kr. Så er chippen din og kan bruges til flere løb. 

Det er obligatorisk for alle løbere enten at medbringe egen chip eller købe en hos os. 

Navneændringer

Du kan ændre navn på dit startnummer helt frem til den 1. august 2021 kl. 12.00. Det forudsætter dog, at du har købt dit startnummer hos Marathon Travel Club. Navneændringen gælder også for selve rejsen - herunder også hotellet. Pris kr. 500,00.

Gå til toppen af siden

Loading...