London calling

London Marathon er et af verdens vigtigste maratonløb, og dermed også det af de seks World Marathon Majors, det er sværest at få et startnummer til. London Marathon er primært bygget op omkring en række velgørende institutioner, og er man ikke en af disse institutioner, er det stort set umuligt at købe et startnummer. Hos Marathon Travel Club får vi typisk 50 startnumre stillet til rådighed, men efterspørgslen efter disse er stor, og der er derfor udsolgt de næste år frem. Så hvis du drømmer om at gennemføre London og de seks World Marathon Majors, skal du tænke nogle år frem. 
 

42,195 km gennem skønne London

Når du engang har fået fingrene i et startnummer, ja så vil du også opleve et fuldstændig fantastisk og ikke mindst gennemført maratonløb, hvor alt er velorganiseret og bare fungerer. Selve løbet er en smuk sightseeingtur gennem London, der som metropol har virkelig meget at byde på. 

Ruten er kendt for at være hurtig, både fordi den er flad og på grund af det milde engelske forårsklima. 

Klik her og se oversigten over vores løb og hvornår du kan forhåndsreservere dit startnummer til London Marathon.

 

Løbeavisen lever i bedste velgående elektronisk. Hvis du vil opdateres med alle vores nye rejsetilbud, gode tips og tricks til løbere på alle niveauer.Tilmeld