Kombinationsrejse New York, Niagara vandfaldene, Amishfolket og Washington DC (9 nætter)

Du kan vælge at kombinere din storbyferie i New York med en 4 dages tur til de storslåede vandfald Niagara Falls, og hvor vi også besøger Amish Country, hvor befolkningen lever et enkelt og stilfærdigt liv med hårdt fysisk arbejde, og på mange måder som om tiden ikke har forandret sig fra da de kom til USA i slutningen af 1700- og starten af 1800-tallet. Den næstsidste dag ankommer vi til Washington, således at vi om aftenen og sidste dag har tid til at besøge mange af de kendte steder som Arlington, Det hvide hus, Pentagon og de store mindesmærker.

Denne tur starter fra Danmark onsdag den 31. oktober med SAS. Vi er 6 nætter i New York indtil tirsdag den 6. november, hvor vi fra morgenstunden kører i bus nordpå mod Niagara.

Niagara Falls

Vi nyder en afslappende og smuk tur gennem det farverige Appalache-bjergområde til Niagara Falls. Undervejs oplever vi de små amerikanske byer langs motorvejen og sidevejene på vej til Canada. Vi krydser ind i Canada ved Niagara Falls, et syn alle bør opleve mindst én gang i deres levetid. Om aftenen er der mulighed for at nyde aftensmaden på den berømte Skylon Tower, der giver dig en vidunderlig udsigt over de mest spektakulære vandfald i verden. Der vil også være mulighed for at gå på Casino. Overnatning på Ramada Inn ved Niagara Falls.

På anden dagen ser vi de fantastiske vandfald på tæt hold. Vi vil føle deres magt under vores fødder og komme til stedet, hvor de bedste billeder tages af faldene. Der vil være mulighed for at gå bag vandfaldene, en oplevelse kaldet “Journey Behind the Falls”. Hvis vejret tillader sejler vi en tur på floden helt hen til vandfaldene, hvilket er en meget spektakulær oplevelse.

 

Efter dette kører vi en smuk tur langs Niagara Parkway for at se den dramatiske Whirlpool, hvor vandet tvinges rundt i hvirvler, som ingen personer har været i stand til at svømme i. Vi ser det enorme Niagara vandkraftværk, der er bygget for at aflede vand fra floden til det lavere punkt ved den smukke lille by Niagara on the Lake. Vi har tid til en gåtur i den charmerende hovedgade og til at nyde byen, og du kan vælge at spise frokosten i en af de mange restauranter og shoppe lidt souvenir fra Canada. Efter frokost vil vi se mere af det charmerende Niagara vinområde og gøre stop for en vinsmagning, inden vi kører mod grænsen igen

På besøg i Amish Country

Vi krydser grænsen tilbage til USA og begynder at køre sydpå mod Amish Country. Vi stopper for overnatning ved hotel Ramada nær Corning.

På tredjedagen fortsætter vi den smukke tur gennem bjergene og besøger Amishfolket, der stadig bruger heste til at arbejde i markerne på deres gårde og til transport. Du møder befolkningen og har mulighed for at se de smukke tæpper og andet håndarbejde, de laver. Vi besøger også et autentisk Amishhus og et gårdmuseum, hvor du kan se, hvordan Amishfolket lever. Vi vil også nyde landskabet og se gårde og små byer i Lancaster County, inden vi sidst på dagen ankommer til Washington, hvor vi overnatter i Washington.

Tilbage fra Washington

Den sidste dag har vi til at besøge de kendte steder i Washington. Efter morgenmaden besøger vi Arlington-kirkegården, hvor der brænder en evig flamme ved John F. Kennedys gravsted. Vi fortsætter og ser Pentagon og kører derefter til Lincoln, Korea og Vietnam mindesmærker. Vi kommer til det 3,5 km lange grønne område kaldet The National Mall. Parken er hjemsted for mange af byens mest kendte landemærker og monumenter og har været stedet, hvor der er holdt mange verdensberømte taler gennem tiderne. Vi slutter vores tid i denne smukke by med stop ved præsidentens hjem og kontor, Det Hvide Hus og også Capitol Building, hvor den amerikanske kongres mødes. Om eftermiddagen vil vi nå frem til Washington Dulles International Airport for at flyve direkte hjem til Danmark.

 

Se prisen for denne rejsekombination her

Løbeavisen lever i bedste velgående elektronisk. Hvis du vil opdateres med alle vores nye rejsetilbud, gode tips og tricks til løbere på alle niveauer.Tilmeld