INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Valencia Halvmaraton 2021 (Trinidad Alfonso EDP Valencia Half Marathon)

Super Half Marathon

Valencia halvmaraton er kåret til det bedste halvmaraton i HELE Spanien, og har i år 30 jubilæum! Så se frem til et uforglemmeligt løb, i fantastiske omgivelser! 

In stock
Travel Code
M-VA-001

Rejsen

Valencia er en storby på alle niveuaer.

Og, er en fantastisk hovedstad for sport og specielt løb. Men det er ikke alt hvad Valencia har at byde på. Byen tilbyder sine besøgende, mange kulturelle, kulinariske og tourist begivenheder, udover deres enestående løb!

Valencia er blevet en af de mest dynamiske tourist destinationer de seneste år. Byen har utrolig meget at tilbyde, på tværs af alle aldersgrupper. Den kombindere historie, tradition og mordernitet, på en overraskende måde. Byen er en anderledes traditionel, innovativ by rig på kontraster. Byens arkitekture strækker sig fra 1. århundrede, helt frem til det futuristiske 21. århundrede. Med sine middelalderlige slotte og tårne, til moderne bygninger med hyggelige små butikker, til store shopping-centre, har Valencia det hele! Og naturligvis er der fabelagtige steder, til at finde en bid mad, eller nyde en drink. 

Valencia Half Marathon - 30 års jubilæum 

Valencia halv maraton byder til et fantastisk løb, på deres 30 års jubilæum, som selvfølgelig skal fejres på manér! Trinidad Alfonso EDP València Half Marathon, er et af de største sportsbegivenheder, i det spanske efterår. Denne udfordring byder mænd og kvinder, til et fantastisk løb rundt i et kredsløb om Valencias bymidte. Valencia halv marathon er det hurtigste løb på distancen, og holder på verdensrekorden på kvinder, og er blevet kåret til det bedste halv maraton i Spanien, af Royal Spanish Athletics Federation (RFEA). 

Super Halfs

Valencia Half Marathon er en del, af de løb som kaldes Super Halfs. Super Halfs er 5 halvmaraton løb, som er placeret under én fane, for at promovere løb, bæredygtighed og turisme i alle byerne. De fem løb er placeret i 5 særlige byer, som alle har stor fokus på, kvalitet, beliggenhed, popurlaritet og deres fokus på bæredygtighed. De fem byer er: Valencia, København, Prag, Lissabon og Cardiff. I alle byerne er der masser af muligheder, for at få en på opleveren, udover selve løbet. Alle værtsbyerne forpligter sig, på en række bæredygtigemål, som skal overholdes, for at reducere CO2-aftrykket af begivenheden. 

Must see i Valencia

En af de ting som folk associerer Spanien med, er den høj temperatur og mange solksindsdage i landet. Derfor er det oplagt under sit besøg, at slå et smut forbi de lækre strande i Valencia. Valencia har en bred kystlinje, med masser af sandstrande, hvor omgivelser til at nyde sin paella og sangria, bliver simpelthen ikke bedre. Strandene ligger minutters gang fra centrum, og bliver derfor ikke mere tilgængeligt, for dig som besøgende. 

Torres de Serranos er den ældgamle indgang, gennem den faldet bymur til Valencia. Dette historiske monument stammer tilbage fra det 14. århundrede, og har i flere århundrede, været med til at forsvare Valencia fra deres fjender. Desuden er der en skøn udsigt, udover den smukke by fra tårnene. Det er muligt at komme op i tårnene, for et beskedent beløb. 

I Valencias hjerte finder du katedralen over dem alle, som du ikke vil gå glip af under dit besøg i Valencia. I Valencias katedral findes den såkaldte Hellige Gral, som siges at være det bæger, som Jesus drak af under den sidste nadver. Den Hellige Gral kan beskues igennem beskyttet glas, i et sideliggende kapel i højre side. Udover denne smukke katedral, som er en historisk og visuel oplevelse i sig selv, kan der hver torsdag kl. 12 på bagsiden af katedralen, overværge den såkaldte Tribunal Del Agua, her samles nogen lokale for at afgøre uenighederne om vandkanalerne i Valencia. Denne tusind år gamle tradition, er bekendt af mange turister, så kom i god tid. 

Har du børn med på din ferie, er Valencias moderne zoologiske have, Bioparc Valencia, en oplagt mulighed. Parkens mission er at skabe bevidsthed omkring, at bevare og og opretholde de naturlige økosystemer for dyrene. Parken har mange dyr i fangenskab, men gør en kæmpe indsat for, at dyrene får en sund og naturlig kost, og lever under de samme forhold som i naturen. Bioparc Valencia har mere end 100.000 kvadratmeter, engageret til det afrikanske kontinent, hvor det bl.a. er muligt at se gazeller, krokodiller, giraffer, elefanter og meget mere! 

Indkvartering

AC Hotel Valencia ****

AC Hotel Valencia er et moderne og elegant hotel, som ligger helt centralt i Valencia, og oveni købet på en sidegade fra selve løberuten. Hotellet har aircondition, parketgulv, minibar og badeværelse med hårtørrer og meget mere!

Hotellet restuarant serverer et flæng af middelhavsretter, tilbedredt på friske råvarer. Der serveres en varrieret morgenbuffet, hvilket er inkl. i prisen

Desuden er den gratis wi-fi over hele hotellet, og mulighed for at låne en computer gratis, som har internet og en printer tilsluttet. 

  Kort og godt

 • 174 værelser
 • Betalt Parkerings muligheder
 • Gratis wi-fi 
 • Trænings- og motionscenter
 • Ikkeryger-hotel
 • Restuarant og bar på hotellet
 • Børne / familievenligt hotel
 • Check-in: 15:00-23:59 
  Check-out: Inden klokken 12:00
 • 24-timer room service 

Løbsfakta for 2021

Løbsdato:  24. oktober 2021
Start: Kl. 08:30 til 11:12
Løbere der gennemføre indenfor 1 time, 45 minutter og 59 sekunder.  Kl. 8:30
Løbere der gennemføre mellem 1 time og 46 minutter, og 1 time, 59 minutter og 59 sekunder Kl. 8:36
Løbere der gennemføre efter 2 timer Kl. 8:42
Tidsgrænse: 2 timer og 30 minutter
Temperatur: 13-23 grader
Antal deltagere: 15.000+
Løbet siden: 1990
Terræn: Lettere kuperet
Underlag:  Asfalteret
Rute: Se kort
Rekord mand: 58:18
Rekord kvinde:  1:04:51

Kort

*Vi gør opmærksom på at kortet er vejledende og derfor ikke indeholder præcise angivelser.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Valencia Halvmaraton 2021 (Trinidad Alfonso EDP Valencia Half Marathon)
Jeg accepterer Marathon Travel Club Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Praktikse oplysninger:

 • Der skal indbetales 30% i 1. rate og 2. rate skal senest betales 120 dages før afrejsedagen.
 • Transfer fra hotellet til lufthavnen t/r på egen hånd og for egen regning.
 • Man skal være fyldt 18 år for at deltager
 • Vi tilbyder kun 20 startnumre i alt 

Prisen inkluderer:

 • Skatter og afgifter

 • 3 nætter inkl. Morgenmad på AC Hotel Valencia

 • Lokal Guide

Tilvalg:

 • Startnummer
 • Ekstra nat - pris afhænger af værelsestype


Transport:

Transport er IKKE inkluderet i prisen. Du skal selv finde transport til Valencia. Her er der mulighed for kør-selv, fly og tog. 

Gå til toppen af siden