London Half Marathon – eller mere præcist the Royal Parks Foundation Half Marathon

Et super godt alternativ til London Marathon

Hvad end du vil prøve kræfter af med 42 eller 21 km, så er London byen for dig! Mulighederne er mange, og der findes noget for enhver smag 

London Half Marathon - Et super godt alternative til London Marathon

London Marathon er et af verdens mest eftertragtede maratonløb, men da det er et rendyrket charity-løb, er det stort set umuligt at få startnumre til; hos Marathon Travel Club har vi således ventelister flere år frem.

Men fortvivl ikke – hop i stedet med på Londons bedste halvmarathon sammen med 16.000 andre heldige løbere, der får den smukkeste tur gennem London og de mange imponerende parker.

Royal Parks er en 10 år gammel organisation, der bl.a. arbejder for at bevare byens grønne åndehuller med 130.000 træer og planter og et rigt dyreliv samt restaurere de 280 historiske monumenter og – ikke mindst – samle borgerne om fælles sports- og kulturaktiviteter.

Starten går klokken 09.00 i Hyde Park, der med gyldent efterårsløv og morgensol byder på de mest perfekte omgivelser at starte dagen på. Og så går det ellers derudad via Green og St James Parks, forbi Buckingham Palace mod Themsen – så allerede i løbet af de første kilometre oplever du nogle af Londons mest imponerende seværdigheder, som får dig til at glemme ømme ben og trætte muskler. Houses of Parliament, London Eye, Blackfriars Bridge, Admirals Arch, Kensington Palace, Royal Albert Hall… pust – og pludselig er du tilbage i Hyde Park, hvor resten af ruten snor sig ind og ud, op og ned, hele tiden afvekslende. De sidste 800 meter går det nedad, hvilken skøn måde at slutte på.

Der er rigeligt med depoter med vand og energidrik, musik og underholdning undervejs og både stemning og humør er højt.

Er du mere til ekstremløb, kan du være heldig at få et startnummer til det 50 km løb, der arrangeres ved samme lejlighed. Det er et enestående smukt og velorganiseret løb.

Læs mere
per side

2 Items

Oplev et fantastisk løb i altid skønne London

Oplev den fantastiske atmosfære, der opstår, når 16.000 løbere samles for at løbe London Halvmarathon. Se nogle af byens meste berømte områder, og deltag i en løbefest uden lige. 


  • Ingen dato sat
  • 7 nætter
Forespørg
Én af de 6 Major Marathons

Er benene eventyrlystne? London kalder på dig! London Marathon er et af de største maratonløb i verden, og det er en vidunderlig oplevelse at lade løbeskoene bære dig gennem den skønne storby.


  • Ingen dato sat
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra København
  • 3 nætter
Forespørg

Oplev London 

London er en fantastisk by, og du får tid til også at opleve byen som turist. Med et utal af seværdigheder, spændende restauranter og gode pubber, teater og musicals for enhver smag og shopping, der sætter dit betalingskort på overarbejde, er det bare om at vælge.

Vi bor på Hotel St Giles i Londons West End, centralt beliggende og tæt på seværdighederne, som du også kan opleve på en byrundtur med dansk guide. Der er kun 50 m til undergrundsbanen og butikkerne på Oxford Street ligger lige om hjørnet.

Se alle vores halvmaraton her.