INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Forhåndsreservation til New York City Half Marathon

Run The Big Apple

Løb 21 km gennem New Yorks sprudlende gader fulde af liv 

In stock
Travel Code
M-NY-002-F

Forhåndsreservation

Ved køb af forhåndsreservationer gælder følgende regler:

 1. Det indbetalte beløb er et depositum, som ved den endelige booking indgår i betalingen for rejsen.
 2. Såfremt man afmelder sin interesse, eller ikke vil med på turen, når man får tilbuddet, mistes det indbetalte depositum.
 3. Såfremt man jfr. Pkt. 2 ikke vil med, men vil udskyde til et andet år, kommer man bagest i køen og det indbetalte depositum mistes.
 4. Det er ikke muligt at lave navneændring.
 5. Startnumre sælges ikke uden hotelophold.
 6. Er forhåndsreservationen gratis, er det samtidig gratis af afmelde sin interesse.

Rejsen

Er du, ligesom os, stor fan af halvmarathondistancen? Så skal du prøve at løbe New York City Half Marathon sammen med mere end 20.000 andre løbere ligeligt fordelt på mænd og kvinder fra hele verden. Det er et fantastisk løb i en fantastisk by og med en stemning, der siger spar to. Er der noget de amerikanere har styr på, ja så er det at heppe. Og man kan simpelthen ikke undgå at komme til at føle sig som noget ganske særligt. 

Marathon Travel Club har i mange år været officiel turoperatør til New York Road Runner's løb i New York. Alle kender New York City Marathon som et af verdens allerstørste og mest populære løb. Men også lillebroderen, New York City Half Marathon, er super populær og helt sikkert et godt valg til dig som elsker løb og oplevelser ud over det sædvanlige. Og så har vi i 2019 fået særdeles gode priser som kommer dig tilgode.

 

Ruten - 21 km lang drømmetur 

Ruten, der i mange år startede i Central Park og blev afviklet på Manhattan, er fra 2018 ændret og optimeret, så den løbes i både Brooklyn og på Manhattan. Den starter fra Grand Army Plaza i bydelen Brooklyn og krydser over et af New Yorks vartegn Manhattan Bridge hvor du får et fantastisk view til alle skyskraberne. Videre gennem Lower East Side hvor den drejer ind på 42. gade, via Times Square med retning mod Central Park, byens grønne åndehul hvor målet er. Kort sagt en cocktail af det bedste fra Manhattan og hvor 21 km er én stor fest. 

Turen med Marathon Travel Club 

Når du rejser med Marathon Travel Club til New York er du sikker på at have erfaring om byen med dig på hele turen. Vi har rejseleder med hele vejen. Vi flyver direkte med SAS fra København til New York, hvorefter der er transfer til hotellet tur-retur. Vi bor på The Watson Hotel (tidligere Holiday Inn Midtown), der ligger et par hundrede meter fra mål området, så du er lige om hjørnet, når du kommer i mål og kan hurtigt komme på hotellet igen.

Om lørdagen kan du deltage i udflugten som vi kalder "New York like a Newyorker". Det er en gåtur i det sydlige Manhattan med vores lokale dansktalende guide, som tager os med på en rigtig spændende oplevelse, hvor vi ser mange af de kendte steder i New York som for eksempel Wall Street, City Hall, Brooklyn Bridge, Chinatown, Little Italy, SOHO, Greenwich Village og Times Square. Og selvfølgelig det helt friske Wold Trade Center og New Yorkernes nye afslapningssted "The Highline".

Søndag aften går vi traditionen tro ud og spiser på en nærliggende restaurant og fejrer dagens begivenheder. En hyggelig aften i selskab med løbere og heppere.

Om mandagen vil der være mulighed for at deltage i en fælles cykeltur på Manhattan og Brooklyn. Vi lejer cykler i en nærliggende cykeludlejning. Det vil koste 250 kr. for en hel dag inkl. hjelm. Vi cykler en tur rundt på Manhattan og spiser frokost på pizza restaurant Grimaldi's under Brooklyn Bridge og fortsætter så ovre i Brooklyn med at køre gennem det fasinerende jødekvarter Williamsburg og tilbage til Manhattan via Williamsburg Bridge. En rigtig god tur.

Vælger man at tage med på den lange tur, er der mulighed for at tage en tur ud til det populære outletcenter Woodbury Commen med mere end 220 specialforretninger, hvor man kan købe kendte tøjmærker med stor rabat. Turen vil koste ca. 300 kr. og inkluderer en billet med bus til og fra Woodbury Outlet plus et gratis VIP kuponhæfte (værdi $10) med hundredvis af dollars i ekstra besparelser, en komplet oversigt over butikker, opdateret udsalgs- og event information samt åbningstider.   

Det kan også være, at du vil kigge mere på byen, og så er det faktisk kun at vælge ud, hvad du gerne vil se og opleve, for du kan ikke nå det hele, uanset hvor langt du går, eller hvor længe du bliver. New York bliver man aldrig færdig med. 

Så tag beslutningen nu. Tag din kæreste og/eller familie med som måske ikke løber, der er noget for alle I denne fantastisk by. Er du alene er det helt i orden - du kommer ikke til at kede dig.  

Bestil

1 person. Forhåndsreservation til New York City Half

UgeStartdatoSlutdatoVarighedPris pr. person 
1113-03-202213-03-20220 nætter2.000,- DKKBESTIL
UgeStartdatoVarighed
( nætter)
Pris pr. person 
1113-03-2022
-
13-03-2022
02.000,- DKKBESTIL
Praktiske Informationer

Præcise tider og datoer vides ikke for alle løb endnu, men vil tilgå så snart vi ved mere. Datoerne der ses herover er derfor vejledende.

Betingelser:

Ved køb af forhåndsreservationer gælder følgende regler:

 1. Det indbetalte beløb er et depositum, som ved den endelige booking indgår i betalingen for rejsen.
 2. Såfremt man afmelder sin interesse, eller ikke vil med på turen, når man får tilbuddet, mistes det indbetalte depositum.
 3. Såfremt man jfr. Pkt. 2 ikke vil med, men vil udskyde til et andet år, kommer man bagest i køen og det indbetalte depositum mistes.
 4. Det er ikke muligt at lave navneændring.
 5. Startnumre sælges ikke uden min. 4 nætters hotelophold.
 6. Er forhåndsreservationen gratis, er det samtidig gratis af afmelde sin interesse.

Ved tilmelding til venteliste betales et beløb i depositum for at stå på listen. Beløbet indgår i betaling for rejsen såfremt vi har et startnummer til dig. Kommer du ikke med tilbagebetales beløbet. Hvis du samtidig med at skrive dig på ventelisten også laver en forhåndsreservation til samme løb et af de efterfølgende år, modregner vi naturligvis depositum for forhåndsreservationen i rejsens pris.

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler vi, at du retter henvendelse til os her.

Gå til toppen af siden

Loading...