Bestil

Marine Corps Marathon

En hyldest til det amerikanske militær

In stock
Travel Code
M-WA-001

Rejsen

down v arrow

Marine Corps Marathon, som finder sted omkring Washington DC, startede i 1975. Oberst James L. Fowler besluttede at skabe et maraton, der fremmede goodwill mellem militæret og post-Vietnam-samfundet. Arrangementet hjælper med at rejse penge til Injured Marine Semper Fi Fund, og det bringer samfundet sammen for at vise støtten til US Marine Corps. MCM's rute er fantastisk, og den omfatter mange af Washingtons store monumenter.

Marine Corps Marathon er navngivet "Marathon of Monuments", da banen løber langs mange af de ikoniske nationale monumenter i Washington, D.C. Marine Corps Marathon, er det største maraton hvor som helst i verden, der ikke tilbyder nogen præmiepenge. Arrangementet er fokuseret på at styrke fællesskabsånden, fremme godt helbred og vise støtte til veteraner. Af disse grunde har det godt fået sit kaldenavn som "The People's Marathon."

Kendt for den upåklagelige organisation på en naturskøn bane, der administreres af US Marines i Arlington, Virginia, og landets hovedstad, er Marine Corps Marathon et af de største maratonløb både i USA og rundt om i verden, der bringer løbere fra hele verden. USA og over 60 lande verden over! Også kendt som 'The Best Marathon in the Mid Atlantic' og 'det bedste marathon for begyndere'; dette er en perfekt måde at tilbringe den sidste weekend i oktober på. Uanset om du er en erfaren løbeveteran, eller du løber dit første maraton. Dette er en løbebegivenhed som ingen anden; og noget bestemt ikke må gå glip af!

Hotellet

down v arrow

Washington Hilton****

Dette hotel ligger i Washington DC, blot 2,5 km fra Det Hvide Hus og har udendørs gårdhave og udsigt over hovedstadens skyline. Der er restaurant samt bar med alkoholbevilling.

Washington Hilton tilbyder værelser med 32" fladskærms-tv med kabelkanaler, kaffemaskine, skrivebord og strygeudstyr.

På District Line Restaurant på Hilton serveres der hjemmelavede cocktails og lokale amerikanske specialiteter. Der serveres morgenbuffet hver dag i hotellets restaurant.

Der er fitnesscenter, udendørs sæsonåben pool, mulighed for biludlejning og gavebutik på Hilton Washington, DC.

Metrostationen Dupont Circle hvorfra der er nem adgang til alle dele af Washington, ligger 740 m fra Washington Hilton. Butikscenteret National Mall ligger 3,5 km derfra, og butikkerne og restauranterne i Penn Quarter ligger blot 2,8 km fra Washington Hilton.

Løbefakta

down v arrow
Løbsdato: 29. oktober 2023
Start: 7:55
Tidsgrænse: 7 timer
Aldersgrænse: 14 år
Deltagere: 30.000
Løbet siden: 1976
Temperatur: Ca. 15 grader
Terræn: Relativt flad
Underlag: Asfalt
Rute: Variere fra år til år
Rekord mænd: 2:14:01 (1987)
Rekord kvinder: 2:37:00 (1990)

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Marine Corps Marathon
Jeg accepterer Marathon Travel Club Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow
Gå til toppen af siden