Bestil

Disneyland® Paris Halvmarathon

En magisk løberejse for hele familien

Gør dig klar til tredje udgave af Disneyland® Paris Magic Run Weekend. Glæd dig til masser af magiske kilometer, som du aldrig glemmer, når Disney-figurerne hepper på dig langs ruten. 

In stock
Travel Code
M-FR-001
Rejsens højdepunkter
blue encircled check Oplev Disneyland® Paris iført et par godt snørede løbesko
blue encircled check Kombiner en stor løbeoplevelse med parader og forlystelser
blue encircled check Mærk suset, når Mickey Mouse og vennerne hepper på dig
calendar iconIngen dato sat
clock icon3-5 nætter

Rejsen

down v arrow

On your marks, get set, go! Disneyland® Paris Magic Run Weekend. En løberejse gennem eventyret og fantasiens verden, og en rejse du aldrig vil glemme. Hvis du før har fået kuldegysninger af et jublende publikum, så bliver det helt specielt i Disneyland® Paris, når selveste Mickey Mouse, Fedtmule, Anders And og alle de andre elskede figurer hepper dig frem sammen med publikum. Og vi tør godt garantere, at du kommer til at glemme alt om ømme ben og trætte fødder. 

Børneløb

Uanset om du ser dig selv som rutineret løber, eller du lige er begyndt at løbe, er der noget for de fleste, når det gælder Disneyland® Paris Magic Run Weekend.

For eksempel kan de mindste børn (1-12 år) deltage i et spektakulært børneløb (enten 100 meter for de 1-3 årige, 200 meter for de 4-7 årige eller 1 km for de 8-12 årige), der finder sted ved den smukke Lake Disney. En stor oplevelse for de små - men også for forældrene, som står på sidelinjen og hepper. 

Derudover er der det populære 5 km løb i Walt Disney Studios Park, som finder sted fredag aften den 20. september, hvor hele familien kan deltage (fra 5 år) og som med garanti vil give permanente smilerynker. Alle børn skal være i følgeskab med en voksen. 

Også i 2020 vil der være mulighed for at deltage i et fantastisk 10 km løb lørdag morgen de 26. september rundt i parkerne i Disneyland® Paris (fra 14 år), før startskuddet til det store løb, nemlig Disneyland® Paris Half Marathon, lyder søndag morgen kl. 07.00. 

RunDisney Health & Wellness Expo 

Startnumre til løbene kan hentes tidligt i Disneyland® Paris, og det er en rigtig god idé at give sig god tid til at kigge indenfor på Expoen, som er fyldt med enestående Disney-merchandise. Her kan man sagtens få nogle timer til at gå, og der er garanti for at komme i løbestemning. 

Photopass+

Du har mulighed for at tilkøbe et Photopass+. Der er 3 forskellige typer at vælge imellem. Photopass+ "kun løb" til enten 1 person eller op til 3 personer pr. Photopass+. Photopass+ til 1 person koster 220 kr. og Photopass+ op til 3 personer koster 340 kr. og gælder kun de billeder, du får taget, imens du løber. Photopass+ "løb og park", denne mulighed koster 595 kr. og gælder både de billeder, du får taget, imens du løber, samt alle de billeder du får taget i parkerne, ved forlystelserne, med figuerne, osv. 

Professionelle arrangører

Disneyland® Paris Magic Run Weekend udbydes eksklusivt af Magic Tours, der lige siden Disneyland® Paris åbnede, har været autoriseret turoperatør - i tæt samarbejde med vores selskab Marathon Travel Club, der er Danmarks største, mest erfarne og specialiserede arrangør af rejser til løb over hele verden. Så du er i de allerbedste hænder. 

Oplev magien som aldrig før

En løbeweekend i Disneyland® Paris er selvfølgelig ikke bare et løb. Der er også alt det andet. Magiske parader, imponerende shows, forlystelser der tager pusten fra dig og en udsmykning, du aldrig bliver færdig med at kigge på. Under hele opholdet bor du og familien på et af Disneyland® Paris’ fantastiske tema-hoteller og kan gå til og fra parkerne, når I vil.

 

Løbefakta

down v arrow
Løbsdato: 2023 - Dato følger
   
Distancer:  100m, 200m, 1K, 5K, 10K, 21K
   
Løbet siden: 2016
Temperatur: 15-20 grader
   
Terræn: Fladt
Underlag: Asfalt

Bestil

Send rejseforespørgsel

Disneyland® Paris Halvmarathon
Jeg accepterer Marathon Travel Club Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow
Gå til toppen af siden