Loading...

VÆLG FERIETYPE
VÆLG REJSEFORM
VÆLG UGE
VÆLG REJSEMÅL

Female

Se vores rejser herunder

Kvindeløb er populært som aldrig før, og hver eneste år stiger efterspørgslen endnu mere. Men kvindeløb kan også noget helt specielt. 

Ligesom ved alle andre motionsløb har du rig mulighed for at teste dig selv af her. Men det at løbe et kvindeløb sammen med tusinder af andre kvinder, giver et helt specielt sammenhold – både mellem veninder, mellem søstre og mellem mødre og døtre. Mange bliver da også så bidte af sammenholdet og fællesskabsfølelsen at de vender tilbage til kvindeløbet igen og igen.

Selvom mange sikkert tænker på det store udvalg af danske løb når ordet ”kvindeløb” bringes på banen, så er kvindeløb også populært i udlandet – og det giver dig den perfekte mulighed for at kombinere dit kvindeløb med nogle fantastiske rejseoplevelser sammen med dine løbemakkere. Har du lyst til at prøve et kvindeløb uden for Danmark, er det tyske kvindeløb Frauenlauf Berlin en oplagt mulighed. Her får du både løb og storbyferie i ét!

 

Se vores udvalg herunder
View as Grid List

1 Item

per side
Forkælelse for krop og sjæl i altid skønne Berlin

Tag veninderne under armen og deltag i Berlin Kvindeløb sammen med kvinder fra hele Europa. Kvindeløbet i Berlin er en uforglemmelig weekend med løb, latter og livsglæde - og et af vores populære forårsløb. 

  • Ingen dato sat
  • 2 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
    Bus
Pris på forespørgsel