Rejsen: Roma Marathon 2019

- et dejligt løb i en historisk og charmerende kulisse

Dato:
07. april 2019

”Maratona della citi de Roma”… – lyt til ”musikken” i sproget, og få allerede her en fornemmelse af den charme, du møder i Rom. Marathon Travel Clubs tur til Rom er en af de evigt populære, byen er fyldt med fantastiske attraktioner og foråret spirer, så trænger du til at belønne dig selv efter en lang hård vinters slid og slæb, er Rom et rigtig godt bud.

Roma Marathon er et mellemstort og velorganiseret løb, der opleves som en ren sightseeingtur gennem byen, der udover en fantastisk publikumsopbakning og gode depoter også byder på i alt 6 km brosten.

Absolut særklasse er, at Collosseum danner rammerne for start og mål. Det emmer af kultur og historie og flottere kulisse skal du kigge langt efter. På din egen “turistløbetur” ser du også Peterskirken, Den Spanske Trappe, Pantheon og Piazza Navone, hvis du da ikke har for travlt med at se på de mange tilskuere, der kigger på dig.

  

 

Rom er en spændende, smuk og nem by at være turist i.

Romerne er venlige, imødekommende og servicemindede, og deres by er et overflødighedshorn af lækre spisesteder. Italienerne laver fantastisk dejlig mad og vin, og med en restaurant eller et pizzeria på næsten hvert et gadehjørne er det også meget nemt at blive tanket ordentligt op inden maratonløbet søndag morgen. Og pasta er jo ikke et særsyn i Italien, hvor udbuddet er så stort, at alle kan få deres specielle madønsker opfyldt.

Selvfølgelig er der også mulighed for shopping i særklasse, hvad enten du er til de allerdyreste mærkevarer eller prisvenlige butikker i en 2 km lang handelsgade (som også er en del af maratonruten). Bliver du inspireret af at se på de elegante romere og får lyst til at købe et par lækre sko, en smart skjorte eller noget andet elegant tøj, så er mulighederne for shopping i Rom nærmest uendelige, fx i Via Condotti, hvor alle de kendte mærkevarebutikker ligger på stribe. Gider du ikke shoppe, så nyd et glas køligt vin eller en kold øl på Piazza Navona.

I det hele taget er Rom en skøn by at være turist i, så ifør dig kamera, åbn alle sanser og sug til dig af oplevelserne. Se nogle af de mange kunstværker, historiske bygninger og andre attraktioner. Eller sæt dig på en café og oplev livet og atmosfæren og nyd bare at være til stede. 

 

Løbsdato: 7. april 2019
Starttid: 08.50
Tidsgrænse: 7 timer og 30 minutter
Aldersgrænse: 20 år
Underlag: asfalt/brosten
Ruten:klik klik her

 

 

 

 

 

Lægeerklæring påkrævet (special formular)

Seneste Likes

Karin Kirke Petersen synes godt om New York City Marathon 2018 Forhåndsreservation
Pia Gantzhorn Winterskov synes godt om
Marko Stanisic synes godt om Løberens ABZ
Susanne Lindholm Andersen synes godt om Gran canaria Marathon

Løbeavisen lever i bedste velgående elektronisk. Hvis du vil opdateres med alle vores nye rejsetilbud, gode tips og tricks til løbere på alle niveauer.Tilmeld