Rejssen: Cape Town Marathon 2019 - Kontakt kontoret for interesse

Sydafrikas spektakulære storby

Dato:
15. september 2019

Sydafrikas spektakulære storby

Vi er så stolte af at have fået Cape Town Marathon på listen over løb, og vi tør godt at love, at det bliver en oplevelse af de helt store.

Beliggende under den afrikanske sol i Sydafrikas sydvestligste hjørne helt ud til Atlanterhavet med bjergrige højder og grønne dale, kan du ikke undgå at falde for Cape Town. Cape Town er kontrasternes by. Her kan du kombinere spektakulære naturoplevelser med hypermoderne storby. Du får det hele - og lidt til. 

Løbet starter og slutter uden for det ikoniske Cape Town Stadium, og ruten byder på en smuk sightseeingtur langs Cape Towns bjerg- og havområder, samt mange andre af byens seværdigheder og kulturelle områder i byen. En unik måde at opleve den livlige ånd af en af Afrikas mest besøgte og mest berømte byer. Det er et ideelt løb både for atleter, der har til formål at opnå hurtige tider, og for første gangsløbere, der ønsker at afslutte deres første marathon. 

 

Hotellet i Cape Town

Breakwater lodge

Vi skal bo på det fire-stjernede Breakwater lodge i Cape Town. Hotellet ligger i byens centrum, med gåafstand til start- og målområde. Derudover er der kun 2 km ned til havnen, og 7 km til det populære table mountain.

Kort og godt  
• 191 værelser, røgfri • Tæt på stranden
• Restaurant og bar/lounge • Spa med fuld service
• Morgenmad tilgængelig  • Fitnessfaciliteter
• Døgnåben reception • Aircondition
• Gratis Wi-Fi • Køleskab
• Forbundne/tilstødende værelser  

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hotellet i Kruger

Oplev vidunderet på den afrikanske savanne i Mpumalanga med et besøg på Protea Hotel Kruger Gate. Hotellets Lodges er rustikke og elegante og ligger langs Sabie-floden og tilbyder alle hjemmets bekvemmeligheder, og ligger kun 100 m fra Paul Kruger-porten til den berømte Kruger National Park. Slap af i de klimatiserede værelser, der har marmorbadeværelse, gratis trådløs internetadgang og moderne teknologi. Vores to hotelrestauranter, Lapa og Kudyela, tilbyder lækre anretninger i en hyggelig atmosfære. Eller brug din tid ved poolen eller en tur i fitnesscentret. Og med det utrolige dyreliv i Kruger National Park lige uden for døren, har du masser af muligheder for at udforske alle aspekter af den afrikanske savanne. 

Kort og godt  
• 96 værelser • 2 restauranter og 3 barer/lounges
• Spa med fuld service • Udendørs pool
• Morgenmad tilgængelig • Udendørs tennisbane 
• Døgnåben reception • Aircondition
• Daglig rengøring • Gratis Wi-Fi

   

Program ( basis rejsepakke )

12. september - Afrejse fra Danmark

13. september - Ankomst til Cape Town og afhentning af startnumre. Resten af dagen til fri benyttelse.

14. september - Dagen er til fri benyttelse, se de forskellige muligheder for udflugter i Cape Town under fanen "Udflugter"

15. september - Cape Town Marathon 2019 - Løbsdagen !

16. september - Dagen er til fri benyttelse, se de forskellige muligheder for udflugter i Cape Town under fanen "Udflugter". Ønsker du at deltage i vores forlænget tur i Syd Afrika rejser vi videre denne dag til Johannesburg.

17. september - Hjemrejse til Danmark

Program ( forlænget rejsepakke )

17. september

Vi bliver hentet og kørt til vores hotel, efter vi har tjekket ind på hotellet går turen videre til den verdens kendte Kruger National Park for at tage på safari. I Kruger National Park vil vi tilbringe eftermiddagen med at kigge på det imponerende dyreliv, herefter tager vi tilbage til hotellet, hvor vi spiser aftensmad.

18. september

Vi starter dagen tidligt med en kop kaffe eller te, herefter tager vi afsted til Kruger National Park hvor vi skal på safari i open køretøj, undervejs vil vi spise vores morgenmad, der er blevet pakket til at tage med på turen. På turen vil vores engelsktalende guide vise os den fantastiske natur, mange forskellige fugle i alle regnbuens farver, og hvis vi er heldige kan vi se alle de mest kendte dyr fra Afrika også bedre kendt som ”The Big Five” som består af næsehornet, løven, elefanten, leoparden og bøflen! Herefter tager vi tilbage til hotellet, hvor der er mulighed for at købe middagsmad og tage sig en lille lur, eller hvad der lyster. Om eftermiddagen går jagten igen ind på at finde ”The Big Five” og alle de andre spændende dyr der gemmer sig i den afrikanske natur, denne gang i en lukket bil (mod betaling er det muligt at opgradere til en åben bil). Efter at vi forhåbentlig har set ”The Big Five” tager vi tilbage til hotellet, hvor der vil blive serveret aftensmad.

19. september

Vi spiser morgenmad på hotellet, hvor vi bagefter tager ud for at udforske den storslået Panorama Route. På denne tur kommer vi til at se den mest fantastiske natur, udsigter og eventyrlige vandfald. Vi kommer bl.a. forbi God’s Window, Three Rondawels, Blyderiver Canyon, som er den tredje største bjergkløft i verdenen, Bourke’s Luck Potholes og til sidst Graskop. (Det er muligt at vælge safaritur i åbent køretøj mod betaling, hvis Panorama Route ikke er noget for dig). Efter vi har været på denne udflugt vender vi tilbage til hotellet, hvor vi spiser aftensmad.

20. september

Vi spiser vores morgenmad på hotellet og bliver herefter kørt til Johannesburg Airport.

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige typer af udflugter på denne tur. Alt efter dit ønske, er der rig mulighed for at opleve det bedste fra Cape Town og det omkringliggende område. Som udgangspunkt vil turene finde sted ved blot 2 tilmeldte. Vi ønsker dig en rigtig god tur!

 

Cape Peninsula - heldagstur

Tag dit kamera med når turen går til den syd- vestlige spids af Cape Peninsula, Kap Det Gode Håb, hvor der er den mest fantastiske udsigt i verden! På turen kommer du forbi inspirerende bjerge, flotte strande og de små lokale fiske landsbyer.

Turen starter med en køretur langs den atlantiske kyst, hvor vi kommer forbi forskellige punkter med fantastisk havudsigt og udsigt til ”the Twelve Apostles” som er en del af Table Mountain. Herefter går turen til et af Cape Towns bedst bevarede hjemligheder, nemlig det lille fiskesamfund i Hout Bay - her er det muligt at tage på en bådtur til Duiker Island (mod betaling). Næste stop er Cape Point Nature Reserve, hvor der er en fantastisk natur og mulighed for at se nogle af Afrikas mange forskellige dyr.

På turen tilbage mod Cape Town følger vi den fantastiske kystlinje langs False Bay, vi vil komme forbi the Penguin Colony at boulders beach (mod betaling). Før vi er helt hjemme vil vi stoppe i kirstenbosch National Botanical Garden, hvor det er muligt at gå en lille tur rundt i den smukke have.

Afgang: 8:00 fra hotellet

Hjemkomst: 17:00 til hotellet

Pris: kr. 600,-

Cape Point - halvdagstur

Tag dit kamera med når turen går til den syd- vestlige spids af Cape Peninsula, hvor der er den mest fantastiske udsigt i verden! På turen kommer du forbi inspirerende bjerge og flotte strande. Turen starter med en køretur langs den atlantiske kyst, hvor vi kommer forbi forskellige punkter med fantastisk havudsigt og udsigt til ”the Twelve Apostles” som er en del af Table Mountain. Næste stop er Cape Point Nature Reserve hvor der er en fantastisk natur og mulighed for at se nogle af Afrikas mange forskellige dyr.

På turen tilbage mod Cape Town følger vi den fantastiske kystlinje langs False Bay, vi vil kommer forbi the Penguin Colony at boulders beach (mod betaling).

Afgang: 8:00 fra hotellet

Hjemkomst: 12:30 til hotellet

Pris: kr. 425,-

By og Table Mountain tur halvdagstur

På denne tur vil vi komme forbi nogle af de kendte landmærker, som fx slottet af Good Hope og St. George’s Cathedral. I vil også komme forbi The Company Gardens og The Malay Quarter, som ligger op af skråningerne til Table Mountain. Opdag historien om Sydafrikas jagt efter guld og diamanter. For dem der har lyst er det muligt at komme med en lukket lift videre til Table Mountain såfremt vejret tillader dette. Her vil du kunne se smukke blomster, de berømte sølvtræer og en fantastisk udsigt udover byen og de smukke strande. På en klar dag er det muligt at se Robben Island, hvor Nelson Mandela blev fængslet.

Afgang: 8:00 eller 13:00 fra hotellet

Hjemkomst: 12:30 eller 17:30 til hotellet

Pris: kr. 250,-

Winelands Tour - heldagstur

Sydafrikas dale er verdensberømt for deres hvid- og rødvine. På denne tur vil i komme ud til vinruten med Paarl, Stellenbosch og Franschhoek. På ruten vil i kunne se en smuk natur samt gigantiske egetræer. Dagen starter med et besøg ved Paarl, hvor du vil kunne se den smukke dal og de mange vinmarker. Det var også her Nelson Mandela blev løsladt fra fængslet. I Paarl vil i besøge nogle af de lokale vingårde og få lov til at smage nogle af de lækre vine. Herefter går turen videre til den smukke by Franschhoek tæt på Drakenstein Mountains. I vil besøge et mindesmærke, der mindes dem, der hjalp med at udvikle de vine - bl.a. Napoleon, Bismarck og kendte som Edward VII og prinsen af Wales. Her vil der være tid til at spise frokost (på egen regning) og endnu en vinsmagning på en af vingårdene. 

 

Afgang: 8:30 fra hotellet

Hjemkomst: 17:00 til hotellet

Pris: kr.525,-

Winelands Tour - halvdagstur

Turen begynder med en fortryllende tur gennem den historiske Stellenbosch i hjertet af landets vin region. Nyd synet af smukke bygninger fra 1800-tallet, kæmpe egetræer mens i kører gennem landsbyen, inden i skal nyde vinsmagningen i det fantastiske Stellenbosch område.

Afgang: 13:30 fra hotellet

Hjemkomst: 17:00 til hotellet

Pris: kr. 400,-

Cape highlights tours - heldagstur

Denne tur er en blanding af Cape Point og Winelands Tours. Turen går til den syd- vestlige spids af Cape Peninsula, hvor der er den mest fantastiske udsigt i verden! På turen kommer du forbi inspirerende bjerge og flotte strande. Turen starter med en køretur langs den atlantiske kyst, hvor vi kommer forbi forskellige punkter med fantastisk havudsigt og udsigt til ”the Twelve Apostles” som er en del af Table Mountain. Næste stop er Cape Point Nature Reserve, hvor der er en fantastisk natur og mulighed for at se nogle af Afrikas mange forskellige dyr. Vi følger den fantastiske kystlinje langs False Bay på vej hen til Stellenbosch vinland, hvor der vil være vinsmagning før turen går tilbage til Cape Town.

Afgang: 8:00 fra hotellet

Hjemkomst: 17:00 til hotellet 

Pris: kr. 700,-

Township Cultural Tour - halvdagstur

På denne tur vil du komme rundt på en historisk tur i området. Turens første stop er ved Bo Kaap, hvor hollandske sejlere ankom i 1652, som var en stor drejning i den sydafrikanske historie. Herefter kører vi forbi nogle af Sydafrikas landmærker på vejen hen til District 6, hvor vi kommer til det næste punkt i Sydafrikas historie, Apartheid South Afrika. Når vi kommer til District 6 kører vi igennem de gamle ruiner, hvor der engang boede og arbejdede 60.000 mennesker, som arbejdede for de hvide mennesker. Turen forsætter til Langa, som er den sorte afrikanske folkefærd i Cape Town. Mens vi er i Langa deler vi også miraklet om vores land, da Nelson Mandela overbeviste os om at tilgive så vi kunne blive frie.

Afgang: 9:00 eller 13:30 fra hotellet

Hjemkomst: 12:30 eller 17:00 til hotellet

Pris: kr. 325,-

Aquila Safari - heldagstur

På denne tur bliver i kørt igennem den spektakulære Hex River Valley på vejen hen til Aquila Private Game Reserve. Her vil i komme på en spændende safari tur rundt og se noget af Afrikas fantastiske dyreliv, i vil bl.a. kunne se zebraer, blisbuk, springbukke og måske kan i være heldige at se en leopard.

Afgang: 9:00-10:00 fra hotellet

Hjemkomst:18:00-19:30 til hotellet

Pris: kr.1.200,-

 

 

Dykning med hvidhajer - heldagstur

Mellem de to øer Geyser Rock og Dyer Island er der en smal kanal, kaldt Shark Alley. Shark Alley har rygte for at være det bedste sted i verden at komme ned i et bur og dykke med hvidhajer. På denne tur bliver i sænket få meter ned under vandets overflade for at komme helt tæt på de store hvidhajer, det er ikke nødvendigt at have dykkererfaring for at komme på denne tur.

Afgang: 6:00 fra hotellet

Hjemkomst: 17:00 til hotellet

Pris: kr. 1.450,-

Løbsdato:                                              15 september 2019          
   
Distancer: Marathon
   
Start marathon: Kl. 6:40
Deltagere:  11.000
Tidsgrænse: 6,5 timer
Aldersgrænse: 19 år
   
Løbet siden:  2007
Temperatur: 9 - 18 grader
   
Terræn: Let bakket
Rute: se ruten her
Profil af ruten: se profilen her
   
Rekord mænd: 2:08:31 ( 2018 )
Rekord kvinder: 2:29:28 ( 2018 )

Basis rejsepakke

Vi rejser med British Airways fra Kastrup den 12. september kl.17:50 via London – herfra videre med ankomst i Cape Town dagen efter den 13. sep. kl 10:10. Hjemrejse tirsdag den 17. September kl 19:30 via London med ankomst til Kastrup kl. 12:55

Måltider er inkluderet om bord. 

Pris pr. person inkl. flyrejse t/r, skatter og afgifter, 4 nætter i et delt dobbeltværelse med morgenmad på Breakwater Lodge  kr. 13.495,-

Singletillæg kr. 2.400,-

Forlænget rejsepakke

Sidst på eftermiddagen den 16. september flyver vi til Johannesburg. Her overnatter vi på et hotel tæt på lufthavnen. Hjemrejse fra Johannesburg den 20 sep.kl. 19:20 via London med ankomst til Kastrup d. 21 sep. kl. 09:55. Måltider er inkluderet om bord.

3 overnatninger på det 4-stjernet Protea Hotel Kruger Gate der ligger lige op af Kruger National Park. Hotellet har 24-timers reception, indendørs og udendørs swimmingpool, fitnesscenter, bar. Værelserne er indrettet med eget badeværelse, aircondition, tv og wi-fi.  

Pris pr. person i delt dobbeltværelse kr. 9.500,-

Singletillæg kr. 3.800,-

Startnummer

Startnummer inkl. medalje kr. 500,-

Serjsmiddag / Fællesspisning 

Vi tilbyder fællesspisning, hvis der er stemning for dette. Og traditionen tro vil vi arrangere sejrsmiddag for at fejre dagens begivenhed. Mere om dette oplyser vi senere.

Vigtigt:

Rejsen gennemføres ved min. 10 rejsende.

Depositum udgør kr. 4000,- + startgebyr og afbestillingsforsikring. Afbestillingsforsikring koster 6 % af rejsens samlede pris, dog eksklusiv startgebyret, og skal bestilles samtidig med rejsen.

Rejseforsikring skal tegnes.

Restbetaling forfalder 1. juni 2019.

Pas - turistvisum gældende i 90 dage, udløbsdato senere end 6 mdr. efter hjemkomstdato.

For vacine - kontakt egen læge, læs evt. mere på serimsinstitutet hjemmeside.

Der tillægges et ekspeditionsgebyr på kr. 75,- pr. bestilling.

Læs mere om vores rejsebestemmelser her

Seneste Likes

Karin Kirke Petersen synes godt om New York City Marathon 2018 Forhåndsreservation
Pia Gantzhorn Winterskov synes godt om
Marko Stanisic synes godt om Løberens ABZ
Susanne Lindholm Andersen synes godt om Gran canaria Marathon

Løbeavisen lever i bedste velgående elektronisk. Hvis du vil opdateres med alle vores nye rejsetilbud, gode tips og tricks til løbere på alle niveauer.Tilmeld