INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Kvindeløb i Berlin 2022

Forkælelse for krop og sjæl i altid skønne Berlin

Tag veninderne under armen og deltag i Berlin Kvindeløb sammen med kvinder fra hele Europa. Kvindeløbet i Berlin er en uforglemmelig weekend med løb, latter og livsglæde - og et af vores populære forårsløb. 

In stock
Travel Code
M-BE-002

Rejsen

Luksus og forkælelse i Berlin

Mange deltagere kommer tilbage år efter år, og vi hilser både nye løbere og gengangere “herzlich willkommen” til en herlig forkælelses- og oplevelsesrig weekend, bygget op omkring et sjovt aftenløb i en af Europas mest spændende byer, suppleret med lækker mad, mulighed for wellness, den ultimative shopping og ikke mindst hyggeligt og sjovt samvær med kvinder i alle aldre

Frauenlauf Berlin

Kvindeløbet i Berlin er noget helt særligt, og ligesom alle de andre løb i Tyskland, er alt gennemført fra start til slut. Vi løber i Tiergarten, som er Berlins navle. Det er her byens veje mødes i den store stjerne, Grosser Stern og rundkørslen med Siegessäule i midten. 

Tiergarten er, hvad Hyde Park er for Londen, Central Park for New York og Tullerierne for Paris. Byens grønne åndehul. Og du kan godt se frem til et smukt løb, hvor alt klapper lige fra depoterne, underholdningen til det hyggelige målområde. 

Du kan vælge mellem 5 km og 10 km enten som løb, walking eller nordic walking både med og uden tidstagning. Alle deltagere får efter løbet en medalje. Til løbere med tidstagning bliver der sendt et certifikat på mail ca. 4-6 uger efter, mens alle uden tidstagning modtager certifikatet ved mållinjen. 

Løbet

Selve løbet finder sted lørdag eftermiddag, men vi rejser fra Danmark i en luksusbus allerede torsdag og med ankomst fredag morgen i Berlin. Det giver os god tid til at udforske Berlin, som er en dynamisk og levende storby med smukke gader, grønne parker, lækker mad, en fantastisk historie og ikke mindst et utal af shoppingmuligheder lige fra vintage og secondhand butikker til de eksklusive butikker, du finder på Kurfürstendamm og Friedrichsstraße. 

Berlins historie er synlig mange steder i byen, og gør at byen rummer et væld af seværdigheder som for eksempel de graffitimalede rester af Berlinmuren, Checkpoint Charlie, Alexanderplatz, Brandenburger Tor og den gamle Reichstag, men også de nyere seværdigheder er værd at nævne som for eksempel jødernes mindeplads, TV tårnet og Berlin Zoo. Hos Marathon Travel Club bliver vi aldrig trætte af Berlin. 

Vi rejser fra Danmark om torsdag aften i luksusbus, med ankomst fredag morgen til Berlin. Det er således muligt at have sin normale arbejdsdag inden afrejse. 

Dagsprogram

Herunder ser du et programforslag - der kan forekomme ændringer fra år til år


Dag 1
Vi rejser fra Danmark torsdag aften i en luksusbus. Det er således muligt at have sin normale arbejdsdag inden afrejse. 
 
Dag 2
Vi ankommer til Berlin fredag morgen og starter dagen med en unik udsigt ud over Berlin by fra TV tårnet, Tysklands højeste bygning og den anden højeste i Europa, hvor vi nyder en let lækker morgenmad. Turen til første etage tager 40 sekunder - 203 meter over jorden og kun 21 trin længere oppe og 207 meter over jorden ligger restauranten Sphere, hvor vi skal spise morgenmad med en fantastisk udsigt over Berlin.  Vi tjekker efterfølgende ind på det firestjernede InterContinental Berlin og får hentet startnumre til lørdagens løb. Herefter der dagen til fri disposition, og nyd det nu for Berlin har alt ...

Dag 3
Dagen starter til fri disposition, hvor der er tid til endnu mere cafébesøg, sightseeing eller måske en omgang powershopping nu hvor vi jo bor på Budapester Str., som er en af Berlins mest kendte gader. Lørdag er også dagen, hvor vi skal løbe, og det bliver uden tvivl en skøn tur i Tiergarten. Vi slutter selvfølgelig løbet og dagen af med et brag lørdag aften på en udvalgt restaurant, hvor vi får noget lækkert at spise og hygger os.
 
Dag 4
Efter en god nats søvn og en lækker morgenmad på hotellet sætter vi kursen mod Danmark. 

Hotellet

Vi bruger et førsteklasses hotel, der ligger i bydelen Tiergarten i det centrale Berlin. Vores hotel ligger i gåafstand til start- og målområde.

Kort og godt  
• 558 værelser • Døgnåben reception
• 3 restauranter • Aircondition
• Spa med fuld service • Køleskab
• Indendørs pool • Forbundne/tilstødende værelser
• Morgenmad tilgængelig • Privat badeværelse
• Døgnåbent fitnesscenter • Premium tv-kanaler
• Parkeringsservice • Gratis Wi-Fi

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Kvindeløb i Berlin 2022
Jeg accepterer Marathon Travel Club Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Afrejsedato:

15. maj 2022

 

Inkluderet i prisen:

  • Busrejse fra Jylland t/r,
  • 2 nætter i delt dobbeltværelse på Hotel med morgenmad lørdag og søndag
  • Dansk rejseleder

Tillæg:

  • Morgenmad i TV-tårnet inkl. indgang til tårnet
  • Sejrsmiddag eksl. drikkevarer
  • Startnummer
  • Chipleje
Opsamlingsplan for bustur (ændringer kan forekomme):
 
Kl. 20:15 Afrejse fra Aalborg, afk. 26, Th. Saurs Vej
Kl. 22:30 Afrejse fra Aarhus, Musikhuset
Kl. 23:30 Afrejse fra Vejle, Papuga Bus (Lundahl Nielsens Vej 1)
Kl. 00:15 Afrejse fra Fredericia Banegård, indgang vest
 

Deleværelser:

  • Ved booking af et delt værelse kan vi ikke garantere, at du kommer til at bo med den person, som du evt. har ønsket. Samtidig forbeholder vi os retten til at opgradere dig til et enkeltværelse mod evt. tillæg, i det tilfælde at du har booket en plads i et delt værelse, og det ikke går op med rejsens totale antal af bookinger. 

 

Gå til toppen af siden