Shop By
Now Shopping by
  1. Pris 10.000,00 kr and above Remove This Item

VÆLG FERIETYPE
VÆLG REJSEFORM
VÆLG UGE
VÆLG REJSEMÅL

Halvmarathon

Se vores rejser herunder

Mange af de store og mest populære løb verden over tilbyder både maratondistancen og den halve distance på 21 km. Derfor kan du også med et halvmaraton glæde dig til at mærke stemningen og festglæden blandt både deltagere og tilskuer i byen ved så stort et løb.

For den almindelige fritidsløber kan et maraton måske virke som en stor mundfuld, og har du endnu ikke helt arbejdet dig op til den fulde maratondistance, så er et halvmaraton den oplagte mulighed for at teste dig selv af.

Deltagere i et halvmaraton har ofte vidt forskellige mål med deres deltagelse. Er det første gang du skal prøve kræfter med de 21 km, kan det være et mål i sig selv bare at gennemføre. Andre som tidligere har løbet halvmaraton, og måske endda også et helt maraton, går måske også efter at forbedre deres tid. Eller måske blev du så bidt af stemningen til dit første halvmaraton at du nu ønsker at genleve følelsen ved at deltage i endnu flere halvmaratoner.

Med det store udvalg af halvmaratoner verden over er du forkælet med muligheder. Prøv fx kræfter med klassikere som London Half Marathon, Berlin Half Marathon eller New York City Half Marathon. Eller hvis du ønsker det lidt mere eksotisk, er Cuba Havana Marathon et oplagt valg – fuld af rytme, musik og fest. Find inspiration til hvor du skal løbe næste gang, med vores rejser herunder.

 

Se vores udvalg herunder
View as Grid List

1 Item

per side
En unik oplevelse i en unik by

Et maratonløb i Singapore er en oplevelse, du ikke må gå glip af. 

  • 1 afrejse
  • 4 nætter
  • Fly fra København
Fra 12.998,- DKK