Rejsen: Washington Marathon 2017

The people's marathon

Dato:
22. oktober 2017
Priser fra:
6.095 DKK

The Marine Corps Marathon i Washington, eller MCM som det også kaldes, er normalt udsolgt på få timer fra arrangøren – og vi har som eneste danske udbyder sikret os et antal startnumre til dette sublime maratonløb, som the US Marines har fuldstændigt styr på. Glæd dig!

Hatten af for US Marine Corps

MCM er med omkring 25.000 deltagere verdens 9. største løb og USAs 5. største – og vi kan uden problemer sige at det er et af verdens mest fantastiske maratonløb.

For det første er Washington hovedstaden i USA, og byen er spækket med historie, atmosfære og enestående kulturattraktioner, hvoraf mange kan opleves under maratonløbet: Starten går ved Arlington, og på de næste 41 km passerer du bl.a. Key Bridge, Georgetown, Kennedy Center, Franklin Roosevelt Memorial, Jefferson Memorial, World War II Memorial, Korean War Memorial og Lincoln Memorial, Washington Monument, US Capitol, Airspace Museum, Crystal City, Pentagon og slutter ved Marine Corps Memorial. Alt i alt en sightseeing tur i løbesko der byder på det bedste af Washington.

For det andet er løbet utrolig velorganiseret - og det giver ganske god mening eftersom det er US Marine Corps, der står bag løbet. Og tusindvis af marinesoldater og andre frivillige sørger for, at hver enkelt løber føler sig godt tilpas, og at hver enkelt går ud af løbet som vinder. Der er samtidig en enorm opbakning fra publikum undervejs og musik overalt: Rock, salsa, country, dixie, jazz, funk… you name it – og kønne amerikanske cheerleaders mangler heller ikke i billedet. Det er et fantastisk show og en enestående oplevelse. Løbet, som er rimelig fladt, starter imponerende med kanonskud og lavtgående fly hen over startlinjen, og himlen prydes af faldskærmssoldater med amerikanske flag. Det ER stort. 

Sidst men ikke mindst er der for medrejsende mulighed for at deltage i 10K der starter kl. 9.15 og følger maratonruten de første kilometer og slutter på Marine Corps War Memorial. 

Turen går til Washington 

Fristet? Det kan vi godt forstå. Washington Marathon er et af de løb, som vi synes er værd at få på maratonkontoen. Særligt fordi Washington er som intet andet sted i USA. Det er en oplevelse at besøge verdens mest kendte regeringsby og på turen bliver der selvfølgelig sat god tid af til, at du kan være turist og udvælge og se nærmere på de attraktioner, du finder allermest interessant – og der er meget at vælge mellem. Ikke mindst når du også skal sørge for at give dig selv tid til også at nyde byen, spise på en god restaurant, slappe af på en kaffebar eller spendere nogle dollars på shopping. 

Vi er mere end klar til at indtage Washington i oktober 2017 og vi håber, at du vil med. 

Capitol Skyline Hotel er nyrenoveret og ligger blot 5 blokke fra Capitol Hill samt en kort gåtur fra The National Mall, ligesom der er shuttlebus til de fleste attraktioner som eksempelvis U.S. Capitol og nationalmuseet Smithsonian. Metrostationen L'Enfant Plaza ligger 1, 2 km fra hotellet.  

Hotellet byder på sæsonåben udendørs pool (åben fra slutningen af maj til begyndelsen af september), restaurant og gratis WiFi.

De nyrenoverede værelser har fladskærms-tv, skrivebord, værdiboks og gode, rummelige skabe. 

Restauranten serverer amerikanske retter til morgen- og aftensmad, mens man i hotelloungen eller poolbaren kan nyde en drink eller et glas vin. 

     

Kort over ruten til Marathon.

Kort over ruten til 10 km.

 

Løbsdato: 22. oktober 2017
   
Start 10 km: kl. 09.15 (kan kun bestilles ved forespørgelse)
Start Maraton: kl. 07:55
Tidstagning:  B-tag (sidder på bagsiden af startnummeret)
   
Tidsgrænse: 7 timer
Aldersgrænse: 14 år
   
Deltagere:  23.500
Løbet siden:  1975
   
Temperatur:  15-18 grader
Terræn:  Fladt
Underlag: Asfalt
   
Rute:  Se ruten her
Højdeprofil: Se højdeprofilen her
   
Rekord mænd:  2:14:01 (1987)
Rekord kvinder:  2:37:00 (1990)

 

Kun hotel Washington Marathon 2017

Pris pr. person inkl. skatter og afgifter, 4 nætter på Capitol Skyline Hotel uden morgenmad.

King room (enkelt værelse) kr. 10.995
King Double (dobbelt værelse) kr.   6.095
King Double/double, 3 personer)       kr.   4.195
King Double/double, 4 personer kr.   3.295

Børn under 18 år er gratis på værelset hvis eksisterende seng anvendes. 


Tillæg

Startnummer kr. 1.700
   
Enkeltværelsestillæg, fly og hotel kr. 4.900
Enkeltværelsestillæg, kun hotel kr. 4.405
Afbestillingsforsikring  6% af rejsens pris
Depositum:  kr. 2500 pr. person, startnummer samt evt. afbestillingsforsikring.

Læs mere om vores rejsebestemmelser her

Seneste Likes

Pia Gantzhorn Winterskov synes godt om
Marko Stanisic synes godt om Løberens ABZ
Susanne Lindholm Andersen synes godt om Gran canaria Marathon
Thomas Thomsen synes godt om New York City Halvmarathon 2015
Troels Vest Jensen synes godt om New York City Halvmarathon 2015

Løbeavisen lever i bedste velgående elektronisk. Hvis du vil opdateres med alle vores nye rejsetilbud, gode tips og tricks til løbere på alle niveauer.Tilmeld